Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 14 10 0.5Ο κώλος της Εύας σταθερή αξία...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
9.5
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητά μασάζ
4.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Εύα., Ρουμάνα, σταθερή αξία. Πέραν από τον εξαίσιο κώλο της, είναι φιλική, καυλιάρα και μερικές φορές (όχι πάντα) τη νοιώθεις να χύνει. Το ένοιωσα όταν μου έκανε πίπα και της είχα χώσει ένα δάχτυλο βαθειά στον κώλο, ενώ ταυτόχονα της έγλειφα το μουνί της. 'Ενοιωσα την τρυπούλα της να συσπάται ενώ ταυτόχρονα έβγαζε αναστεναγμούς. Οι συσπάσεις στην τρύπα μάλλον δεν ήταν προσποιητές γι' αυτό και υποθέτω ότι έχυνε. Για ένα διάστημα είχε πάει κάπου στη Συγγρού, αλλά μου είπε ότι ήταν άσκημο το κλίμα από τα άλλα κορίτσια που τη ζήλευαν γιατί οι περισσότεροι πελάτες ήθελαν την Εύα. Της γάμησα και το κωλαράκι της, αλλά δυσκολευόμουν στην κατάθεση. Γι' αυτό έβγαλα το σκουφάκι και την πήρα 69, όπου με λίγη προσπάθεια με το στόμα και το χέρι με κατάφερε εντός 5 λεπτων να καταθέσω. Δεν τα παίρνει στο στόμα και καλλίτερα, (γιατί δεν θα ήθελα να τη φιλήσω ενώ θα είχε πάρει άλλου χύσια πιο πριν) και φιλάει καλά. Επειδή συχαίνομαι και φοβάμαι και τα μικρόβια, την βάζω να κάνει ένα μπούκωμα με στοματικό διάλυμα δια παν ενδεχόμενο. Συνήθως προσπαθώ να είμαι ο πρώτος το πρωί ώστ ε να μην έχει γλείψει κάποιον άλλον προηγουμένως. Το μαγαζί δεν είναι από τα πρώτα, αλλά η Εύα είναι όλα τα λεφτά!
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
'Ευα
Ημερομηνία
August 25, 2018
Κόστος €
60
Εξτρά €
20
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες