Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 12 10 0.5
Massage 05 January, 2021 2493
Ικανοποιητική για πρώτη επαφή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση πρόσωπο

5.0
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο προ μερικών ημερών, λειτουργεί κανονικότατα.

Με υποδέχθηκε μια νταρντάνα μελαχροινή βαριοδουλεμένη, με καλά ελληνικά αλλά σπαστή προφορά, δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε. Με έβαλε κατευθείαν στο δωμάτιο, ωραίος χώρος, ήσυχος και καθαρός και αφού με κάθισε σε καναπέ που φαινόταν να γίνεται κρεβάτι, με ενημέρωσε κατευθείαν ότι προσφέρουν φουλ πρόγραμμα 50-60 λεπτά διάρκεια, 80 ευρώ χρέωση. Αφού με ρώτησε τι θα πιω, μου έστειλε τα κορίτσια:
-Εύα, ξανθιά Ελληνίδα με κορμί που φαινόταν θεαματικό, ψηλό και λυγερό και κολάρα περήφανη μέσα στο στενό σορτσάκι, αλλά πρόσωπο αρκετά σπασμένο.
-Ένα μελαχροινό γιουβαρλάκι με πλούσιο στήθος και πλουσιότερους κοιλιακούς, δεν συγκράτησα καν το όνομά της, αλλά απ' τις φωτο στο olx πρέπει να ήταν η Αναστασία (+10 κιλά σε σχέση με τις φωτό)
-Έλενα, πιπινάκι ανατολικού μπλοκ, με όχι και τόσο ωραίο προσωπάκι, αλλά κορμάκι φωτιά.

Μιας και η Πάολα που είχα βάλει στο μάτι απ' τις αγγελίες, βόγκαγε ήδη στο δίπλα δωμάτιο, και η περιβόητη Βίκη προφανώς δεν ήταν εκεί, διχάστηκα ανάμεσα στις δυο ξανθές και προτίμησα το φρεσκαδούρι. Αφού έκανα το ντουζάκι μου (πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένα σε νάυλον), η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο αεράτη, με ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε τις μαλάξεις. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλαφρώνοντας από μόνη της τη στολή της καθώς περνούσε η ώρα, αλλά ήταν πολύ αλαφροχέρα για να καταλάβω και πολλά, και μετά από κάνα μισάωρο με γύρισε ανάσκελα και άρχισε ήρεμη και βαθιά καπακωμένη φίφα δίχως χέρια, που ήταν αρκετή στην ζορισμένη φάση μου για να καταθέσω δίχως περαιτέρω γνωριμία με το ξανθό σαμιαμίδι που μου επεδείκνυε τον μαρμαρένιο κώλο του κατά τη διάρκεια της πράξης.

Γενικές εντυπώσεις, το μασάζ της κορασίδας δεν έλεγε και πολλά, οι στοματικές της επιδόσεις ήταν σαφώς καλύτερες, ο χώρος ωραιότατος και η ατμόσφαιρα χαλαρωτική. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή μήπως πετύχω την Πάολα, ή τουλάχιστον να δοκιμάσω και την Ευα αν και όπως αναφέρεται και πιο πάνω, πρέπει να έχει κι άλλα κορίτσια, που ίσως δουλεύουν διαφορετικές βάρδιες, ή απλά δεν ήταν εκεί εκείνη τη μέρα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Κοπέλες διαθέσιμες
Εύα, Έλενα, άλλες
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?