Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Studio A admin 27 October, 2010 685
Κίμ - Sex machine
Γενική βαθμολογία 
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
9.5
Εμφάνιση σώμα 
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
8.5
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
9.5
Καθαριότητα χώρου  
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
9.0
Η Κιμ είναι το «δυνατό χαρτί» του εν λόγω studio. Πάνω από ένας χρόνος είχε περάσει από την μοναδική μας συνεύρεση, και όταν την είδα σήμερα, δεν το πολυσκέφτηκα να περάσω.

Αρκετή ώρα αναμονής στο δωμάτιο. Δεν με ένοιαξε καθόλου όμως, γιατί απλά είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δωμάτιο που έχω περάσει ποτέ. Μεγάλο, ευρύχωρο, πολυτελές. Διακριτικός φωτισμός, ψευδοροφές. Το τζακούζι, εύκολα θα μπορούσε να ήταν μια μικρή πισίνα, με επένδυση με πολυτελή πλακάκια σε γήινα χρώματα. Το κρεβάτι , μεγάλο, ημικυκλικό, με κουρτίνες γύρω γύρω, καθρέπτες σε σχήματα καρδιάς. Πεντακάθαρο.

Γελαστή ήρθε η Κιμ. Με χαιρέτησε και μιλήσαμε λιγάκι. Παρατήρησα ότι το πρόσωπο της, είναι πολύ πιο όμορφο απ΄ ότι είχα δει στο σαλόνι. Μόλις είχε βγει από το ντους, όπως μου είπε και κρύωνε λίγο, και με παρακάλεσε όλο νάζι να την «ζεστάνω».
Έδεσε τα ίσια μακριά ξανθά μαλλιά της και άρχισε το έργο της.

Καλή στα προκαταρκτικά της, με φιλιά στο στήθος και τον λαιμό μου. Κατέβηκε παρακάτω και συνέχισε να με γλύφει στην κοιλιά και του γλουτούς. Δεκτική και με καλή συμμέτοχη στην δική μου περιποίηση. Μοναδικές ματιές με τα γαλάζια μάτια της.
Εξίσου καλό και το στοματικό της. Χερι μόνο στις περιπτώσεις που χρειαζόταν, βαθυ με φτυσίματα και πρόστυχα λόγια. Καραμέλωμα και ανάλογη περιποίηση στα @@κια.
Στους ιδιους ρυθμούς και το sex. Με reverse cow girl ξεκινήσαμε όπου η θέα του πίσω συστήματος ήταν άψογη. Μετά από λίγο. «αφίππευσε» και ξεκίνησε και πάλι στοματικό και καραμέλωμα.
Ανέβηκε και πάλι επάνω μου έχονταςαυτή την φορά, face to face το πρόσωπο της, πιπιλίζοντας τις ρώγες ης, οι οποίες είχαν σκληρύνει αρκετά. Στηθηκε στα τέσσερα και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος.
Αν και οι καταθέσεις των τελευταίων ημερών, δεν ήταν λίγες, η διάρκεια μου, δεν ήταν η ανάλογη. Κάτι που «στεναχώρησε» την Κιμ, μιας και μου παραπονέθηκε για το γρήγορο σχετικά τελείωμα μου. Μου είπε με νάζι, ότι ήθελε να το κάνουμε και στα όρθια, στην μεγάλη πολυθρόνα…
Της το υποσχέθηκα για την άλλη φορά. Με πεταχτό φιλί στο στόμα με χαιρέτησε, ανταλλάσοντας ευχές για τα Χριστούγεννα, μιας και σε λίγες μέρες φεύγει για διακοπές στην πατρίδα της την Τσεχία.

Η Κιμ είναι μηχανή του sex. Ομολογω, πως όταν πέρασα στο δωμάτιο, λόγω των αρκετών καταθέσεων των τελευταίων ήμερων, προβληματιζόμουνα μήπως και δεν περάσω καλά, όμως η κοπέλα με ικανοποίησε τα μέγιστα.
Άριστη γνώστης του αντικείμενου, ιδιαιτέρα φιλική πριν και μετά. Μου άρεσε επίσης, ότι έχει κατά πού μειώσει τις υπερβολές που έκανε στην διάρκεια της διαδικασίας, και η συμμετοχη της πλέον είναι αυτό που πρέπει.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κιμ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κίμ
Ημερομηνία
December 19, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση