Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 15 10 0.5Αννούλα Ρώσικος Πειρασμός
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγο Studio. H πρόσβαση πολύ εύκολη από την Συγγρού και το παρκινγκ άνετο και εύκολο για το αυτοκίνητο. Η είσοδος είναι διακριτική, βέβαια υπάρχουν πολυκατοικίες γύρω αλλά κανείς δεν σου δίνει σημασία. Η υποδοχή από την σερίφησα ευγενική παρόλο που μιλούσε στο τηλέφωνο όταν μου άνοιξε αλλά δεν έχω παράπονο γιατί το έκλεισε για να μου δείξει την κοπέλα. Εκείνη την ώρα στην αναμονή δεν υπήρχε κάποιος συναγωνιστής και η κοπέλα ήταν ελεύθερη. Την κοπέλα την λένε Άννα ή αλλιώς Αννούλα όπως την φώναζε χαϊδευτικά η σερίφησα. Φορούσε σέξι εσώρουχα και σε υποδέχεται με χαμόγελο στα χείλη. Είναι από την Ρωσία, γύρω στα 23 χρόνια, μελαχρινή , ψηλή με μικρό στήθος αλλά μεγάλη ρόγα, καλοσχηματισμένο κωλαράκι το οποίο φαίνεται δουλεμένο (δεν την ρώτησα αν δίνει λωκό, μπορεί να την ρωτήσει κάποιος άλλος λάτρης του σπορ). Αφού έδωσα το ελάχιστο αντίτιμο πέρασα στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό, μπορούσες να κάνεις μπάνιο με σφραγισμένη πετσετούλα. Έρχεται η κοπέλα, με κάποιες αρχικές ερωτήσεις για να σπάσει ο πάγος πέσανε τα πρώτα χαδάκια και φιλιά στα κορμιά. Αφού ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία μου πέρασε το σκουφί και άρχισε την πίπα. Το σκουφάκι το περνάει με το στόμα αργά και με πίεση το οποίο το εκτιμώ από κάτι άλλες που το τεντώνουν λες και θα χτυπήσουν καμία μπεκάτσα με την σφεντόνα. Εναλλαγή αρκετών στάσεων με την τιμητική στο πισωκολλητό. Επειδή άργησα να τελειώσω έδειχνε να κουράζεται και να πονάει και έπαιρνε συνέχεια στάση για πίπα. Βέβαια δεν την άφηνα να τελειώσω με πίπα και την έστηνα στα τέσσερα. Σε κάποια στιγμή μου είπε ότι τελείωνε ο χρόνος μου, χωρίς να της δώσω σημασία αν και με ξενέρωσε λίγο αυτό που μου είπε, κατέθεσα μετά από λίγο. Αφού ντύθηκε μου είπε ότι τον είχα χοντρό και σκληρό για να δικαιολογήσει τα ασυμμάζευτα αλλά δεν ψαρώνουμε από εύκολες δικαιολογίες. Αφού μου έδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλο έφυγε από το δωμάτιο. Γενικά ευχαριστήθηκα την συνεύρεση η οποία κράτησε κανένα 25 λεπτό. Ίσως να ήταν κουρασμένη και να αντέδρασε έτσι όσο αναφορά τον χρόνο. Αν τον κάνει αυτό και σε άλλον συναγωνιστή μάλλον τότε το έχει σύστημα. Ας το επιβεβαιώσει όποιος την πάρει.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Αννούλα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αννούλα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 06, 2011
Τιμή €
50
Εξτρά €