Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 6 10 0.5
Call Girls
01 January, 2021
4427
Μιλφ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
5.5
Συμμετοχή
4.5
Συμπεριφορά/Social time
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Μετά απο αρκετό ψάξιμο και τίποτα φτηνό δοκιμασμένο άλλο ελεύθερο κατέλειξα στη συγκεκριμένη για να την τιμήσω !!Η συνενόηση παρότι γίνεται με την ίδια αρκετά δύσκολη , παρότι μου εξήγησε ότι δεν ήταν μακριά καθηστέρησε περίπου μισή ώρα , προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά δεν τα κατάφερε να με πείσει. Νταρντάνα γυναίκα που δεν την κουμαντάρεις εύκολα , δεν είναι χοντρή αλλά νταρντάνα .Στα του έργου : φιλιά με το ζόρι και αυτά την ώρα της πράξης μόνο. Πίπα αρκετά ριχή και με φτυσίματα σαν να φτήνει τα κουκούτσια .αλλαγή 4 στάσεων και κατάθεση στο σώμα της , μπαίνει για μπάνιο και ξέχασε να γυρίσει , έκανα ένα τσιγάρο ολόκληρο και έστριψα και το δεύτερο μέχρι να βγεί ΄, όταν βγήκε ξεκίνησε το μπλα μπλα και ξέχασε να το κλείσει ,σιγά σιγά έβαζε και ρούχα και εγώ περίμενα να ντηθεί για να της πώ να ξαναγθηθεί , μου αρέσει αυτό όταν τον πέζουν έξυπνες να το κάνω και ας είναι μετά παγωκολόνες . Μόλις κατάλαβε βέβαια ότι θέλω και άλλο γύρο μου είπε αν μπορεί να φύγει (έμεναν 10΄ ακόμα ) της είπα να μου τον παίξει μέχρι να τελειώσω και συμφώνησε .Η τύπισσα έφαγε χοντρό ξενέρωμα γιατί κρατιόμουνα για πολύ ώρα και έκατσε και 10' παραπάνω.Βέβαια στο τελείωμα την μπούκωσα και ας έκανε την δύσκολη.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει νταρντάνα γυναίκα αλλά να να έχει κρύο αίμα ας την δοκιμάσει .
Όποιος θέλει να δοκιμάσει νταρντάνα γυναίκα αλλά να να έχει κρύο αίμα ας την δοκιμάσει .
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 28, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €