Αναζήτηση Προφίλ

Αθανασίας 3

 
8.6 (15)
548 0 1 0 0 1
Αθανασίας 3

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Αθανασίας 3
Longitude
23.74
Latitude
37.97

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

15 reviews
 
73%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.8(15)
Εμφάνιση σώμα
 
8.1(15)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.1(15)
Συμμετοχή
 
8.7(15)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.1(15)
Καθαριότητα χώρου
 
8.4(15)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.7(15)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5(15)
Λένα
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
H Λένα ήταν στα υπόψη από πολύ παλιά, αλλά χωροχρονικοί περιορισμοί μαζί με υποκειμενικά μου θέματα είχαν αναβάλει τη γνωριμία. Συνάντηση λοιπόν με την άγνωστη μου Λένα. Ωστόσο, σαν φυσιογνωμία θα έλεγα ότι μού ήταν ιδιαίτερα γνωστή λες και την έχω ξανασυναντήσει καπου κάποτε. Τεσπα. Να σημειώσω ότι η Λένα είναι η 2η άγνωστη κοπέλα που πρόσφατα «πειραματίστηκα» για υποκειμενικούς λόγους, και μπορώ εξαρχής να αποκαλύψω το συμπέρασμα: ήταν μια πολύ καλή εμπειρία αυτό το “blind date”. 2/2 λοιπόν στους δύο πρόσφατους πειραματισμούς μου με άγνωστες κοπέλες, μολονότι η ψυχολογία μου (από δικούς μου λόγους) ήταν αρνητική πριν χτυπήσω το κουδούνι. Το τρεις εξαμαρτείν όμως ουκ ανδρός σοφού και μάλλον δίκιο είχε αυτός που τόπε.

Η Λένα είναι λεπτή, ψηλή, με κοντό αγορίστικο μαύρο μαλλί. Ελληνίδα. Δεν νομίζω ότι έχει οπουδήποτε στο σώμα της ίχνος σιλικόνης.

Ο χώρος -δεν είναι πρόσφατος- με ωραίο διακοσμο.. Πάντα με γοήτευαν τα γιαπωνέζικα και τα Geishιλίκια και μια μικρή γεύση από αυτά χρειάζεται να πάρω σκεφτηκα. Προσοχή!, αναφέρομαι στην ύπαρξη της σχετικής διακόσμησης και ΟΧΙ λειτουργικών στοιχειων. Νοικοκυρεμένος και καθαρός χώρος. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει ντουζιέρα το δωμάτιο, αλλά λύνεται πρακτικά εύκολα και χωρίς πρόβλημα καθώς έκανα ντουζ τόσο πριν όσο και μετά στο μπάνιο. A/C στο δωμάτιο.

Ηλθε στο δωμάτιο, και εξαρχής εκδήλωσε γλυκύτητα και τρυφερότητα με λόγια και έργα (χαδάκια, τριψίματα, σφιχταγκαλιασματα, φιλάκια στο λαιμό –όχι στοματογλωσσόφιλα!). Αργά και χωρίς βιασύνες. Αυτό βοήθησε εύκολα και φυσιολογικά να με κάνει ετοιμοπόλεμο. Ανταπέδωσα ασχολούμενος με το λαιμό και το στήθος της. Συμμετοχή από μέρους της με γλυκόλογα, αναστεναγμούς, κτλ. όλα με πολύ φυσιολογικό τρόπο και δόσεις. Στοματικό (λαστιχένιο). Επί της ουσίας δύο στασεις δοκιμασαμε (της αμαζόνας και την κλασική) και τέρμα. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Η ποιότητα και το βάθος μιας εμπειρίας δεν καθορίζεται από χρόνους ή αριθμό στάσεων. Αυτά τα ζητούμε να υπάρχουν μόνο εάν δεν υπάρχει ουσία. Είπαμε και δύο κουβέντες στο τέλος και αποχώρησε. Μετά που ντουζαρίστηκα, όταν έφευγα με αποχαιρέτησε και εκείνη βγαίνοντας από την κουζίνα (επιπλέον της υπηρεσίας)

Θεωρώ ότι η Λένα είναι πολύ καλή στο στυλ που δουλεύει. Θέλει να προσφέρει ευχαρίστηση. Της ήμουν τελείως άγνωστος (έστω και κι αν ήμουν καθαρός και ευγενής). Εαν αυτό το στυλ αρέσει ή όχι μπορεί ο άλλος να το μάθει μόνο εάν δοκιμάσει. Εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Με ΜΜΜ ή 2κυκλο εύκολα, με αυτοκίνητο δύσκολο το παρκάρισμα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λένα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λένα
Ημερομηνία
June 18, 2014
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Μόνικα - Οι συναγωνιστές είχαν δίκιο….
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Το Αθανασίας 3 είναι ένα studio το οποίο επισκέπτομαι πολύ σπάνια, τόσο στις τσάρκες μου, όσο και για τις καταθέσεις μου. Ο λόγος δεν είναι πως έχω κάτι με το προσωπικό ή την διεύθυνση του μαγαζιού και ούτε ότι έχω κάποιες ιδιαίτερα δυσάρεστες αναμνήσεις.
Ο λόγος είναι πως βρίσκεται μόνο 3 λεπτά από τα σπίτι μου περπατώντας, και τα αδιάκριτα βλέμματα πολλά, ειδικά για μένα που έχω γεννηθεί και έχω ζήσει όλη μου την ζωή στο Παγκράτι.

Την Μόνικα την είχα δει παλιότερα σε μια από τις λίγες επισκέψεις μου. Είναι μια γυναίκα πάνω –κάτω γύρω στα 28 με 30 εάν την έκρινα καλά, ξανθά ίσια μαλλιά στο ύψος της μέσης περίπου. Πλούσιο φυσικό στήθος, αναλόγων διαστάσεων περιφέρεια, αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο, μια ευπαρουσίαστη γυναίκα σε γενικές γραμμές.

Οι αγαπητοί μου φίλοι – συναγωνιστές as manager και px75 μου είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτή. Βλέποντας την στο σημερινό πρόγραμμα, η επιθυμία/περιέργεια μου για την «στενότερη γνωριμία», υπερίσχυσε των αναστολών μου και έτσι μετά από ντους και ξύρισμα στο σπίτι, (μιας και το Αθανασίας 3 δεν διαθέτει ντουζιέρες) κατέφθασα.

Ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο, όταν η υπηρεσία με καλώς όρισε και μου ανέλυσε τα προγράμματα. Όταν βγήκε, την είδα, μου έκανε το απαραίτητο «κλικ» και πέρασα στο δωμάτιο σε πρόγραμμα με 69, το οποίο εδώ κοστίζει 60 ευρώ.

Δεν άργησε να έρθει, γελαστή και ευδιάθετη μιλήσαμε λίγο, έβγαλε το μαύρο σουτιέν της και ξεκινήσαμε . Με ένα αρκετά καλό body to body εκμεταλλευόμενη το πλούσιο στήθος της άρχισαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Κάποια φιλάκια στο λαιμό, από πλευράς της, συνέχισε φέρνοντας το στήθος της στο πρόσωπο μου προσφέροντας μου το για γλείψιμο και πιπίλισμα. Συνέχισα με πεταχτά φιλάκια και πέρασμα της γλώσσας στο λαιμό και τα αυτιά της. Διακριτικοί αναστεναγμοί από πλευράς της μετά από λίγο, όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, έφερε στο πρόσωπο μου το «γατάκι της» για να ξεκινήσω την περιποίηση του.
Πιο δυνατά βογγητά και αναστεναγμοί εμπλούτισαν το σκηνικό, έπαιζε με το στήθος της και κάποια λεπτά πέρασαν έτσι. Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα έτσι το γλείψιμο.
Με σταμάτησε χαμογελώντας και μου είπε «τώρα η σειρά μου». Με την τοποθέτηση της απαραίτητης προφύλαξης (με την ευκαιρία να τονίσω, ότι στα προγράμματα της δεν περιλαμβάνεται ελεύθερο στοματικό, ή πρωκτικό) ξεκίνησε την απασχόληση της με τον “μικρό Cheyenne”.
Το στοματικό της δεν θα το χαρακτήριζα σαν το δυνατό της σημείο, αφού ήταν σχετικά μονότονο, δίχως εναλλαγές και ποικιλία, με αρκετή χρήση χεριού (κάτι που εμένα τουλάχιστον δεν αρέσει) , και χωρίς να απασχοληθεί με την ευρύτερη περιοχή.
Συνέχεια με «κλασικό 69» για κάποια λεπτά για να ξεκινήσουμε το sex ζητώντας της να έρθει επάνω μου για την στάση cow girl. Χάδια , φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος, αναστεναγμοί αρκετά αληθοφανείς για να συνεχίσουμε στην στάση του λωτού. Περάσαμε κάποια λεπτά έτσι στο ίδιο μήκος κύματος συμμετοχής για να έρθει το τέλος ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές και από τους δυό μας, μέσα σε ιδανικό κλίμα gfe, που όπως κατάλαβα είναι και το «είδος» στο οποίο ανήκει.
Αρκετά ομιλητική μετά, έδειξε διάθεση για λίγη κουβέντα και μετά από εκατέρωθεν κομπλιμέντα αποχώρησε.

Μια καλή κατάθεση σε γενικές γραμμές. Γυναίκα ζεστή, φιλική, με καλή διάθεση. Θερμή στο sex, με καλή συμμέτοχη, έχει περιθώρια βελτίωσης στο στοματικό και εγώ τουλάχιστον θα ήθελα λίγα παραπάνω προκαταρκτικά. Είναι όμως γυναίκα που για πρώτη φορά που την συνάντησα με άφησε ικανοποιημένο, υπήρξε οικειότητα και μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει δυνατότητες, μετά από κάποιες επισκέψεις να εξελιχτεί σε στανταράκι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μόνικα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.
Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
January 14, 2013
Τιμή €
50
Εξτρά €
10 για 69
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αλλο ένα σίγουρακι.
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Καθαριότητα χώρου
 
9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5
Είχα διαβάσει τόσα για τη Λολίτα, που αποφάσισα να την επισκεφθώ. Φτάνω λοιπόν στο Παγκράτι κατά τις 12 το βράδυ. Παρκάρισμα εύκολο λόγο Smart.
Ανεβαίνω τις σκάλες, χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η κυρία της υποδοχής με πολύ ευγένεια. Ο χώρος προσεγμένος και καθαρός.
Μου λέει τα προγράμματα που ξεκινάνε από 40,00 €. Έρχεται η Λολίτα στο σαλόνι, χαμογελαστή και αντίκρισα το κορίτσι που είχα δει στις φωτογραφίες. Ήμουν αποφασισμένος να περάσω, παρόλο που τις τελευταίες μέρες κάνει διπλοβάρδιες και ίσως να ήταν κουρασμένη.
Δίνω τα 60,00€ για το 69 και περνώ στο δωμάτιο. Εδώ σημειώνω το πρώτο φάουλ. Δεν είχε ντουζιέρα, ούτε νιπτήρα. Το ντουζ έγινε ακριβώς δίπλα.
Δεν είχε κόσμο και η Λολίτα ήρθε σχεδόν αμέσως. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι σε studio. Πολλά προκαταρκτικά, φιλιά παντού και έβγαζε και μια κάβλα άλλο πράγμα.
Δέχτηκε τη στοματική μου περιποίηση για αρκετή ώρα και μάλιστα (δεν είναι φαντασία μου) έχυσε.
Μετά άρχισε να μου κάνει μια από τα ίδια, αλλά εδώ να πω, πως επειδή έκανε παραπάνω χρήση των δοντιών, της έκανα μια μικρή επίπληξη. Ακολούθησε αργά και βασανιστικά να περιποιείται τον Μήτσο, ώσπου έγινε όπως πρέπει για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα. Δεν θυμάμαι πόσες στάσεις κάναμε, αλλά το τέλος ήταν αναπάντεχα έντονο.
Αφού τα είπαμε λίγο, έφυγε με ένα πεταχτό φιλί.
Συνοψίζοντας, η Λολίτα είναι αυτή τη στιγμή μια από τις 4/5 κορυφαίες επιλογές του χώρου. Βγάζει πιο πολύ GFE, αλλά δεν θα αρνηθεί και το λίγο πιο έντονο προς PSE.
Καλό θα είναι να μπει στην ενότητα Studio Girls και η Λολίτα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 04, 2012
Τιμή €
60
Εξτρά €
69
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Σάντυ
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα με στόχο τη Σάντυ. Είχα ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να την ξεναπετύχω χωρίς επιτυχία. Δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα το studio οπότε δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, εγώ ακόμα ξεντυνόμουν..

Δηλώνει Τσέχα με χρόνια στην Ελλάδα γι' αυτό άλλωστε και τα Ελληνικά της είναι τέλεια. Από την αρχή ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή, μιλήσαμε λίγο και μάλιστα που είπε ότι αν με ενοχλήσει κάτι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να της πω. Εμφανισιακώς δεν ενθουσιάστηκα. Είναι ξανθιά βαμένη με σιλικονούχο στήθος με καλή αίσθηση, στρογγυλό πρόσωπο και είναι κοντούλα. Αν τυχόν έχετε δει φωτογραφίες της θα περιμένετε να δείτε μοντέλο μπροστά σας αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Έχει κάποια παραπάνω κιλάκια σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να έχετε δει στις φωτογραφίες.

Τα προκαταρκτικά τα ξεκινήσαμε στό γονατιστό πάνω στο κρεβάτι, εδώ είχαμε φάουλ, μου ήρθε τσιγαρίλα και πιστέψτε με αν δεν καπνίζει κάποιος είναι ενοχλητικό. Φιλιά εκατέρωθεν σε όλα τα μήκη και πλάτη, το στήθος της που είναι και το μεγάλο της όπλο το περιποιήθηκα δεόντως, ενώ το παιχνίδι με το νινάκι της γινόταν χωρίς τα μη και μου που κάνουν κάποιες. Στη συνέχει ξάπλωσα για να με περιποιηθεί παραπάνω. Ξεκίνησε να μίνι ισπανικό μέχρι που μου πέρασε το σκουφάκι και συνεχίστηκαν τα προκαταρκτικά με στοματικό χωρίς παιχνίδι με τα @@.

Στα του αγώνα τώρα, ήταν καλή σίγουρα πάνω από το μέσο όρο, αλλάξαμε 4 στάσεις μέχρι το φινάλε.

Η Σάντυ ίσως να είναι η ποιό ευγενική κοπέλα που έχω πετύχει σε στούντιο και μπράβο της. Στο τέλος της συνάντησης με ευχαρίστησε, μου έφερε χαρτί για να σκουπιστώ με ρώτησε αν θέλω πετσέτα ή να κάνω ντους. Σταυρωτό φιλι και έφυγε από το δωμάτιο. Καλή συνάντηση με τα συν και τα μείον της αλλά σαν αίσθηση είναι μάλλον θετική.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Ημερομηνία
October 19, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Βανέσσα
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Μετά από κάποιο διάστημα που ασχολήθηκα με κάποια από τα στανταράκια μου έφτασε πάλι ο καιρός για νέες γνωριμίες. Βραδυνή επίσκεψη στο studio, η γνωστή κυρία επί της υποδοχής μου άνοιξε, αστειευτήκαμε λίγο, με επέπληξε που έχω καιρό να περάσω :) και μου παρουσίασε την Βανέσσα. Ουκρανάκι, μελαχροινό, αδύνατο, όχι πολύ ψηλό με μικρούλι στήθος, σκουλαρικάκι στη μύτη και αρκετό νάζι όταν βγήκε στο σαλόνι. Πετίτ κατάσταση που μου αρέσει, οπότε και προχώρησα στα ενδότερα. Δεν περίμενα πολύ οπότε και η κοπέλα έκανε την εμφάνισή της στο δωμάτιο.

Τα Ελληνικά της δεν είναι πολύ καλά όπως μου είπε και η ιδια αλλά συνεννοείσαι άνετα... Τα προκαταρκτικά της αρκετά καλά, αφού ανέβηκε πάνω μου έφερε το στήθος της στο πρόσωπό μου οπότε και είχε την ανάλογη περιποίηση. Μπορέι να ήταν μικρότερα του γούστου μου, η ρόγα της ανταποκρίθηκε άμεσα.... Λίγες αγκαλίτσες και φιλιά, ωραίο καυλωτικό βλέμμα της, μέχρι που έβγαλε το στρινγκάκι για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δεν δυσανασχέτησε όταν το χέρι μου πήγε προς το νινάκι της εκεί άρχισε να τρίβεται παραπάνω πάνω μου και να με φιλάει στο στήθος...Είχε φροντίσει να βάλει κρέμα και μάλλον το είχε παρακάνει λίγο, το παραβλέπω αυτό....

Το στοματικό της καλό, αργό και αισθησιακό, χωρίς χέρι, παρόλο που προσωπικά δεν το ευχαριστιέμαι πολύ με το σκουφάκι, ήταν καλή χωρίς να το πάιρνει πολύ βαθιά. Στα του αγώνα... παίρνει πρωτοβουλίες, όταν είδε ότι είχα έρθει σε ένα καλό σημείο, ανέβηκε από πάνω κρατώντας μου τα χέρια και κάνοντας παιχνίδι... Μου άρεσε η πρωτοβουλία της, έμεινε αρκετά από πάνω ώσπου την τράβηξα προς το μέρος μου και συνεχίσαμε αγκαλιά.. Αλλαγή σε ιεραποστολικό και ολοκληρώσαμε με θέα το κολαράκι της στα τέσσερα...

Στο τελείωμα και μέχρι να ντυθεί, μιλήσαμε λίγο, με ευχαρίστησε, με φίλησε και αποχώρησε... Ωραία συνάντηση που κάποια στιγμή θα επαναληφθεί.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Ημερομηνία
October 06, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ένα γλυκό απόγευμα
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5
Ένα πολύ καλό κορίτσι που τιμά τα λεφτά που έχεις δώσει. Κάλη συμμετοχή, πολύ καλή διάθεση και προ παντως καθαρή.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 02, 2011
Τιμή €
70
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
M
1 reviews
Σαμπρίνα
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Βλέποντας φωτογραφίες της κοπέλας ήθελα να την γνωρίσω και από κοντά. Η Σαμπρίνα είναι Ρουμάνα, καστανόξανθη με πολύ ωραίο φυσικό βυζάκι, ωραίο σωματάκι έχει βάλει λίγο στην κοιλίτσα σε σύγκριση με τις φωτογραφίες της αλλά όχι κάτι το υπερβολικό.

Αρκετά φιλική, η αλήθεια ότι έχω μία αδυναμία στις Ρουμάνες την οποία θέλω δεν θέλω τη δείχνω.... Μιλήσαμε λίγο στη αρχή κυρίως για τις Ρουμάνες γενικότερα... Κουβέντα στην κουβέντα ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να τρίβεται χαιδεύοντας με το χέρι της την επίμαχη περιοχή. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς προκαταρκτικών πάντως. Ενώ έχει πολύ ωραίο στήθος δεν το αξιοποιεί όπως θα μπορούσε στα προκαταρκτικά της. Το νινάκι της το κράτησε μακριά από την όλη διαδικασία των προκαταρκτικών αλλά βρήκα τον τρόπο μου κι εγώ....

Η αλήθεια ότι ήμουν σε φάση που δεν ήθελα και πολλά για να φτιαχτώ, έτσι κι έγινε... Μου φόρεσε το σκουφάκι και το στοματικό που ακολούθησε ήταν απλά καλό τίποτα το ιδιαίτερο. Ξεκινήσαμε στα τέσσερα συνεχίσαμε ιεραποστολικό και στη συνέχεια που πλησιάζαμε προς το τέλος της ζήτησα να ανέβει από πάνω το οποίο μου αρνήθηκε ευγενικά οποτε και το τελείωμα ήρθε πλαγιαστά... Συμμετοχή όχι κάτι το ιδιαίτερο δεν μου έκανε κλικ εμένα.

Μιλήσαμε λίγο ακόμα ευχηθήκαμε καλές διακοπές ο ένας στον άλλον κι εκεί τελείωσε η συνάντησή μας. Ήταν μία αρκετά επαγγελματική συνάντηση θα έλεγα που δεν μου άφησε και πάρα πολλά.... Τι εννοοώ, όταν έχω περάσει πολύ καλά με μία κοπέλα ήδη από την επόμενη μέρα έχω μπει σε διαδικασία να σκέφτομαι πότε θα την ξαναδώ, άσχετα με το αν θα γίνει ή όχι. Αυτό δεν το έπαθα με την Σαμπρίνα.....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Ημερομηνία
July 01, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Με την Μόνικα γι'άλλη μια φορά.
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Έχω επισκευτεί την Μόνικα αρκετές φορές.Και πέρασα καλά σε κάθε συνάντησή μας.Και πάντα σε αυτό το στούντιο, το οποίο, όπως μου είπε, είναι αυτό που προτιμάει να δουλεύει.Ο χώρος είναι πολύ καλός, άνετος και πεντακάθαρος.Η απουσία όμως νιπτήρα και μπάνιου του αφερεί πόντους.
Η Μόνικα για όσους δεν την ξέρουν είναι μια πολύ ωραία Ρουμάνα.Έχει όμορφο πρόσωπο και κορμί με καμπύλες.Όπως πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να είναι κάθε γυναίκα.Πλούσιο και φυσικότατο στήθος, με γκαβλιάρικες ρόγες.Αλλά το ατού της είναι η κωλάρα της.Αυτή που μ'έκανε να την επισκευτώ την πρώτη φορά.Τροφαντή,με τα σωστά πιασίματα, χωρίς κυταρίτιδα, σφιχτή, αλλά και ταυτόχρονα απαλή, σχεδόν βελούδινη.Η οποία σε προκαλεί να την χουφτώνεις, να την δαγκώνεις και να τη χαστουκίζεις, πάντα με μέτρο.
Πήρα, όπως πάντα το 69, αφού τελαίνομαι για γλυφομούνι.Η Μόνικα ήρθε με το χαμόγελο στο πρόσωπό της.Και δε σταμάτησε να χαμογελάει καθόλη τη διάρκεια της συνάντησής μας.Στα προκαταρκτικά ξεκινήσαμε με πλάγιο 69, όπου σπατουλάρισα για αρκετή ώρα την κλειτορίδα της, κάτι που φάνηκε να απολαμβάνει.Αλλάξαμε τρεις στάσεις με πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της.Και η κατάθεση ήρθε με την Μόνικα να ιππεύει τον καταγκαβλωμένο πούτσο μου, ενώ ρουφούσα τις βυζάρες της κι έριχνα μπατσάκια στα κωλομάγουλά της.
Έμεινε για λίγο στην αγκαλιά μου, όπου τα είπαμε χαλαρά κι έφυγε δίνιντάς μου δύο φιλιά στα μάγουλα.Μετά από λίγο έφυγα κι εγώ, γι'ακόμη μια φορά ικανοποιημένος απ'τη συνάντησή μου με την Μόνικα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ημερομηνία
May 27, 2011
Τιμή €
70
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ραμόνα μέρος δεύτερο
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Επίσκεψη χθες το βράδυ στο εν λόγω studio. Είχε προηγηθεί ένα prive με ένα Ρουμανάκι στην έκθεση και τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά :) Είδηση είναι βέβαια ότι κατάφερα να παρκάρω 50 μέτρα από το studio στο Παγκράτι Κυριακή βράδυ.....

Μου άνοιξε η γνωστή πλέον κυρία που είναι στη δεύτερη βάρδια, πάντα ευγενικότατη. Η αλήθεια ότι περίμενα να ακούσω στο πρόγραμμα τη Σάντυ στο studio αλλά πέτυχα τη Ραμόνα. Την κοπέλα την είχα ξανασυναντήσει προ διμήνου με αρκετά καλές εντυπώσεις οπότε και προχώρησα στα ενδότερα. Πιτσιρίκα είναι από τη Ρουμανία, αδυνατούλα, όχι κανένα ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο αλλά έχει ωραία μάτια και είναι γελαστή. Ειδικά όταν την άρχισα να της λέω πόσο ομόρφηνε από την τελευταία φορά που την είδα και άλλα τέτοια, έλαμψε η μικρή :) Έχει μικρό βυζάκι για τα γούστα μου, αλλά πολύ ωραία και ευαίσθητη ρόγα.

Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να γράψω και πολλά για τα προκατακρικά μια και είχαν ήδη προηγηθεί πριν την επίσκεψη.
Άρχισε να τρίβεται πάνω μου με τα βυζάκια της, είχαν γίνει και οι ρόγες της κάγκελο, οπότε την τράβηξα λίγο προς το μέρος μου για να την περιποιηθώ. Αμέσως μετά σκουφάκι και ένα γρήγορο στοματικό οπότε και τη σταμάτησα.

Της ζήτησα να πάμε στην καρέκλα και χωρίς να φέρει αντίρρηση ανέβηκε πάνω μου. Την έχει τη συγκεκριμένη στάση, συνεχίσαμε στο όρθιο για να επιστρέψουμε στο κρεββάτι για τα υπόλοιπα. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και στα τέσσερα το τελείωμα. Μιλήσαμε λίγο, με φίλησε και καληνυχτηθήκαμε.

Η συνάντηση αυτή ήταν ένα κλικ καλύτερη από την προηγούμενη που είχα με τη Ραμόνα. Εξακολουθεί να μην παίρνει πρωτοβουλίες αλλά προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Νομίζω ότι μάλλον θα την ξαναεπισκεφτώ κάποια στιγμή και όχι από σύμπτωση όπως χθές.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Ημερομηνία
May 22, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Κάθε φορά καλύτερη !!!!
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Λόγω των ημερών περιορισμένες οι καλές επιλογές οπότε πήγα στα σίγουρα ξανά, στη Τζέσσικα. Για όσους δεν ξέρουν η Τζέσσικα δουλεύει Αθανασίας 3 σαν Τζούλια. Απογευματινή η επίσκεψη μετά τη δουλειά και κανένα τεταρτάκι η αναμονή μέχρι να έρθει στο δωμάτιο μια και είχε άλλον πελάτη. Πάω πολύ καιρό στο συγκεκριμένο studio αλλά για πρώτη φορά μπήκα στο δωμάτιο του νάνου (το μεσαίο)... Τα πόδια μου περισεύανε :) :)

Για όσους δεν ξέρουν τη Τζέσσικα είναι καστανή πλέον, με μαλλί μέχρι τον ώμο αλλά πάντα μαζεμένο, πράσινες ματάρες, σχετικά μικρό βυζάκι και πολύ ωραίο κολαράκι. Πρέπει να είναι αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την είδα, με σιλουέτα προς το καλύτερο.

Αρκετή κουβεντούλα στην αρχή όπως πάντα πριν ξεκινήσει το μπαλαμούτιασμα. Ξεκίνημα με αγκαλιές φιλιά, πειράγματα μέχρι που το παιχνίδι έφτασε στα @@. Εκεί για άλλη μία φορά η Τζέσσικα έδωσε ρεσιτάλ. Δεν θέλεις να σταματήσει... Άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω, έβαλε το σκουφάκι και ξεκίνησε. Πολύ καλό με εναλλαγές το στοματικό της, άλλοτε ποιό γρήγορα, άλλοτε ποιό αργά και ρίχνοντας και κάτι ματιές με αυτές τις ματάρες....

Ανέβηκε πάνω μου, κόλλησε τα χέρια μου στα κάγκελα του κρεβατιού και ο αγώνας ξεκίνησε.. Γυρίσαμε στα τέσσερα όπου μου ζήτησε να μην σπρώχνω εγώ αλλά μόνο εκείνη, συνεχίσαμε με ιεραποστολικό για να τελειώσω έχοντάς την αγκαλιά και πάνω μου.

Το κουδούνι δεν είχε χτυπήσει καθόλου όλη εκείνη την ώρα οπότε δεν υπήρχε βιασύνη, θα κάθησε κανένα τεταρτάκι ακόμα όπου είπαμε πολλά και γελάσαμε με ένα σκηνικό που της είχα κάνει την περασμένη εβδομάδα όταν δούλευε στη Σπύρου Πάτση.
Συμβουλή, αφήστε την να σας περιποιηθεί, να πάρει πρωτοβουλίες, θα το κάνει καλά και το γουστάρει. Για άλλη μία φορά πέρασα πάρα πολύ καλά με την Τζέσσικα. Έχουμε καλή χημεία μάλλον, νομίζω ότι κάθε φορά είναι και καλύτερη, δεν ξέρω...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζούλια (Τζέσσικα)
Ημερομηνία
April 19, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΑΜΟΝΑ
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΨΙΛΟΣΤΡΑΒΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΩΣΩ!!ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΑΜΟΝΑ ΜΟΥ!!ΦΙΛΙΑ

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΡΑΜΟΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 09, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Λίζα, χαλαρά και ωραία !
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Επίσκεψη στο studio με σκοπό να συναντήσω την Λίζα. Είχα δει φωτογραφίες της οι οποίες μου είχαν κινήσει την περιέργεια... Μικρή αναμονή στο σαλόνι πριν την πρώτη μας γνωριμία. Θεωρητικά απέχει από το πρότυπο της γυναίκας που έχω στο νου μου (ποιο κοντούλες, μελαχροινές και με ποιό ενισχυμένο στήθος) άλλα μου έβγαζε κάτι το ελκυστικό. Το 50άρικο άλλαξε χέρια και προχώρησα στο αγαπημένο μου δωμάτιο.. Θα ξαναγράψω για άλλη μία φορά ότι ενώ ο χώρος του studio είναι πολύ καλός χάνει με την έλλειψη νυπτήρα ή μπανιέρας στα δωμάτια. Υπάρχει ένα κοινό μπάνιο για να εξυπηρετεί τα 3 δωμάτια.

Δεν περίμενα πολύ μέχρι να ανοίξει η πόρτα του δωματίου και να μπεί η κοπέλα μέσα. Ψηλή, καστανόξανθη με μαζεμένο το μαλλί, 2αράκι φυσικό βυζάκι. Ένα μικρό ταταουάζ στην πλάτη και άλλο ένα στη μέση της. Ρουμάνα η Λίζα, μιλήσαμε αρκετά μέχρι να ξεκινήσουμε το παιχνίδι.

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ και δίνω αρκετή σημασία είναι τα προκαταρκτικά. Εκεί πραγματικά η Λίζα ήταν άψογη. Πολύ καλή η χημεία μας από την αρχή, παίξαμε ο ένας με το μυαλό του άλλου με ματιές, λόγια και κινήσεις, χαλάρωσαμε και οι δύο. Αγκαλιές, φιλιά, τριψίματα πειράγματα με εναλλαγές δεν άργησα να πάρω τα πάνω μου. Αυτό συνεχίστηκε για κανένα δεκάλεπτο, ξάπλωσε, με άφησε να την περιποιηθώ πριν κάνει το ίδιο για μένα μετά. Στη συνέχεια πέρασμα του σκούφου το οποίο συνοδεύτηκε από αρκετά καλό στοματικό, χωρίς όμως περιποιηση παρακάτω.

Την σταμάτησα γιατί η αλήθεια ότι με είχε φτιάξει πάρα πολύ. Σαν συνέπεια περιορίστηκα σε δύο στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα. Παρόλα αυτά η συνάντηση δεν τελείωσε εκεί, έμεινε στο δωμάτιο ξαναρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά για λίγη ώρα ακόμα. Κουβεντούλα χωρίς καμία βιασύνη είπαμε διάφορα και αποχώρησε από το δωμάτιο με σταυρωτό φιλί και βάζοντάς μου και χέρι, το παλιοκόριτσο :) :)

Με τη Λίζα πέρασα πάρα πολύ καλά, ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου σε studio και σίγουρα θα την ξαναδώ στο μέλλον.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίζα
Ημερομηνία
April 08, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Κρύο καιρός για δύο
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
... κάπως έτσι σκέφτηκα σήμερα, επιστροφή στο σπίτι μπανάκι ένα γρήγορο τηλεφωνικό scouting και δρόμο για GEISHA. Δεύτερη βάρδια ήταν η Ραμόνα. Δεν την είχα ξανασυναντήσει είχα δει μόνο κάποιες φωτογραφίες της και μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον.
Πολύ ευγενική η κυρία στην υποδοχή με ρώτησε αν θέλω να δω την κοπέλα αλλά μπήκα κατευθείαν στο δωμάτιο. Ήθελα να την γνωρίσω κατευθείαν εκεί.

Δεν περίμενα πολύ μέχρι που άνοιξε η πόρτα και πρωτοείδα την Ραμόνα. Πιπινάκι, Ρουμανάκι και αυτή, έχει τα 3 από τα 4 πράγματα που μου αρέσουν σε μία γυναίκα. Μακρί μαύρο μαλλί, κάτι μπλέ ματάρες και ωραίο κολαράκι. Βυζάκι μικρό αλλά πολύ ωραίες και πεταχτές ρόγες. Μιλήσαμε λίγο της είπα ότι ήταν κρύα τα χέρια μου, έπιασε αμέσως δουλειά για να με ζεστάνει. Ξεκινήσαμε με τα προκαταρκτικά αγαλίτσες, φιλάκια, της περιποιήθηκα το στήθος της, η αλήθεια είναι ότι ποιό πολύ την περιποιήθηκα εγώ παρά εκείνη εμένα :) Δεν με χάλασε παρόλα αυτά καθόλου και αυτό φάνηκε γρήγορα .... Προφυλακτικό και καλό στοματικό χωρίς όμως να περιποιείται την υπόλοιπη περιοχή.

Στο sex καμία βιασύνη, καλή συμμετοχή αλλά δεν πήρε καμία ιδιαίτερη πρωτοβουλία, είναι κοριτσάκι που μπορείς να της ζητήσεις ότι θες. Ειλικρινά, έχω πετύχει κοπέλες με καλύτερες επιδόσεις που όμως δεν μου έχουν δώσει την ικανοποίηση που μου έδωσε η Ραμόνα. Μου έβγαλε κάτι πολύ ωραίο, σίγουρα θα την ξαναδώ και ελπίζω να τη δω και βελτιωμένη.

Σοφή η παροιμία λοιπόν, και η Ραμόνα δεν μου ζέστανε μόνο τα χέρια γύρισα σπίτι μέσα στο κρύο και ήμουν φούρνος :) :)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΡΑΜΟΝΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 08, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
ΦΙΛΙΚΗ ΜΟΝΙΚΑ
(Updated: 08 February, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Επισκεψη καπου στον προηγουμενο μηνα .
παρκινγκ δεν το συζηταμε αλλα προσωπικα μενω κοντα οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας
τσατσα οπως ολες οι κυριες φιλικες
ατμοσφαιρα αναμονης πολυ καλη με ζεστο χωρο (υπαρχον και φωτο)
μονικα σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας (και με καλο μνημονικο) αλλα και εντυποσιακο συναμα
πειρα οπως παντα το 70αρι
δωματιο χωρις ντουζ η νιπτηρα (γνωστο αλλωστε) αλλα παντα με μωρομαντιλα και χαρτι

λιγη αναμονη και ερχετε ο κοριτσαρος . χαιρετισμος με φιλακια και λιγη σθζητησουλα και βουρ στο κρεβατι
γλιπσιματακι στο σωμα στηθος με γλυκα καυλωτικα φιλακια απο τη μονικα συνεχεια 69 και βαθυ γλυψιματακι χωρις χερια ..
διακοπη απο μενα και περιποιηση της δικης της περιοχης με ελαφρα βογγητα που μαλλον δεν ηταν ψευτικα αφου μουσκεψε
τελειως .. συνεχεια στησιμο στα 4 με ωραια θεα λιγο μετα ιεραποστολικο και καταθεση στο ηδη μουσκεμενο μουνακι.

με ευχαριστησε ντυθηκε χωρις βιασυνη και αποχωρηση.

υ.γ κατα τη διαρκεια της συνευρεσης ειχαν ερθει καποιοι συναθλητες στο σαλονι και υπηρχαν εντονες ομιλιες οι οποιες μας ενοχλησαν κιολας γιατι η τσα ειχε ξεχασει να τραβηχει την ενδιαμεση πορτα.. φευγοντας της ανεφερα το προβλημα (χαβαλες να γινετε) και της λεω την αλλη φορα δωρεαν γιατι φοναζαν πολυ και αφου μου ζητησε αρκετες φορεσ συγνωμη αποχωρησα πληρως ικανοποιημενος .

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΜΟΝΙΚΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 12, 2011
Τιμή €
70
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Grazie Julia
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Επίσκεψη σήμερα σε ένα σιγουράκι για μένα, στάση στο GEISHA. Για το χώρο τα έχουμε πει πολλές φορές, ενώ είναι αρκετά προσεγμένος λείπει ένας νυπτήρας ή ακόμα καλύτερα μία ντουσιέρα (γι' αυτό και η βαθμολογία στην καθαριότητα χώρου).

Για τη Τζούλια δεν θα γράψω πολλά, έχω γράψει και στο παρελθόν. Για μένα είναι από τις καλύτερες παρουσίες στο χώρο. Γουστάρει αυτό που κάνει και το δείχνει. Ειδικά στα προκαταρκτικά σήμερα νόμιζα ότι δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν ήθελα κιόλας... Η συμμετοχή άψογη σε όλη τη διάρκεια χωρίς να βιάζεται καθόλου και έδειχνε σε όλη τη διάρκεια να το ευχαριστιέται, πράγμα που σε φτιάχνει ακόμα παραπάνω.

Στην προηγούμενή μου επίσκεψη είχα περάσει υπέροχα, δεν πίστευα ότι θα πέρναγα ακόμα καλύτερα αυτή τη φορά.
Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν... Grazie Julia

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΤΖΟΥΛΙΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 18, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!