Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 5 10 0.5Ψυχρή εμπειρία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
6.5
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Μια ακόμα γυναίκα στο ροζ καταστιχο του πληρωμένου έρωτα. Το όνομα της Συλβια και η καταγωγή της από τη Βουλγαρία. Είναι κοντούλα (χωρίς τους κοθόρνους βέβαια) με πρόσωπο με κάπως ταταρικά χαρακτηριστικά, ειδικά στα μάτια (μοιάζει πολύ με την παλιά ηθοποιό Ελένη Προκοπίου ,αν την ξέρετε), έχει ευμεγέθεις μαστούς ,μεγαλούτσικη περιφέρεια και πολύ απαλή επιδερμίδα. Ηλικία 35-40. Έρχεται στο δωμάτιο και η πρόθεση της ήταν να μπει κατευθείαν στο ψητό. Όμως ουσιαστικά την "ανάγκασα" να κάνουμε κάποια προκαταρκτικά,τα οποία περιορίστηκαν σε κάποια φιλάκια στο λαιμό και το στήθος. Αφού τελείωσαν αυτά με ρώτησε αν ήθελα τσιμπούκι άκα. Της είπα ναι και αφού μου σκουπισε το πεος με μωρομάντηλο, ξεκίνησε. Κάποια στιγμή της ζητάω σταση 69. Δεν έφερε αντίρρηση. Σκουπισε κι αυτή με μωρομάντηλο την επίμαχη περιοχή και πήρε την κατάλληλη θέση. Μπορώ να πω ότι ήταν καθαρή και μοσχομυριστή. Έτσι αυτή η σταση κράτησε αρκετά λεπτά. Πάντως η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Με αυτά και με αυτά δημιουργήθηκε και ικανοποιητική στύση,οπότε μου περνάει το προφυλακτικό και ξεκινάμε το πισωκολλητό. Τη σφυροκόπησα πολύ ώρα. Κάποτε σταμάτησα λίγο και τη ρώτησα αν δίνει πρωκτικο. Μου λέει "όχι...σήμερα"!!! Συνέχισα το σφυροκόπημα μέχρι που τελείωσα. Κατόπιν σηκώνεται ,ντύνεται, με καληνυχτίζει. Συμπέρασματικα θα έλεγα ότι ήταν μια ψυχρή και μέτρια εμπειρία. Η κοπέλα προσφέρει μπόλικο σεξ με υπομονή και χωρίς βιασύνες , όμως λείπει η ζεστασιά και το συναίσθημα. Δύο λόγια για το χώρο. Για μπούρδελο είναι πολύ καλός (καθαρός, με τηλεόραση και αν το ζητήσεις σου δίνουν πετσέτα για να κάνεις ντους).
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Συλβια
Κοπέλες διαθέσιμες
0
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 28, 2012
Τιμή €
20
Φιλί