Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 12 10 0.5
Massage
05 January, 2021
2491
Συνεδρία με Τζοάνα...έτσι και έτσι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
6.5
Συμμετοχή
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Πέρασα και εγώ απο την Κηφισίας.Πήγα για την Τζοάνα μετά από αρκετά καλές κριτικές που διάβασα σε άλλη σελίδα.Δυστυχως η δική μου εμπειρία δεν ήταν τόσο καλή.Αφού η Βίκυ με πέρασε στο δωμάτιο αριστερά απο το μπανιο,μου είπε την τιμή,αναψυκτικό και πέρασαν τα κορίτσια.Μελαχροινές,μικρές σε ηλικία,όμορφες.Δεν θυμαμαι όλα τα ονόματα.Ηταν και η Τόνια,ξανθια και μεγαλύτερη και η Τζοάνα,μελαχροινή και μεγαλύτερη,αρκετά εντυπωσιακή στην πρωτη ματιά.Αποφάσισα με την Τζοάνα.Μασάζ ικανοποιητικό για αρκετή ώρα και μετά γύρισα.Όταν έβγαλε το φόρεμα,άλλη εικόνα!Τέλος παντων,αρχίσαμε το παιχνίδι.Ζήτησα να χαιδέψω με χέρια και γλώσσα και εκεί αρχίζουν τα"μή,σιγά,απαλά"χωρίς να έχω δείξει άγριες διαθέσεις που δεν είναι και στον χαρακτήρα μου.Αυτό μου έβαλε πάγο και έτσι έγινε "άτε να τελειώνουμε..."Έδειξε μία βιασύνη στο τέλος και αφου τελειώσαμε μου ειπε οτι θα έφευγε για να υπογράψει κάποια χαρτιά.Ήταν 7.30 όταν έβγαινα απο την πόρτα.Το αποκορύφωμα ήταν ότι στο τέλος έκανα μπάνιο με κρύο νερό...ήταν 7/30 και κλείνουν στις 9.Είμαι παλιός στο σύστημα,ξέρω ότι μπορεί να συμβεί αυτό σε οιονδήποτε ανά πάσα στιγμή.Σ'εμένα έτυχε αυτό.'Αλλη φορά μπορεί και εύχομαι να είναι καλύτερα.Κριτική χωρίς κακία...αλλά πρέπει να λέμε και τα καλά και τα κακά...
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Τζοανα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τόνια,Έλενα και άλλες(5-6)
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 18, 2011
Κόστος €
80
Εξτρά €