Αναζήτηση Προφίλ

Κασσάνδρας 3 - 1ος Όροφος

 
7.5 (7)
656 0 1 0 0 3
Κασσάνδρας 3 - 1ος Όροφος

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Κασσάνδρας 3
Longitude
23.71
Latitude
37.98

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

7 reviews
 
43%
 
14%
3-5 stars
 
0%
 
14%
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.9(7)
Εμφάνιση σώμα
 
8.1(7)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.9(7)
Συμμετοχή
 
6.9(7)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.4(7)
Καθαριότητα χώρου
 
6.5(7)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.7(7)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.2(7)
Γνωρίζοντας την Σάρα.
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5
Μετά από μεγάλη μπουρδελότσαρκα στην Φυλής με συνοδοιπόρους τον SPEED και τον Μάθιου, και αφού επιτέλεσε το καθήκον του ο κολλητός μου, μετακόμιση στο Γκάζι για την ολοκλήρωση των δικών «υποχρεώσεων».

Εδώ συναντήσαμε την Σάρα,. Μέτριου αναστήματος, με καστανά μαλλιά ίσια μέχρι τους ώμους περίπου. Το πρόσωπο της χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αρκετα γελαστή και sexy όμως. Ωραίο σώμα, μικρό σχετικά στήθος αλλά το δυνατό σημείο της, η περιφέρεια της και τα πόδια της.
Μια κοπέλα που δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα σε τσάρκες μου, για να είμαι ειλικρινής δεν την είχα ξεχωρίσει. Σήμερα όμως στο πολύ προκλητικό της σαλονάρισμα με καυλάντισε αρκετά, και με έκανε να πω το κλασσικό Ελληνικό «δεν γαμιέται» και ο «σεσημασμένος» από την θητεία του στην οδό Φυλής κύριος Άρης με πέρασε στο δωμάτιο με απλό πρόγραμμα.

Μετά από σχετικό χρόνο αναμονής ήρθε. Πρώτες συστάσεις και άρχισαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Φιλάκια, χαδάκια, αγκαλίτσες. Μια εγώ, μια αυτή περιποιούμασταν ο ένας τον άλλο σε μια διαδικασία προκαταρκτικών μακράς διαρκείας.
Σκουφάκι για ένα καλό στοματικό, χωρίς αν ειναι απόλυτα βαθύ, αλλά σε καλό ρυθμό, με χτυπήματα της γλώσσας στο κορμό, πρόστυχες ματιές νέα χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στο πρόσωπο και την γλώσσα της. Η θέση του σώματος της τέτοια έτσι ώστε να έχω απόλυτη πρόσβαση στο «γατάκι της», κάτι που εκμεταλλεύτηκα, χωρίς να δείξει κανένα σημάδι δυσαρέσκειας.
Πολύ καλό καραμέλωμα πριν και μετά από το κυρίως στοματικό στα @@κια.

Sex σε πολλες στάσεις εντός και εκτός κρεβατιού με καλή συμμέτοχη με πεταχτά φιλάκια, γλειψίματα στους λαιμούς, τα αυτιά και το στήθος. Έναρξη με ιεραποστολικό, και κατάθεση στα τέσσερα με εκπληκτική θέα του πίσω συστήματος, περνώντας ενδιάμεσα από cow girl, στάση του λωτού, στα όρθια, και πάλι ιεραποστολικό.

Χωρίς βιασύνες, αν και το κουδούνι χτύπησε κάποιες φορές, έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε και ανταλλάξαμε ευχές.

Μια κατάθεση που δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω αξέχαστη. Μια τίμια κατάθεση όμως, από μία κοπέλα που όπως λέει και ο καλός μου φίλος Farkeli «εργάζεται και δεν κοροϊδεύει».Έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να με ικανοποιήσει, με καλή τεχνική και υπομονή και τίμησε το μισάωρο που έμεινε μαζί μου στο δωμάτιο. Για πρώτη φορά μαζί της, με μηδενική σχεδόν οικειότητα πέρασα καλά. Μια καλή επιλογή αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σάρα
Ημερομηνία
December 25, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Oh please stand by me………Νταιάνα
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Η (ευχάριστη) έκπληξη μου ήταν μεγάλη, όταν στην καθημερινή μου ενημέρωση στα νησί για τα τεκταινόμενα στα studio της Αθήνας, είδα ότι επέστρεψε η Νταιάνα.
Μια γυναίκα που έλειπε περίπου για 5 μήνες.

Για τα προσωπικά μου γούστα είναι ιδανική: Ξανθιά, με κοντά μαλλιά με καρέ χτένισμα. Γαλάζια μάτια, γυμνασμένο σώμα, πλούσια ενισχυμένα στήθη. Χαρακτηριστικά πρόσωπου τέτοια που θα στοιχημάτιζε ο καθένας που την έβλεπε ότι είναι Ρωσίδα, μιας και είναι τα τυπικά της Ρώσικης φυλής.

Το χαμόγελο της και το βλέμμα της, στο σαλόνι, ενώ παρουσιαζόταν και σε άλλον συναγωνιστή έδειξαν οτι με θυμήθηκε. Έτσι όταν αυτός αποχώρησε, ο χαιρετισμός μας ήταν πολύ εγκάρδιος.
Πέρασμα στο δωμάτιο, για το όποιο πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος , όπως και το διπλανό του, να μην είναι σε κοινή θεά με το σαλόνι.

Δεν άργησε να έλθει. Λίγη κουβέντα και πολύ τρυφερά προκαταρκτικά από πλευράς της άρχισαν. Φιλιά και χάδια στο στήθος μου, στον λαιμό και το υπόλοιπο σώμα μου.
Ανάλογη περιποίηση και από πλευράς μου μέχρι την στιγμή του στοματικού. Χωρίς χεριά, με καλή τεχνική, έκφυλες ματιές από τα γαλάζια μάτια της που με απογείωναν. Τα @@κια δεν έμειναν παραπονεμένα από την εξαιρετική της περιποίηση.
Το sex μαζί της απολαυστικό. Μοναδική συμμέτοχη από πλευράς της, καθώς εκτός από τα βογγητά, τις εκφράσεις του πρόσωπου της, τα παιχνίδια της γλώσσας της και τους αναστεναγμούς δεν σταμάτησε να «παίζει» τη κλειτορίδα της με τα δεξί της χέρι σε οποια στάση και εάν αλλάξαμε. Οι οποίες δεν ήταν και λίγες. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό, στάση του λωτού στα τέσσερα. Παυση για στοματικό και εναλλάξ περιποίηση και μετά και πάλι ιεραποστολικό μέχρι το τέλος, μέσα σε σφιχτές αγκαλιές και εκατέρων γλειψίματα.

Μετά τέλος ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, ακούμπησε το κεφάλι της στο στήθος μου και αρχίσαμε την κουβέντα. Μιλήσαμε, αστειευτήκαμε, γελάσαμε, χωρίς να σταματήσει ο ένας να χαϊδεύει τον άλλον.
Με πεταχτά φιλάκια διάρκειας στο στόμα, χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Χωρίς να είναι παρά πολλές οι φόρες που την έχω συναντήσει, είναι ήδη μια από τις γυναικες που είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολύ, και έχουμε πολύ καλή χημεία. Δυστυχώς για μένα δουλεύει συνήθως πρωινά και δυσκολεύομαι να την επισκέπτομαι συχνότερα.

Ο τίτλος της κριτικής είναι ένα απόσπασμα από το πολύ παλιό τραγούδι του Paul Anoka το “ Diana”
http://www.youtube.com/watch?v=BX_cD7G8AwI

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νταιάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νταιάνα
Ημερομηνία
August 19, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αλεξάνδρα από σπόντα……
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Πολλοί από εσάς θα γνωρίζουν το παλιό τραγούδι «εμείς γι' αλλού κινήσαμε, μα αλλού η ζωή μας πάει». Κάτι τέτοιο μου συνέβηκε σήμερα.
Και εξηγώ :
Έφτασα στο Γκάζι φτιαγμένος για συνάντηση με μια συγκεκριμένη κοπέλα, που όμως για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.
Με τις ορέξεις μου όμως στο maximum , έκανα μια σύντομη βολτιτσα στα γύρω ιδρύματα και εδώ συνάντησα την Αλεξάνδρα.
Μια κοπέλα που είχα δει αρκετές φόρες στις τσάκες μου.
Μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Αδυνατούλα, με μικρό στήθος, με ρώγα «κρεμάστρα» όμως ξεπρόβαλλαν από το λαχανί fish net που φορούσε. Πρόσωπο kinky με εκφραστικά μάτια.
Με διασκέδασε αφάνταστα και ο τρόπος με τον όποιο η υπηρεσία με τα φτωχά Ελληνικά της, προσπαθούσε να με πείσει να περάσω στο δωμάτιο, κάτι που τελικά κατάφερε.

Ντουσακι για να φύγει ο ιδρώτας μιας και από τα ξημερώματα ήμουν στο πόδι.
Μετά από λίγο έρχεται και η Αλεξάνδρα. Ελάχιστες κουβέντες και επί το έργον. Προκαταρκτικά με φιλάκια στο στήθος και το σώμα μου. Χάδια αγκαλίτσες, mini sex show από πλευράς της με λάγνες ματιές, και mini striptease, βγάζοντας το fish net και τα εσώρουχα της.
Δεκτική στα χάδια μου στη ευαίσθητη περιοχή της, κάτι για το οποίο με προέτρεψε
Κατά κάποιο τρόπο, βάζοντας το χέρι μου στο «γατάκι της».
Η Αλεξάνδρα μας βγήκε ολιγον τι ζηλιάρα. Έτσι μου δικαιολόγησε χαμογελώντας το γαργαλητό που ένοιωθε στην δική μου περιποίηση στον λαιμό και τα αυτιά της, και έτσι περιορίστηκα μόνο σε φιλιά στο υπόλοιπο σώμα της και πιπίλισμα στις ρώγες της, κάτι που έδειχνε να της αρέσει, μιας και είχαν σκληρύνει αρκετα, και αναστεναγμοί της, ήταν πέρα για πέρα αληθοφανής.
Το στοματικό της πολύ καλό, αρκετά βαθύ με χτυπήματα του «μικρού Cheyenne: στην γλώσσα και το πρόσωπο της. Καραμέλωνα και στα @@κια., εκφυλες ματιές συμπλήρωναν το σκηνικό.
Ξεκίνημα με ιεραποστολικό, με την συμμέτοχη της να ανεβαίνει σταδιακά. Πρόστυχα λόγια, χάδια, σφιχτές αγκαλιές. Συνέχεια με cow girl με την Αλεξάνδρα να δίνει άλλοτε γρήγορο και άλλοτε σιγανό ρυθμό.
Συνέχεια στα τέσσερα, για να μας βρει το τέλος έχοντας την εντελώς μπρούμυτα στο κρεβατι.
Μιλήσαμε για λίγο για διάφορα θέματα όσο ντυνόταν. Με πεταχτό φιλάκι στο στόμα με χαιρέτησε.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η κορυφαία συνέδρια, αλλά σίγουρα πέρασα καλά. Ευδιάθετη, πρόσχαρη, φιλική, γνώστης του αντικειμένου.Τελικά κάποιες φόρες η παροιμία «Κάθε εμπόδιο για καλό» επαληθεύεται.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ημερομηνία
July 04, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ρωξάνη! Μου κέντρισε το ενδιαφέρον!
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.0
Ημερομηνια επισκεψης 13-03-2011 και ωρα 04.30

Μετα απο τσαρκα σε διαφορα μαγαζακια της περιοχης
(και αφου στο Ιεροφαντων δεν μας ανοιξαν την πορτα "εσεις χασατε το 50ικο")
πηγα στην δευτερη απιλογη μου στην Ρωξάνη.

Μενω εντυπωσιασμενος που ειμαι ο πρωτος που βαζω κριτικη για τη κοπελα.
Απ'οτι φαινεται ολοι παρτακιδες ειναι!

Την ειχα δει εδω και λιγο καιρο και ηθελα να την τιμησω.

Ηλικιακα την εκανα καπου στα 30.
Με εκπληκτικα σωματικα προσοντα (εκτος στηθους).
Ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου και ομορφο ξανθο καρε μαλλι.
Εκπληκτικα ψηλα ποδια και πολυ ομορφος κωλος.
Μικρο στηθος αλλα με ωραιες ρογες πεταχτες!
Εμεινα πραγματικα εντυπωσιασμενος.

Στο δωματιο ερχεται ξαπλωνει διπλα μου
και αμεσως αρχιζει ενα πολυ καλο προκαταρκτικο μερος του ποιηματος!
Φιλια και χαδια απο τον λαμο μεχρι την κοιλια!
Δεχτηε ανετα και τα δικα μου "κολπα" σε στηθος, και σωμα.
Τριψημο της ωραιας μουναρας της αλλα οχι με δαχτυλο μεσα.
Πραγματικα απηλαυσα τις μπουταρες της και την κωλαρα της που δεν χορταινα να την
κραταω σφιχτα!

Πιπα για αρκετη ωρα και παιχνδια της γλωσσας της πανω στο σικωμενο και
σκεπασμενο με σκουφο πουλακι μου.

Επομενη σταση ιεραποστολικο με αρκετα φιλια και χαδια σε μια πολυ GFE κατασταση.
Εχει ωραιο λαιμο! Αν ημουν βαμπιρ θα την ειχα δαγκωσει σιγουρα!

Η καταθεση εγινε μετα απο αρκετο σφυροκοπημα σε πισωκολλητο!
Ναι τελικα ημουν εκστασιασμενος με το κατω συστημα της!

Και θα ξανααναφερω πως ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Κοπέλες διαθέσιμες
Ρωξάνη, Νάταλι.
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
March 13, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €
Μεχρι 100+ σε διαφορα προγραμματα.
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ρανια... η ξεπετα
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
4.0
Εμφάνιση σώμα
 
3.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή
 
1.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
4.5
Καθαριότητα χώρου
 
4.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
4.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
0.5
Ρανια η ξεπετα!! Πως λεμε μαρια η σερβα εεε καμια σχεση. Η κοπελα ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ξεπετα. Ωραια δεν τη λες αλλα επειδη μου φανηκε παιχνιδιαρα οταν την ειδα ειπα να περασω...
Τι το ηθελα... Φυγανε 80 ευρω αδικα (μιας και ηθελα και ακαποτο Angry)
Λοιπον η κοπελα απο κοντα μολις εβγαλε μερικα ρουχαλακια μιας και ηταν στο δωματιο εχει μια γαματη μπυροκοιλια.
Στα ενδοτερα... Μου αρχιζει το γλυψιμο στο οποιο ουτε το κεφαλακι δεν εβαζε καλα καλα μεσα. Μετα απο 1 λεπτο μολις ψηλοσηκωθηκε βαζει προφυλακτικο και παει να ανεβει. Μου λεει δεν μπορω μεγαλο...
Αρχιζω να βριζω απο μεσα μου και της λεω. Οκ δωσε μου τα λεφτα μου φευγω. Μολις το ακουει μου λεει οχι οχι θα σε τελειωσω με πιπα και θα χυσεις στο στομα μου. Λιγο η καυλα μου λιγο η μαλακια μου της λεω οκ. Μου αρχιζει παλι την ιδια τραγικη πιπα βγαζοντας το προφυλακτικο... αλλα δεν την αφησα ετσι της εσπρωχνα το κεφαλι ωστε να παρει περισσοτερο και αν και το τραβουσε πισω δεν την αφηνα. Τον βγαζει λιγο τον παιζει με το χερι και μου λεει οχι χυσει στομα!Confused Τις λεω... με δουλευεις φυσικα???? Πριν λιγο μου ειπες το αντιθετο γι αυτο και εκατσα. Μου κανει καλα... (ξενερωμενη) τεσπα μετα απο λιγη ωρα την εχυσα στο στομα πηγε να τραβηχτει αλλα της πιεσα το κεφαλι ως που εχυσα και την τελευταια σταγονα στο στομα της μιας και δεν μπορουσε να το βγαλει. Μολις της αφησα το κεφαλι φευγει πανικοβλητη και παει και τα φτυνει!
Η κοπελα οπως καταλαβατε οχι για 80 ευρω δεν ειναι (που τα κλαιω) αλλα ουτε δωρεαν. Οι μαλακιες δυστυχως πληρωνονται... και αδρα μαλιστα.
ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ρανια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 10, 2011
Τιμή €
80
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Ραμόνα – Έχει ακόμα να μάθει πολλά…..
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή
 
3.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5
Καθαριότητα χώρου
 
7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
3.0
Η Ραμόνα είναι ένα νεαρό όμορφο κορίτσι, με ξανθά – πλατινέ μαλλιά μέχρι τους ώμους. Γλυκό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι, στητό σφριγηλό στήθος, πεταχτό κωλαράκι. Το σαλόνι της πολύ ελκυστικό, και έτσι σήμερα ου ήταν η τρίτη φορά που τη έβλεπα αποφάσισα να περάσω για την στενότερη γνωριμία.

Σύντομη είσοδος στο δωμάτιο. Γελαστή με ρώτησε το όνομα μου. Χάζεψε για λίγο το τατουάζ μου και μου έκανε κομπλιμέντα για το άρωμα μου. Όλο νάζι σε κάποια στιγμή μου λέει: «Θα σε φάω».
Καλά ξεκινήσαμε σκέφτηκα.

Όμως μάλλον ήταν σε δίαιτα, γιατί το «φαγητό της» ήταν πολύ λιτό. Ένα – δύο φιλάκια στις θηλές μου και πέραν τούτου κανένα άλλο προκαταρκτικό. Κατέβασε το στριγκάκι της και έβαλε κρέμα από το σωληνάριο που κρατούσε, κάτι που εμένα, καλώς ή κακώς με ξενερώνει απίστευτα.
Ξεκίνησα κάποιες προσπάθιες να την φιλήσω στην κοιλιά και στο στήθος και με σταμάτησε: «περίμενε, περίμενε, να σκουπίσω τα χέρια μου από την κρέμα» είπε.
Αφού σκουπίστηκε, με άφησε να την φιλάω στο στήθος το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ καλό στην αφή. Συνέχισα προς τον λαιμό και τότε :
«χαχαχαχαχαχαχα , μη μη γαργαλιέμαι…»
ΟΚ λέω και άρχισε το στοματικό.
Της πλάκας και δευτερόλεπτων. Ούτε λόγος για περιποίηση της γύρω περιοχής, ούτε καν βαθύ και με πολύ χρήση χεριού.
Της ζήτησα και ήρθε από επανω. Κάτι γινόταν εκεί, συνεχίσαμε με στάση του λωτού. Όποτε πλησίαζα λαιμό, τα γέλια ήταν η αμέσως επόμενη αντίδραση της. Ιεραποστολικό. Δεν ήξερε πώς να βάλει τα πόδια της, και γενικα η όλη φάση έπαιρνε την κατιούσα. Αποκορύφωμα στα τέσσερα με άθλιο στήσιμο, οπου η διείσδυση γινόταν με δυσκολία, μιας και η στύση πλέον δεν ήταν στο φόρτε της.
Της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό. Με έκπληξη στο πρόσωπο ης μου λέει:
"Τώρα, μετά το sex ? Όχι, οχι δεν το κάνω ".

Η πλήρης πτώση ήταν γεγονός πλέον. Για το γαμώτο όμως, της είπα να με τελειώσει με χειροτεχνία. Δέχτηκε, αλλά και εκεί, δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί στον «μικρό Cheyenne”. Βγάλαμε το προφυλακτικό, και αφού της ζήτησα ταυτόχρονα με τις παλινδρομήσεις αν μου δίνει κάποια φιλιά και γλειψίματα στο στήθος μου (ειναι κάτι που με ερεθίζει αρκετά) το τέλος ήρθε, με το υγρό πυρ να προσγειώνεται στην κοιλιά μου.
Δυστυχώς όμως κάποιες ελάχιστες σταγόνες πήγαν και στα δάκτυλα της. Με έκφραση αηδίας, τίναζε το χέρι της για να φύγουν τα λιγοστά φλόκια
Δεν άντεξα και της είπα «Πως κάνεις έτσι, δεν είναι δηλητηριο».
Χαμογέλασε, έβαλε το στριγκάκι της, μου είπε ευχαριστώ και αποχώρησε..

Η διαίσθηση μου αυτή την φορά με πρόδωσε. Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου.
Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ξεπέτα, μιας και δεν έδειξε σημάδια βιασύνης και γρήγορου τελειώματος. Μου έδειξε ότι δεν γνωρίζει το αντικείμενο.Εχει ακόμα να μάθει πλλά, εαν θέλει να σταθεί σε studio.
Όμορφη, πρόσχαρη, γελαστή, φιλική κοπέλα. Όμως αυτά τα προσόντα τα ζητάω σε μία κοπέλα που θα κάνω φίλη μου. Από την κοπέλα που θα κάνω sex σίγουρα ζητάω άλλα πράγματα, τα οποία η Ραμόνα σε καμία στιγμή δεν μου τα πρόσφερε….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ραμόνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Γαβριέλλα
Ημερομηνία
January 21, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Η τσαρκα τελειωσε στην Αννα
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Το τέλος μεγάλης τσάρκας με βρήκε στο άνω ίδρυμα του Κασσάνδρας 3, όπου εργαζόμενο κορίτσι ήταν η Άννα.

Μια από τις πιο όμορφες κοπέλες κατά την ταπεινή μου άποψη. Νεαρή, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Σφριγηλό νεανικό φυσικό στήθος, ωραίο κορμί αξιοπρόσεκτο κωλαράκι. Εκφραστικά μαύρα μάτια, γλυκό χαμόγελο.

Σύντομη είσοδος στο δωμάτιο και πολύ φιλική κουβέντα ξεκίνησε, μέχρι την έναρξη των προκαταρκτικών.
Στα οποια η Άννα είναι αρκετα καλή. Φιλιά στο σώμα μου, το λαιμό μου. Καραμελωμα στα @@κια πριν το στοματικό.
To οποίο ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Αισθησιακό, βαθύ κατά διαστήματα, με περιορισμένη χρήση χεριών, χτυπήματα της γλώσσας σε όλο τον κορμό, συνοδευμένο με πρόστυχες ματιές.
Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός θα επαναλάβω, ότι το πρόσωπο της Άννας μου αρέσει πάρα πολύ, έτσι ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που δεν ζήτησα εναλλαγές στάσεων, αλλά περιορίστηκα σε μια:
Το ιεραποστολικό, για να μπορώ να βλέπω τις εκφράσεις της, και να τη φιλάω στο λαιμό, τα στήθη και τα αυτιά της κάτι που με πολύ νάζι δεχόταν.
Αυτό που απολαμβάνω με την Άννα είναι ότι κατά την διάρκεια του sex έχουμε ένα είδος παιχνιδιού με πικάντικα λόγια, υπονοούμενα, πειράζοντας ο ένας τον άλλο, δημιουργώντας μια πολύ gfe ατμόσφαιρα.

Μιλήσαμε λίγο μετά το τέλος, όμως έπρεπε να φύγει, μιας και ήδη υπήρχε κόσμος στο σαλόνι και το κουδούνι δεν είχε σταματήσει να χτυπάει.
Με χαιρέτησε, με φίλησε, μου ζήτησε συγνώμη που δεν μπορούσε να καθίσει κι΄άλλο μαζί μου στο δωμάτιο, και μου έκλεισε πονηρά το μάτι, σαν σημάδι ανανέωσης του ραντεβού μας.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αννα
Ημερομηνία
November 13, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!