Κολωνού 30Α

 
8.4 (3)
3683 0 1 0 0 0

Πληροφορίες

Χάρτης-Μap

Address
Κολωνού 30Α
Longitude
23.72
Latitude
37.98

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.7(3)
Εμφάνιση σώμα
 
7.8(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0(3)
Συμμετοχή
 
8.2(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.7(3)
Καθαριότητα χώρου
 
8.5(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.3(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.2(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
ΑΝΝΑ Η ΤΡΕΛΛΑ!
Γενική βαθμολογία
 
9.7
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ 3ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ Η ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Η ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΝ ΔΥΘΕΣΙΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΚΟΠΕΛΑ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΄ΡΟΥΜΑΝΟΡΩΣΣΙΚΑ', ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ (Η ΜΟΥΝΑΡΑ) ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ 1.73 ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ, ΓΥΡΟ ΣΤΑ 37 ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟ 69 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΞ", ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝΑΤΡΥΧΙΑΣΑ, ΠΗΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΓΔΥΘΙΚΑ, ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 2ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΜΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ" ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΠΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΙΔΙΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ , ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΣΤΑ ΓΕΝ.ΟΡΓΑΝΑ Ε ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ) ΕΚΕΙ ΤΕΝΤΟΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ (ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΛΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΩ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΗΣ "ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ" ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΙΛΑΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΕΙ ΥΓΡΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΡΟΖ ΧΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ, Ε ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΓΗ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ, ΧΤΥΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ "ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ" ΤΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ "ΜΙΑ ΧΑΡΑ" ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΑΝΝΑ, ΤΕΛΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΙΩΣΑ ΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΣΦΥΧΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 10ΑΡΙΚΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΑΝΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 11, 2013
Τιμή €
10
Εξτρά €
ΟΧΙ
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
Fetish
ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
K
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
διδυμο αννα-αλεξανδρα
Γενική βαθμολογία
 
7.2
ειπα σημερα να κατεβω προς μεταξουργιο και μιας και δεν ειχα πολυ χρονο δεν πολυεψαξα.κατεληξα εδω με δυο κοπελες μεσα την αννα και την αλεξανδρα παραπανω η βαθμολογια εχει να κανει με τον μεσο ορο αλλα θας σας τα πω εδω.
10 ευρω το δωρακι και ειπα να διαλεξω και τις δυο για ενα διπλο.
το διπλο οι κοπελες το κανουν με τον εξης τροπο ξεκιναει η μια με πιπα και ανεβασμα απο πανω ενω η αλλη σε χαιδευει ξαπλωμενη διπλα σου και αλλαζουν προφυλαχτικο για να συνεχισει η αλλη με πιπα και στασεις.

τωρα στα των κοριτσιων απο οτι φανηκε η αννα ειναι πιο παλια και η αλεξανδρα νεα στην δουλεια δεν μου φανηκε να μιλαει ελληνικα καν και την καθοδηγουσε η αννα.
ξεκιναω με την πρωτη κοπελα που ξεκινησε την πιπα την αλεξανδρα μικρη κοντουλα μελαχροινη με πολυ γλυκο προσωπο και βυζι που χωραει στην παλαμι σου,αρκετα μεγαλο για το σωμα της και οχι πεσμενο.καλη πιπα και ανεβασμα απο πανω χωρις να ξερει και πολλα δεν ξερω βεβαια τι θα εκανε αν ηταν μονη της.
μετα αλλαξανε προφυλαχτικο για να ερθει η αννα με δυνατη πιπα πιο εμπειρη και ανεβασμα απο πανω και ιεραποστολικο να σε κοιταει στα ματια.ειναι πιο ψηλη ξανθουλα αδυνατη με μικρο βυζακι.πιο αγρια κατασταση εδω.μαλλον η αννα ειναι για πιο pse καταστασεις ενω η αλεξανδρα ειναι για πιο gfe αφου ηταν πιο γλυκια , πιο αγκαλιτσα και που και που αφηνε κανενα φιλακι πεταχτο οχι στο στομα.

καλη γενικα εντυπωση αλλα την επομενη φορα θα ηθελα μονο την αλεξανδρα μιας και μου αρεσουν πιο πολυ οι πετιτ καταστασεις μελαχροινου ειδους.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αννα-αλεξανδρα
Κοπέλες διαθέσιμες
αννα-αλεξανδρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
April 08, 2012
Τιμή €
10+10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 1
Δε το κλαψα το 15αρι...!
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Συνάντηση με την Άννα Παρασκευή βράδυ.
Νέκρα γενικά στη γειτονιά, με τα γεγονότα που έχουν γινει τις τελευταίες μερες... ο καθενας το ξανασκέφτεται για μια βόλτα απο τη γυρω περιοχή!
Στο δια ταυτα τώρα.
Η κοπέλα λέγεται Αννα, δουλεύει παντα απο 17:00 - 05:00 (Αυτό σημαίνει γαμιέμαι στη δουλειά!)
Η Άννα είναι 30++ με πολύ πρόστυχο πρόσωπο και κυρίως βλέμα, μελαχρινό καρέ μαλί και σε γενικές γραμμές καλό κορμί, με ομολογουμένως όμως, πεσμένο στήθος!
Αφου έκανα τη βόλτα και δε βρηκα κατι πιο αξιόλογο, μπηκα στον αγώνα!
Πολύ τολμηρή γενικά, με τη μια με αρχισε σε φιλιά σε όλο το σώμα, επιχείρησε και στο στόμα αλλα τραβήχτηκα. Επεξεργάζεται πολύ ωραία τα μπαλάκια!!!
Περνάει το σκουφί με το στόμα και αρχίζει μια γενικά καλή πίπα, χωρίς όμως να το βάζει όλο μέσα, λέγοντας μου μάλιστα ότι έχει πρόβλημα στις αμυγδαλές (Τι θα ακούσουμε ακόμα άραγε...!)
Αφού τελειώνει η πίπα ανεβαίνει απο πάνω, όπου δε τη κρατησα για πολύ εκεί... και τέλος τη γυρίζω στα τέσσερα όπου και τελείωσα!
Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, για μια φορά ομολογώ είναι καλή για δοκιμή. Συμμετοχή είχε καθόλη τη διάρκεια, αλλά δε νομίζω ότι πλέον θα ξαναπήγαινα!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΑΝΝΑ
Ημερομηνία
May 20, 2011
Τιμή €
15
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0