Λεωνίδου 28

 
7.6 (9)
2935 0 2 0 0 0

Πληροφορίες

Χάρτης-Μap

Address
Λεωνίδου 28
Longitude
23.72
Latitude
37.98

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

9 reviews
9-10 stars
 
0%
 
78%
 
22%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.1(9)
Εμφάνιση σώμα
 
7.2(9)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.1(9)
Συμμετοχή
 
7.7(9)
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.6(9)
Καθαριότητα χώρου
 
4.9(9)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.2(9)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.3(9)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Καλό ήταν του λόγου του και αυτό το πουτανί!
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Ανοιξιάτικο απογευματάκι μιας ακόμα άνεργης τσαγκαροδευτέρας και τι πιο ρομαντικό και συναρπαστικό από ένα φθηνό ξεφόρτωμα για χάριν της ψυχικής ισορροπίας! Για την διαδικασία αυτή χρειάστηκε μια όμορφη νεαρή παρουσία που άκουγε στο όνομα Γκαμπριέλα και βρέθηκε στο ισόγειο του συγκεκριμένου οίκου μεταξύ κάποιων άλλων ελαχίστων επιλογών της περιοχής. Η κοπέλα είναι καστανόξανθη με ωραία μάτια και πρόσωπο παρότι λίγο τραχύ, ψηλή με μικρό στήθος όπως αποδείχθηκε στο δωμάτιο και με ωραία λαχταριστή κωλάρα. Αφού αποφάσισα να μπω, τι άλλο από το να πληρώσω τον πρώτο εργαζόμενο του καταστήματος ο οποίος βρέθηκε μπροστά μου. Αυτός ή πιο συγκεκριμένα αυτή, δεν ήταν η υπηρεσία αλλά η άλλη νεαρή πόρνη εν ονόματι Νατάσα, νόστιμη επίσης.. δε λέω. Η Γκαμπριέλα που είχα δει νωρίτερα ήταν στο δωμάτιο και έτσι μπήκα και εγώ στο πρώτο δεξιά που ήταν ελεύθερο για να την περιμένω.
Αφού είχα ήδη ετοιμαστεί εισήλθε χωρίς να αργήσει μη γνωρίζοντας πως ήμουν εγώ, αφού προηγουμένως πέρασα για να δω τι παίζει εκεί και της είχα δώσει τον λόγο μου πως θα επέστρεφα "και καλά" αφού δεν με άφηνε για πολλοστή φορά να φύγω! Παρά ταύτα τυχαία τον κράτησα, αφού κάτι καλύτερο δε βρήκα. Μπήκε μέσα χαρούμενη λοιπόν, όπως συνηθίζει να είναι αλλά είχε και ένα λόγο παραπάνω όπως προανέφερα. Αφού ανταλλάξαμε τις κλισέ φιλοφρονήσεις, βουρ στον πατσά και από την ίδια.
Ξεκίνησε με λίγα χαδάκια και μικρά δαγκωματάκια στο στήθος μου μέχρι που η στύση ήταν αναπόφευκτα γρήγορη, αφαίρεσε τον στηθόδεμο και το πέρασμα της καπότας ήταν άμεσο για το ξεκίνημα της πίπας. Για να αποφύγει τα τυχόν δαχτυλιάσματα από πλευρά μου, με πίπωνε με το κορμί της αρκετά κάτω από τα σκέλια μου και η μοναδική "πρόσβαση" που είχα ήταν η οπτική ή οποία δεν ήταν και καθόλου άσχημη αφού έβλεπα την ωραία της ανοιχτή κωλάρα με εμφανείς κωλοτρυπίδα και μουνί σε πλήρη θέα από τον μεγάλο καθρέφτη απέναντι στον τοίχο. Η πίπα της αρχικά ήταν δυνατή και γρήγορη, δηλαδή απαράδεχτη, και έτσι την προέτρεψα σε αργή, υγρή και αισθησιακή. Πράγματι τα κατάφερνε καλά, έδειχνε πως ήξερε αλλά η βαρεμάρα τους, καμιά φορά...! Βλέποντας λοιπόν πως άλλο λίγο και θα τελείωνα της είπα να με καβαλήσει. Σε αυτήν την στάση δε με βόλευε και πολύ γιατί είναι ψηλή και δεν στηνόταν και καλά αφού ήθελε κόπο από πλευράς της και έτσι πήγα να την γυρίσω σε πισωκολλητό αρνούμενη και λέγοντας μου πως θέλει αυτή να με γαμήσει. Επέμεινα και την γύρισα, η θέα του κώλου της οπτασία, με βαθιές διεισδύσεις και με την θέα επίσης της πολύ κοντής ανασηκωμένης φουστίτσας της, η καύλα ξεχείλιζε. Για να μην τελειώσω εδώ, καθότι αγαπημένη μου στάση το ιεραποστολικό, τη γάμησα σε αυτήν και τελευταία στάση. Το τέλος ήρθε γρήγορα εδώ παλινδρομώντας χαλαρά μέσα της, βλέποντας την ωραία της καυλόφατσα και αποσπώντας της, χωρίς να φέρει αντίρρηση, πεταχτά γλωσσόφιλα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ναι
Ημερομηνία
May 12, 2014
Τιμή €
10
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Άννα σε είδα και έχυσα
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Επίσκεψη στο Μεταξουργείο μετά από 1 εβδομάδα χωρίς σεξ, οπότε βλέποντας την Αννα που ήταν μικρούλα, αμέσως μίλησε το κάτω κεφάλι. Για πότε έβγαλα το 10ρικο και το δωσα στην τσατσά ούτε που το κατάλαβα. Βλεπωντας λιγο τσόντα μεχρι να έρθει στο δωμάτιο, μου είχε γίνει "κάγκελο". Σε κανα 10λεπτο έρχεται η
Αννα. Πίπα δεν δοκίμασα, για να μην έχω κανένα ατύχημα. Στήνεται στα 4 οπου την σφυροκοπούσα για κανα 5λεπτο. Της λεώ να γυρήσει ανάσκελα, όπου το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
February 13, 2013
Τιμή €
10
Πίπα
  • Με σκούφο
K
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Η πτώσις συνεχίζετε!
Γενική βαθμολογία
 
5.5

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι με την Σόνια. Κάθε επόμενη φορά όμως είναι και χειρότερη απο την προηγούμενη.
Μιας και έχει περάσει κάποιος καιρός απο την προηγούμενη μου συνάντηση μαζί της είπα σήμερα να δω εαν η προηγούμενη εντύπωση που μου δόθηκε ήταν λανθασμένη ή οχι. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Και εξηγώ τι εννοώ.

Την σόνια οι περισσότεροι την γνωρίζετε, αν όχι απο το μεταξουργείο τότε σίγουρα απο την θητεία της στην αλκιβιάδου.

Κατά την είσοδό μου στο οίκημα διαπιστώνω οτι είχε αρκετή κίνηση. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό στον συγκεκριμένο οίκο.
Αφού περιμένω να αδειάσει δωμάτιο, δίνω το 15ρι και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο. Προηγούνταν άλλοι οπότε περίμενα ορισμένα λεπτά. Μην φανταστείτε πολλά. Ούτε 10 δεν πρέπει να ήταν αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

Με το που μπήκε η σόνια στο δωμάτιο είπαμε δυο τρεις κουβέντες για να σπάσει ο πάγος και ξεκινήσαμε. Καθάρισμα της ευαίσθητης περιοχής με υγρό μαντηλάκι και ξεκίνημα στοματικού χωρίς καθόλου, έστω υποτυπώδη, προκαταρκτικά. Το έκανε με δύναμη, αρκετό σάλιο και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ήταν εμφανές οτι ήθελε να τελειώνουμε γρήγορα. Το όλο σκηνικό όμως σε συνδυασμό με το γεγονός οτι ο τρόπος με τον οποίο το έκανε με πονούσε οδηγούσαν στο αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό και το τελείωμα αργούσε να έρθει παρόλο που ήμουν "φορτωμένος". Κάθισε ανάμεσα στο πόδια μου και σε σημείο να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνετε. Με τα βίας έφτανα το στήθος της. Απέφυγε το σεξ και ήθελε να τελειώσουμε έτσι καθώς απο ένα σημείο και μετά έβαλε πολύ χέρι. Προσπάθησε να το σώσει αρχίζοντας να γλύφει @@ κάτι που έκανε καλά και τα κατάφερε. Το τέλος μετά απο κάποια λεπτά έφτασε όπου και τα πήρε στο στόμα της χωρίς διαμαρτυρία και περίμενε υπομονετικά να τελειώσω τελείως πριν απομακρυνθεί. Κατά την διάρκεια έκανε κάποιους μορφασμούς. Στο τέλος με το που πήγε στον νιπτήρα και πλύθηκε μου είπε πως ξαφνιάστηκε γιατί η ποσότητα ήταν κάμποση.

Σε γενικές γραμμές διαπιστώνω οτι κάθε προηγούμενη φορά είναι και καλύτερη. Βέβαια για 15ευρώ δεν έχω και πολλές προσδοκίες. Μου δίνει την εντύπωση οτι έχει κουραστεί, μιας και είναι χρόνια στον χώρο και θέλει να τελειώνει γρήγορα με τον πελάτη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 25, 2012
Τιμή €
10
Εξτρά €
5
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Σταθερά με μικρή πτώση.
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Με την Σόνια έχω ξαναβρεθεί στο παρελθόν έχοντας καλή εντύπωση για τις υπηρεσίες της.
Σήμερα αφού δεν βρήκα κάτι αξιόλογο μου ήρθε στο μυαλό οτι η Σόνια δουλεύει βράδυ μετά τις 00:00 στο συγκεκριμένο σπίτι.

Για την εμφάνισή της τα έχω ξαναπεί. Αυτήν την φορά φορούσε ενα άσπρο ολόσωμο που δεν άφηνε πολλά να φανούν στο σαλόνι. Στο δωμάτιο δεν το έβγαλε αλλά το μάζεψε έτσι ώστε να κρύβει μόνο την κοιλιακή χώρα.

Δίνω τα λεφτά και μπαίνω στο δωμάτιο.
Περίμενα μερικά λεπτά καθώς προφανώς είχε και άλλα δωμάτια πριν απο μένα. Μπαίνει στο δωμάτιο, δυο τρεις κουβέντες να σπάσει ο πάγος και ξεκίνημα στοματικού. Αρκετά καλό, με πολύ σάλιο, πότε βαθύ, πότε ρηχό. Ωραία αίσθηση. Η τριγυρω περιοχή δεν έμεινε παραπονεμένη. Η αλήθεια είναι οτι δεν επικεντρώθηκε τόσο στο στοματικό όσο την προηγούμενη φορά. Ανέβηκε απο πάνω όπου είχε καλή συμμετοχή και ρυθμό. Στα μείον είναι οτι με το που της έπιασα το στήθος απο μόνη της μου είπε οτι δεν αφήνει γλειψίματα κτλ. Το στήθος της είναι ενισχυμένο με σιλικόνη αλλά αυτήν την φορά μου φάνηκε πιο μαλακό απο την προηγούμενη. Μετά γύρισμα για πισοκωλητό όπου μετά απο λίγα λεπτά οταν της είπα οτι τελειώνω τότε αστραπιαία γύρισε και χωρίς καν να κοιτάξει τον πήρε στο στόμα χωρίς πολλά πολλά και περίμενε υπομονετικά μέχρι να απομακρυνθώ εγώ.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό, το σεντόνι ήταν καθαρό και τεντωμένο ίσως φταίει οτι πήγα κοντά στην έναρξη της βάρδιας της. Εχει νυπτήρα, σαπούνι και αρκετό χαρτί.

Εν ολίγης η Σόνια μου φάνηκε οτι διατηρείτε στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη φορά. Έδειξε και κάποια αρνητικά σημάδια όμως όπως το γεγονός οτι το στοματικό ήταν μικρότερης διάρκειας και απο μόνης απέτρεψε τα πολλά πολλά με το στήθος της.

Μιλάω για το αριστερό σπίτι όπως μπαίνουμε στην πόρτα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σονια
Ημερομηνία
December 02, 2011
Τιμή €
15
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Βικτώρια, το στανταράκι μου!
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και επειδή δεν είναι εποχή για να σπαταλάμε χρήμα, έχω αποφασίσει να έχω κι εγώ κάποιες "σίγουρες" περιπτώσεις για να περνάω καλά. Η Βικτώρια είναι μια από αυτές.

Να πω αρχικά ότι επειδή στο Λεωνίδου 28 είναι δυο σπιτάκια, επάνω αριστερά και κάτω δεξιά, αναφέρομαι στο κάτω δεξιά. Για καθαριότητα χώρου μην περιμένετε πολλά πράγματα. Η υπηρεσία είναι ευγενική και δεν μου έχει χτυπήσει ποτέ πόρτα.

Η Βικτώρια είναι μια κοπέλα από Βουλγαρία, στο 1.6, αδύνατη, ξανθιά (βαμμένη) με μικρό εφηβικό στήθος και κωλαράκι χάρμα, που όμως έχει αφεθεί λίγο και έχει μαζέψει κυτταρίτιδα, που πάντως δεν είναι αντιαισθητική. Φαίνεται μικρή, αλλά είναι περίπου 30.

Οι συνευρέσεις μας συνήθως κινούνται σε GFE ρυθμούς, χωρίς κάποιες φορές να λείπουν και οι PSE εκλάμψεις από την πλευρά μου, με την Βικτώρια να ακολουθεί ανάλογα με τις επιθυμίες μου.

Όπως την Παρασκευή, μετά το πάρτυ που είχα καύλες, έτσι κι άλλες φορές το μουνάκι της Βικτώριας είναι πάντα εκεί, στη μεταμεσονύχτια βάρδια, να αγκαλιάσει και να περιποιηθεί τον πούτσο μου.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 20, 2011
Τιμή €
15
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Σόνια, η επιστροφή
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Μετά από την ανακάλυψη φίλου, ότι επέστρεψε η Σόνια στον αγωνιστικό στίβο, την επισκεφθήκαμε με τον Lex80, εγώ για πολλοστή φορά και ο Lex για πρώτη.

Η Σόνια ξέρουμε όλοι ποιά είναι, οπότε απλά να επιβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλά standards. Εγώ που ήθελα να μου ρουφήξει όλες τις τοξίνες που είχαν συσωρευθεί στον οργανισμό μου, αφέθηκα στην απόλαυση της πίπας της και μόνο, τελειώνοντας στο ζεστό της σώμα.

Μοναδικό μείον, ο τρισάθλιος χώρος. Τέτοια σεντόνι, με τόσες πολλές κηλίδες σπέρματος δεν έχω ξαναδεί στην πορνοκαριέρα μου. Τουλάχιστον στην Αλκιβιάδου ο χώρος ήταν 10 φορές πιο καθαρός.

Στα 15 ευρώ από τα 20 που έπαιρνε παλιότερα, πάντα με ελεύθερο τελειωτικό, συστήνεται για εκτονώσεις, μετά από μεγάλη απραξία.

Καλά να περνάμε.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 14, 2011
Τιμή €
15
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Άξια της φήμης της!
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Να ξεκαθαρίσω οτι αναφέρομαι στον οίκο που βρίσκετε στα αριστερά της πόρτας καθώς οι δυο οίκοι έχουν κοινή είσοδο.

Με την Σόνια δεν είχα βρεθεί, κακώς. Σήμερα λοιπόν μιας και στα υπόλοιπα δεν υπήρχε κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον αποφάσισα να μπω με την Σόνια για την οποία τόσα είχα ακούσει. Και όχι άδικα, ομολογώ, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος!

Η Σόνια για όσους δεν την γνωρίζουν, αν και δύσκολο, είναι μιλφ, ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα που αντιστοιχεί στην ηλικία της και κανονική στο ύψος. Κανονικό στήθος το οποίο έχει ενισχυθεί. Αν και μαλακό στην άκρη το στήθος της είναι σκληρό, πράγμα που εμένα με χάλασε λίγο αλλά το παρέβλεψα με την όλη συμμετοχή που υπήρχε απο μέρους της.

Η Σόνια έχει δυο προγράμματα τα οποία ανακοινώνονται απο το σαλόνι. 10 ευρώ το απλό πρόγραμμα, 15 ευρώ το ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό στο στόμα ή στο σώμα. Πρωκτικό δεν κάνει!

Επέλεξα το δεύτερο και μπήκα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο καθαρότατο. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Ήταν και σχετικά κοντά στην αρχή της βάρδιας της Σόνιας οπότε ίσως να οφείλετε και σε αυτό. Το σεντόνι φαίνονταν ατσαλάκωτο.

Μετά απο λίγη αναμονή έρχετε και η Σόνια. 2 εισαγωγικές κουβέντες να σπάσει ο πάγος, κλασικά. Στήνετε μπροστά μου και αρχίζει. Το στοματικό το κατέχει. Περιποιείται όλη την περιοχή και το κάνει καλά. Η αλήθεια είναι οτι κάτω απο την μέση του πέους δεν πήγε. Επικεντρώνετε κυρίως στο κεφάλι. Παιχνίδια με την γλώσσα, ματιές, βογκητά σε νορμάλ πλαίσια. Αυτό σε συνδιασμό με τον ήχο απο το γλύψιμο με έκανα να περιμένω να τελειώσω έτσι. Το τέλος όμως δεν έρχονταν οπότε στήθηκε στα τέσσερα. Το εσώρουχο δεν το έβγαλε αλλά το παραμέρισε. Την περίμενα πιο ανοικτή απο ότι ήταν. Οσο εγώ έσπρωχνα τόσο αυτή έβαζε κόντρα και έσπρωχνε προς τα πίσω. Προτροπές απο μέρους της καθώς και εκφράσεις και ένταση φωνής έδειξαν οτι κατέχει και το PSE για τους φαν. Το τέλος δεν άργησε να έρθει οπότε της ζήτησα να γυρίσει και τα δεχτηκε ολα με χαρά στο στόμα της. Δεν βιάστηκε να τρέξει στον νυπτήρα αλλά με την άνεσή της μου έδωσε μαντήλι και χαρτί να σκουπιστώ και μετά απο λίγο πήγε.

2-3 κουβέντες και πάλι πριν αποχωρήσει περι ανέμων και υδάτων.

Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Πήρα αυτό που ζητούσα αλλά και περίμενα απο την Σόνια. Με ενημέρωσε οτι δουλεύει κάθε βράδυ στον συγκεκριμένο οίκο.

Εαν θα την ξαναδώ;
Όταν είμαι σε φάση για τις ανάλογες υπηρεσίες, ναι!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σονια
Ημερομηνία
October 14, 2011
Τιμή €
15
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
Ξέρει Καλα Το Επαγγελμα!
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Η επισκεψη εγινε στις 20-08-2011 και ωρα 02.10

Αφου γνωριζα πως θα περασω καλα δεν εχασα την ευκαιρια
να ξαναπαω στην Τατιανα.

Το Ρωσσικο Μιλφ που πλεον ειναι μονιμα σε αυτο το μαγαζι.

Εχει ενα συγγεκριμενο Attitude στον χωρο
που εμενα προσωπικα με φτιαχνει απεριοριστα!

Στα + οι συχνες αλλαγες της εμφανισης της οι οποιες ειναι ολες εξαιρετικες!

Φοραει παντα ρουχαα που μου αρεσουν να φοραει η γυναικα στο σεχ.
Κοντα φορεματακια που αφηνουν την φαντασια να οργιαζει!

Δινω το απλο εισιτηριο των 10 ευραιων (στα +5 ελευθερο στοματικο)
και μπαινω στο δωματιο.

Η εισοδος της στο δωματιο με βρηκε ηδη με την πουτσα σικωμενη
καθως η εμφανιση της με ειχε "φτιαξει" επικινδυνα!

Πιπα βαθια με παιχνιδια της γλωσσας στο τσουτσουνοκεφαλο
και η καβλα να εχει χτυπησει υπερυθρο, οχι απλα κοκινο!

Οταν της ζητησα να ανεβει εκεινη απο πανω
δεν περιμενα να ακολουθησει ενα απο τα καλυτερα Cow Girl που μου εχουν κανει!

Ετσι λοιπον εχοντας ενα τρελο ΜΙΛΦ επανω μου
οπου η κινηση του σωματος της ηταν τελεια, δεν αργησε να ερθει το τελος!

Θα τιμηθει ξανα και ξανα και ξανα!
Εξαλλου το VFM ειναι Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 20, 2011
Τιμή €
10
Εξτρά €
5
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 2
Μια παλιά γνώριμη με 10 ευραίους πλέον!
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Η επισκεψη εγινε στις 09-08-2011 και ωρα 01.40

Ζεστη, υγρασια και αφορητες καβλες
ηταν το συνθημα την εναρξης της αποψινης τσαρκας μου!

Αφου γυρησα σχεδον ολα τα μαγαζια
χωρις να δω τιποτα το εξαιρετικο στην πλειοψηφια τους,
κατελειξα σε μια παλια γνωριμη η οποια εργαστηκε για ενα φεγγαρι στο ΦΩΚΑΙΑΣ 17 Β.
Την Μαριαννα. Τοτε δουλευε με το ονομα Τατιανα!

Εχω κριτικη για την συγκεκριμενη στο αντιστοιχο καταστημα!

Ξανθια με πιασμενο το μαλλι κοτσο στο πανω μερος.
Υπολογισμος ηλικιας κοντα στα 40+
Ρωσσιδα κατα τα λεγομενα της!
Slim σωμα με ωραιες αναλογιες, ομορφα ποδια, καλο στητο στηθος, ωραιος κωλος!
Υψος στο 1.65.

Φορουσε ενα μαυρο εφαρμοστο φορεμα και ροζ πλατφορμε γοβες.
Ηταν μεσα στην καβλα!

Δινω το 10ρικο ( στα +5 παιζει και ελευθερο στοματικο με 69).

Οπως με διαβεβαιωσε τα σεντονια ηταν αλλαγμενα εκεινη την ωρα!
Να σημειωσω πως το συγκεκριμενο μαγαζι εχει το πιο σκοτεινο σαλονι πανελλαδικως!

Απο δωματια ειναι και αυτο κατω του μεσου ορου!
(οπως αλλωστε τα περισσοτερα δωματια στο Μεταξουργειο)!

Η Μαριαννα τωρα προσχαρη μεσα στις γλυκες αρχισε μια πιπα "ΜΕ".
Τοποθετησε την καποτα στο στομα της
και με ελαχιστη χρηση χεριων την περασε στο πουλι μου!

Επειτα ακολουθησε ενα Deep Throat
στο οποιο τα αποτελεσματα της στυσης μου ηταν προφανη!

Με ειχε κανει σκληρο και ετοιμο να μπω μεσα της!

1η σταση ιεραποστολικο χωρις καποια σημαντικη λεπτομερια να αναφερω
και περνοντας στην τελικη φαση του πισωκολλητου αφησα την κωλαρα της
να κανει τη δουλεια!

Εγω σταθερος καθως εκεινη "χορευε" πανω στο τσουτσουνι μου!
Το τελος δεν αργησε μετα απο μερικες πιρουετες!

Τιμιο δεκαρικακι!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 09, 2011
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 2