Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 14 10 0.5
Μάρνης 28
Massage 07 December, 2020 5053
καιτη η κινεζα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
η η μερομηνια ειναι ενδεικτηκη περασα απο το ιδρυμα καμια ωρα περιπου πριν κλεισει και αφου δεν υπηρχε η λιλη και αφου μου ειχε καρφωθει στο μυαλο η καιτη την πηρα στα ενδοτερα.δεν εχω ακουσει καλα λογια για αυτην την κοπελα αλλα η εμφανηση της μου αρεσε και ειπα να κανω τον κασκαντερ.η κοπελα ηρθε στο δωματιο,το οποιο ηταν απεναντι απο την πορτα,καθαρο και με την ντουζιερα του,και ξεκινησε μασαζακι.δεν μπορω να πω οτι ηταν σουπερ αλλα σιγουρα το προσπαθει αλλα μενει σε γενικες γραμμες.χαλαρωνεις ομως αρκετα.
εχω ενα θεμα με το γλυψιμο οποτε ξεκινησα με φιλακια γενικα και δεχτηκε και στο στομα για να κατεβω σε χαμηλοτερα σημεια.αφου περασα απο τα βυζακια της κατι που φανηκε οτι της αρεσε πολυ και πιπιλησα τις ρογες της που ειχαν σηκωθει και ειχαν γινει πετρα,κατεληξα στο μουνακι της.αυτη στο κρεβατι αυτη ορθια αυτη καθιστη γενικα την εγλυψα σε διαφορες στασεις εχυσε αλλες τοσες μεχρι σε σημειο να πεσει στα γονατα καθως ετριβα το μουνακι της αγκαλιαζοντας την απο πισω.την ηρεμησα λιγο για να ξεκινησουμε σε ιεραποστολικο με αυτη πανω στο μασαζοκρεβατο και εγω να μπαινω απαλα και σιγα σιγα μεσα της.αλλαξαμε καθισμενος εγω στο καναπε για να βρεθουμε αντικριστα να χαιδευομαστε και να χυνουμε μαζι εγω πανω στα βυζακια της.
δεν ξερω αν ειναι μειον το οτι καποια στιγμη της ζητησα πιπα και αρνηθηκε αφου ειχα μπει μεσα της.αλλα θα την ξαναπαρω με σκοπο να την αφησω να αρχισει με πιπα να δω τι παιζει.αν κανει πως και τι.
γενικα ομως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις παρ'οτι ειχα ακουσει για αυτην και φυσικα το ευχαριστηθηκα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
καιτη
Κοπέλες διαθέσιμες
μαρινα,ελενη,...
Ημερομηνία
May 09, 2014
Κόστος €
60
Βάρδια
Βραδινή
Υπηρεσίες