Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 8 10 0.5
Studio
06 December, 2020
4302
Στελλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Στελλα. Κοριτσι πειρασμος. Κουρασμενος απο την δουλεια, λεω να περασω απο το μαγαζι. Ποτε δεν ειχα ξαναπερασει η ειχα ακουσει σχολια για αυτο και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Η τσατσα που με υποδεχτηκε ηταν ευγενεστατη και αφου με γνωρισε στις κοπελες, μου εξηγησε τα προγραμματα. Διαλεξα με μασαζ, οντας λατρης αυτου του αθληματος. Μου εδειξε το δωματιο, πεντακαθαρο και εφυγε. Εκανα ενα γρηγορο ντους και καθισα να αναψω ενα τσιγαρο. Με το που το αναβω, να η Στελλα! Μιλησαμε λιγο και με χαιδευε και μετα απο λιγο φορεσε το καπελο και φυγαμε. Αρκετα καλο στοματικο. Αλλαξαμε δυο στασεις, πρωτα αυτη απο πανω και μετα ιεραποστολικο και μετα απο λιγο τελειωσα.
Υστερα ηρθε η ωρα του μασαζ. Εκει μαγκες τα ειδα ολα. Η Στελλα (η οποια ειναι απο την Ρωσσια) ξερει πολυ καλο μασαζ, αν η αληθεια ειναι πως βιαστηκε λιγο. Αλλα μου εκανε πολυ καλο προσωπικα.
Σιγουρα θα ξαναπερασω για αυτην την κοπελα. Περασε παρα πολυς καιρος που περασα καλα και δεν εκλαιγα τα λεφτα μου μετα απο μια επισκεψη.
Υστερα ηρθε η ωρα του μασαζ. Εκει μαγκες τα ειδα ολα. Η Στελλα (η οποια ειναι απο την Ρωσσια) ξερει πολυ καλο μασαζ, αν η αληθεια ειναι πως βιαστηκε λιγο. Αλλα μου εκανε πολυ καλο προσωπικα.
Σιγουρα θα ξαναπερασω για αυτην την κοπελα. Περασε παρα πολυς καιρος που περασα καλα και δεν εκλαιγα τα λεφτα μου μετα απο μια επισκεψη.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Στελλα
Κοπέλες διαθέσιμες
Δεν θυμαμαι την αλλη κοπελα!
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 06, 2012
Τιμή €
60
Εξτρά €