Αναζήτηση Προφίλ

Αγίου Μελετίου 37

 
8.4 (3)
242 0 1 0 0 0
Αγίου Μελετίου 37

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Αγίου Μελετίου 37
Longitude
23.74
Latitude
38.00

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.3(3)
Εμφάνιση σώμα
 
7.8(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.8(3)
Συμμετοχή
 
8.5(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.3(3)
Καθαριότητα χώρου
 
7.2(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.8(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.7(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Φωτεινή - Το πνεύμα πρόθυμο, η σαρξ ασθενής.....
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.5
Εμφάνιση σώμα
 
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Είχα δει τις φωτογραφίες της και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν, πήγα σήμερα για την στενότερη γνωριμία. Όταν παρουσιάστηκε στο σαλόνι δεν ήταν αυτό που περίμενα, και δεν ενθουσιάστηκα. Έκανα να φύγω, όμως κοντοστάθηκα, σκέφτηκα το κλασσικό Ελληνικό «Δεν γαμιέται….» και πέρασα στο δωμάτιο.

Η Φωτεινή : Milf, ξανθιά με σγουρά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Πρόσωπο καλοσυνάτο, χωρίς όμως το απαραίτητο sex appeal. Όσον αφορά το σώμα της, δεν μπορείς να το πεις γυμνασμένο, αλλά σε καμία περίπτωση λιπώδες. Το στήθος της μικρό και πολύ χαλαρό, όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια στο δωμάτιο όταν έβγαλε το σουτιέν. Δυνατό σημείο της ο κώλος της.

Σύντομη άφιξη στο δωμάτιο. Χαμογελαστή, με ρώτησε το όνομα μου, καθώς έβγαζε το ροζ σετ εσωρούχων που φορούσε.
Τα προκαταρκτικά της πολύ καλά. Φιλιά και γλειψίματα σε όλο το σώμα από τους μηρούς μέχρι τα αυτιά. Διέκοψε τα προκαταρκτικά και προσφέρθηκα να μου κάνει μασάζ. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιεταιρο, άρχισε να τρίβει το σώμα της στην πλάτη μου, χαϊδεύοντας με ταυτόχρονα.
Εδω να τονίσω πως προερχόμουνα από μια κουραστική μέρα, και σε συνδυασμό με την διπλή χθεσινή κατάθεση δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα.
Με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε τα προκαταρκτικά με τον ίδιο ρυθμό. Τοποθέτηση σκούφου στον «μικρό Cheyenne» ο οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Φωτεινής δεν εννόησε να ξυπνήσει.
Με τα πολλά κατάφερε μια κάποια ανόρθωση και μου πρότεινε να ανέβει από πάνω μου για την έναρξη του sex.
Επειδή έβλεπα ότι δεν γινόταν δουλειά, της ζήτησα να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε με στοματικό.
Χωρίς καμία αντίρρηση, συνέχισε το έργο της και έτσι μετά από αρκετή ομολογουμένως ώρα ήλθε το τέλος. Με χαιρέτησε, την ευχαρίστησα για την υπομονή της και έφυγε.

Το ότι δεν πέρασα καλά είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Η κοπέλα έκανε ότι μπορούσε για να τελειώσω και τα κατάφερε. Ίσως άλλες συνάδελφοι της να με είχαν αφήσει στα «κρύα του λουτρού». Έδωσε ρεσιτάλ υπομονής, διάθεσης και επαγγελματισμού. Σε όποιον αρέσει στο σαλόνι, θεωρώ ότι θα περάσει πολύ καλά.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Φωτεινή που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Ημερομηνία
November 28, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Super Ζλάτα
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Στο τέλος μεγάλης μπουρδελότσαρκας στην Φυλής με συνοδοιπόρους τον SPEED και τον Lex80, ο ιδανικός προορισμός για μένα, το κοντινό (εδώ που φτάσαμε) studio Paradise, όπου ήξερα πως θα πετύχω την Ζλάτα.

Ένα από τα πιο αξιόλογα milf που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό. Ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, με αφέλειες. Μεγάλα γαλάζια μάτια. Ενισχυμένο στήθος, αρκετά γυμνασμένο και σφικτό σώμα.

Μπηκε γελαστή στο δωμάτιο, με αναγνώρισε από τις προηγούμενες επισκέψεις μου και μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κίμα.
Αριστα τα προκαταρκτικά της, μοναδική περιποίηση του σώματος, λαιμού και αυτιών. Μου πρόσφερε το στήθος της για πιπίλισμα, και διακριτικοί αναστεναγμοί, άκρως αληθοφανής, προστέθηκαν στην όλη διαδικασία.
Το στοματικό της «βασανιστικό» Ξεκίνησε πολύ, μα πάρα πολύ σιγά, αυξάνοντας
σιγά σιγά τον ρυθμό. Πέρασμα του κορμού με μοναδική τεχνική, βαθύ όταν χρειαζόταν, με συνεχείς εναλλαγές, γλυψιμάτων και ρουφηγμάτων.
Το μόνο «μελανό σημείο» ότι δεν ασχολείται με τα @@κια, κάτι που εμένα τουλάχιστον καλώς ή κακώς μου αρέσει.
Και το sex μαζί της, κυμάνθηκε σε πολύ καλό επίπεδο. Η συμμετοχή της εξαιρετική, με αγκαλιές, βογκητά, φιλιά και γλυψίματα στον λαιμό και τα αυτιά μου, σε ένα άκρως gfe κλίμα.
Μετα το τέλος κουβέντα και πάλι για αρκετή ώρα,αφού με ξεκούρασε με ένα χαλαρωτικό μασαζ, το οποίο έδειξε να κατέχει αρκετά καλά.
Σταυρωτό φιλί και αποχώρηση.

Η Ζλάτα έχει πλέον εξελιχτεί σε ένα από τα στανταράκια μου.
Ξέρει τι μου αρέσει, μου το προσφέρει απλόχερα και έτσι έχει αναπτυχτεί μεταξύ μας μία πολύ καλή χημεία. Αψογη επαγκελματίας, αλλα και «γατούλα» όταν χρειάζεται την θεωρώ ιδανική λύση, ειδικά για τους μιλφολάτρες.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ζλάτα που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Ημερομηνία
November 20, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Βαλεντίνα - Ετσι απλά.....
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Περασμένα μεσάνυχτα και πέρασμα από το Αγίου Μελετίου 37, που ήξερα ότι θα βρω την Βαλεντινα. Πιστεύω ότι είναι πολύ γνωστή στον χώρο των studio οπότε δεν θα κουράσω με περιγραφές.
Θα πω μόνο ότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη που έχω συναντήσει στη πορεία μου στα «ιδρύματα».

Αναμονή στο σαλόνι, μιας και ήταν απασχολημένη σε άλλο δωμάτιο, με την ευγενέστατη υπηρεσία να μου κρατάει συντροφιά, κουβεντιάζοντας περι ανέμων και υδάτων, μέχρι την στιγμή της εισόδου μου στο δωμάτιο.

Όπως πάντα ηλθε χαμογελαστή και με πολύ διάθεση. «Τι θέλεις να σου κάνω?» με ρώτησε όλο νάζι. Έκανα το λάθος και της απάντησα «ότι θέλεις» και άρχισε να με “βασανίζει” γαργαλώντας με στις πατούσες σε ένα ξεκίνημα παιχνιδιών, τα οποια σταμάτησαν με την έναρξη των προκαταρκτικών.
Κορυφαίων προκαταρκτικών, μιας και η Βαλεντινα είναι από τα κορίτσια που έχουν «σπουδάσει» το όλο θέμα. Πέρασμα με την γλώσσα της, όλου του σώματος μου, του λαιμού και των αυτιών μου. Τα χέρια της δεν ήταν αμέτοχα συνοδεύοντας την "δουλειά" που είχε ξεκινήσει με το στόμα της. Άψογο καραμελωμα στα @@κια.
Ισπανική για σεμινάριο. Και πως δεν θα μπορούσε αλλωστε μιας και το στήθος της ειναι ιδανικό για αυτη την υπηρεσία, την οποία προς τιμήν της, δεν χρεωνει extra, κατι που συμβαίνει αλλου.

Και το στοματικό που ακολούθησε αφού τοποθετήθηκε το απαραίτητο σκουφάκι ήταν η σωστή συνέχεια. Με στήσιμο του σώματος τέτοια ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα απόκρυφα σημεία της, περιποιήθηκε τον «μικρό Cheyenne» με υψηλής ποιότητας γλείψιμο και ρούφηγμα εναλλάσσοντας την περιποήση απο το «μόριο» με τα @@κια. Με είχε φέρει στα όρια μου και έτσι μόνο δυο στάσεις ήταν αρκετές. Ιππαστί στην διάρκεια του οποίου δεν σταμάτησε να με φιλάει και να με γλυφει τον λαιμό, και reverse cow girl όπου με θεα τα καπούλια της και χουφτώνοντας τα στήθη της ηλθε το τέλος.
Περάσαμε πολύ χρόνο μετά κουβεντιάζοντας, πότε σοβαρά, πότε κάνοντας πλακιτσα και χαβαλέ. Με φίλησε τρυφερά και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε..

Θεωρώ την Βαλεντίνα μια από τις σταθερές αξίες των studio. Γελαστή, κεφάτη, με την καλή έννοια τρελλιάρα, αλλά κυρίως "αρίστο γνώστη" του αντικειμένου. Ειδικά για τους λάτρεις του πλούσιου φυσικού στήθος είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαλεντίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Πληροφορίες Επίσκεψης

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Ημερομηνία
November 05, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!