Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 15 10 0.5
Studio 02 December, 2020 6452
Παλιά γνωστή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Καθαριότητα χώρου

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Μια που η Κριστίνα (http://www.adultforumgr.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=26:studiogirls&id=668:2011-03-20-18-06-02&Itemid=85) είναι καταχωρημένη σε στούντιο της Θεσ/νίκης ας γράψω την κριτική μου εδώ

Είχα φάει το ξενέρωμα δύο φορές το Σάββατο, έτσι την Κυριακή είπα να πάω κάπου σίγουρα και να μην πειραματιστώ. Με μια μικρή έρευνα είδα ότι στην Τριγγέτα ήταν η Κριστίνα, που πριν 2-3 χρόνια δούλευε Πάτρα και μετά για πολύ καιρό είχε ανέβει βόρεια. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Όταν ήταν στην Πάτρα ήμουν τακτικός πελάτης της και είχαμε καλή χημεία. Τηλέφωνο στο μαγαζί για επιβεβαίωση και βρουμ. Η τιμή του βασικού που πήρα κλασικά ήταν 50
Εμφανισιακά για τα γούστα μου η Κριστίνα είναι όμορφη. Λεπτή, με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, βυζί φυσιολογικό, στητό και ωραία επιδερμίδα. Το ματς δεν κράτησε πολύ λόγω του ότι εγώ δεν κράτησα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής ήταν λίγο πιο διεκπαιρεωτική σε σχέση με αυτό που θυμόμουν. Στις παλιότερες συναντήσεις μας η κοπέλα γούσταρε και τα έδινε όλα ήταν γενικά πιο φρέσκια.
Τεσπα, νομίζω ότι όποιος πάει θα περάσει καλά. Οι βαθμολογιές είναι περίπου μέσος όρος από όλες τις συναντήσεις που είχα μαζί της. Στο VMF έβαλα το μικρότερο γιατί στην Πάτρα το κόμιστρο ήταν μικρότερο αλλά επίσης γιατί σήμερα το πενηντάρικο για τα βασικά είναι μάλλον υπερβολικό.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κριστίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 23, 2011
Τιμή €
50
Φιλί