Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 12 10 0.5
Massage 05 January, 2021 2493
Λενα Εβιτα σε διπλο ταμπλο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Μετα τα διαφορα αρκετα κολακευτικα σχολια για το εν λογω μαγαζι ειπα και εγω να το επισκευτω.Στην υποδοχη η Βικη διασημη για τα πελωρια φυσικα μασταρια που εχουν γραφτει και λεχτει παρα πολλα ειδικα οταν δουλευε σαν call-girl και σαν βυζομερ στο Μαρνης28 και Συγγρου 29 σεριφισα και οχι μονον.Τωρα ειναι μονο επι της υποδοχης πολυ ευγενικη μου εφερε αναψηκτικο στο πολυ καλογουστο σαλονι και αρχισε η παρελαση.Περασαν καμια 10αρια τεμαχια διφορων εθνικοτητων σωματοτυπων και ηλικιων αρκετα πανω απο τον μεσο ορο το γενικο επιπεδο (ονοματα δεν συγκρατησα)εκτος απο της Τζοαννας με 5Αρια γυρω στο 1.80 με ατελειωτα ποδια και ωραιο προσωπο καθως και τα δυο πιπινια της παρεας Λενας και Εβιτας με κανονικο σωμα με πιασιματακια και πολυ ωραια προσωπακια .Ειπα να τα παρω και τα δυο καθως με πληροφορησε η Βικη οτι παιζουν πολυ ωραια μεταξυ τους.Αφου εκανα μπανακι (σφραγισμενες παντοφλες και πετσετα)ακολουθησε μασαζ με 4 χερια και body body με τα μικρα να κανουν παιχνιδι μεταξυ τους που μου εκαναν το μικρο bill να κοντευη να τελειωση πριν καλα καλα ερθει σε επαφη.Το τελος ηρθε παρολες τις προσπαθειες απο μερους μου σε χρονο dt καθως και η δευτερη φορα δεν αργησε καθολου.Σιγουρα θα επανελθω αλλα οχι τοσο φτιαγμενος για να το ευχαριστηθω καλυτερα

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λενα
Κοπέλες διαθέσιμες
10
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
January 01, 1970
Κόστος €
160
Βάρδια