Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 14 10 0.5ΕΛΕΝΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Ποιότητά μασάζ
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.5
Από πρόσφατη επίσκεψη μου. Διαθέσιμες κοπέλες μόνο δύο, Ελένη και άλλη μία αδιάφορη. Μου είπαν ότι είναι και άλλες στο μαγαζί αλλά δούλευαν.... Προγράμματα 50Ε το μισάωρο, 60Ε τα 45 και πάει λέγοντας... Πήρα των 60Ε
Η Ελένη είναι νέα στο μαγαζί, εθνίκότητα δεν ξέρω, δεν ρώτησα. Είναι μιλφάκι μικρής ηλικίας με μακρί μαύρο μαλλί ωραίο σώμα και 2+άρι βυζί με μεγάλη ρόγα, λίγο πεσμένο όμως. Πολλά υποσχόμενη από εμφάνιση. Το δωμάτιο χωρίς ντους αλλά καθαρό με μασαζοκρέβατο και καναπέ.
Στα του μασάζ ότι κάτι το ιδιαίτερο, το παλεψε πάντως. Γύρος δεύτερος με πολλά "δεν". Δεν παίζουν φιλιά, δακτυλοσκοπίσεις, γλυφομούνι, τελειώματα οπουδήποτε εκτως προφυλακτικού. Το πως μου πήρε και πίπα "χωρίς", άγνωστο.... Γενικώς μου φάνηκε λίγο σφηγμένη, δείχνει να μην πολυθέλει τα πολύ κοντινά, και κοιτάει να είναι απλά διεκπεραιωτική.... Δεν τα πολυβρήκαμε γενικώς.....
Αν κόψει κάποια από τα "δεν" θα την ξανασυνατήσω.
Η Ελένη είναι νέα στο μαγαζί, εθνίκότητα δεν ξέρω, δεν ρώτησα. Είναι μιλφάκι μικρής ηλικίας με μακρί μαύρο μαλλί ωραίο σώμα και 2+άρι βυζί με μεγάλη ρόγα, λίγο πεσμένο όμως. Πολλά υποσχόμενη από εμφάνιση. Το δωμάτιο χωρίς ντους αλλά καθαρό με μασαζοκρέβατο και καναπέ.
Στα του μασάζ ότι κάτι το ιδιαίτερο, το παλεψε πάντως. Γύρος δεύτερος με πολλά "δεν". Δεν παίζουν φιλιά, δακτυλοσκοπίσεις, γλυφομούνι, τελειώματα οπουδήποτε εκτως προφυλακτικού. Το πως μου πήρε και πίπα "χωρίς", άγνωστο.... Γενικώς μου φάνηκε λίγο σφηγμένη, δείχνει να μην πολυθέλει τα πολύ κοντινά, και κοιτάει να είναι απλά διεκπεραιωτική.... Δεν τα πολυβρήκαμε γενικώς.....
Αν κόψει κάποια από τα "δεν" θα την ξανασυνατήσω.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κοπέλες διαθέσιμες
2
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 23, 2014
Κόστος €
60
Βάρδια