Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 12 10 0.5
Massage
05 January, 2021
2494
Πάολα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφανιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Ακολουθώντας τις οδηγίες συναγωνιστών, είπα να περάσω και από το εν λόγω μαγαζί. Ομολογώ ότι πήγα σχετικά αρνητικά προδιαθετιμένος αλλά σε γενικές γραμμές διαψεύστηκα. Αναλυτικά: Ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος, άνετος και μου άρεσε. Το μπάνιο καθαρό κλπ, κλπ. Ήρθε η Υπηρεσία, η οποία από την αρχή, προς έκπληξή μου, μου είπε ότι για οτιδήποτε παραπάνω να συνενοηθώ με τις κοπέλες. Η παρέλαση ήταν κατά πολύ πάνω από το μέσο όρο. Ακόμη και η γεματούλα Αλίσια, για τους λάτρεις- όχι για μένα, ήταν καλή. Οι υπόλοιπες ψηλές, με ωραία σώματα, μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Αστέρια η Τζοάνα και η Πάολα. Πήρα Πάολα. Ωραίο σώμα, πεσμένο όμως βυζάκι, απίθανο καλοσχηματισμένο γατάκι. Καλή συμμετοχή, με μία μικρή δόση καχυποψίας αλλά και ξεπέτας η οποία με λίγο μπλα μπλα από μένα ξεπεράστηκε ή καμουφλαρίστηκε. Στο ελεύθερο στοματικό έχει ένα θέμα, ίσως ήταν και η πρώτη φορά μαζί μου και ήταν λίγο διστακτική. Γενικά πιστεύω ότι αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς το πολύ δύο φορές. Αν και τη δεύτερη βγάλει αυτή τη δόση κρυάδας, που δεν είναι όμως και τόσο ενοχλητική, δεν νομίζω ότι αξίζει και τρίτη. Αν σπάσει ο πάγος, τότε όλα καλά. Για απορίες εννοείται ότι εδώ είμαστε.....
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τζοάνα, Αλίσια κλπ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 11, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια