Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 14 10 0.5ΛΙΛΗ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
0.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Περασμα απο το καταστημα κατα το μεσημερι. Εμφανιζεται μπροστα μου μια μαυρουλα συμπαθητικη και με ρωταει αν εχω ξαναρθει. Της εξηγω οτι ειμαι παλαιος και με βαζει να καθισω. Ερχονται τα κοριτσια: Λιλη ασιατισσα, δευτερη μια ανατολικου μπλοκ νταρντανα της οποιας το ονομα δεν συγκρατισα και τριτη η μαυρουλα. Ρωτησα αν ηταν εκει η Λουλου την οποια και παιρνω σταθερα αλλα ελειπε. Μου προτεινε λοιπον να παρω την Λιλη, καθότι ασιατισσα οπως και η Λουλου και φιλες μεταξυ τους. Λεω κομματια να γινει θα δοκιμασω. Η λιλη ειναι λιγο μιλφ, ανω των 30, ωραια ποδια, μετριο σωμα, πεσμενο στηθος και μετριο προσωπο, αλλα χαμογελαστη και με προδιαθετισε για κατι καλο. Με το που μπαινει μου την πεφτει κανονικα και αρχιζει τα κλαρινα το οποιο ηταν πολυ βαθυ και πολυ καλο πραγματι. Αυτο ηταν. Με εφτιαξε και μου στηθηκε στον τοιχο στα ορθια με στημενο τον πισινο. Ανθρωπος ειμαι και εγω και εχω αδυναμιες. Το ολο σκηνικο να κρατησε κανα 10λεπτο. Ημουν σε φαση που δεν μπορουσα να περιμενω. Τελειωσα, εκανα το μπανιο μου, με συνοδευσε και εφυγα. Γενικα εμεινα ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα της. Ξεχασα να πω ομως οτι το μαρουλι ζητηθηκε προκαταβολικα. Στα αρνητικα ειναι οτι ο χωρος καθως το τημ θελει ανανεωση.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λιλη
Κοπέλες διαθέσιμες
3
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 05, 2013
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
D
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 June, 2013
Ασχημούλα αν κρίνω από την βαθμολογία δλδ.
A
admin
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: