Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 27 10 0.5
Συγγρού 40-42 6ος
Massage 12 August, 2015 20934
καλή φάση!!!!!!!!!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
την Τζέσικα την έχω πάρει άλλες δύο φορές. είναι μικροκαμωμένη αδύνατη με αρκετά γυμνασμένο κορμί αλλά σχεδόν ανύπαρκτο βυζί γι΄αυτό και το 8,5 στο σώμα. το πρόσωπό της μέτριο. αυτό που με έκανε να περάσω μαζί της ήταν το γυμνασμένο της κορμί που ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες του μαγαζιού (καλό κορμί έχει και μία Νικόλ αν δεν κάνω λάθος) και οι υπηρεσίες της για τις οποίες είχα διαβάσει.
έκανα το μπανάκι μου και ήρθε το μωρό. γδύθηκε και ξεκινήσαμε άμεσα αφήνοντας το μασάζ για μετά.
πίπα χωρίς χέρι με dt που είναι όλα τα λεφτά. το κορίτσι την πίπα την κατέχει και παίρνει άριστα!!! Mf ανελέητο χωρίς να διαμαρτύρεται !!!!
πέρασμα λάστιχου και είσοδος αρχικά στο μουνάκι της. μετά από λίγο της ζήτησα το κωλί της που είναι σφιχτό (γυμνασμένο κορμί) και λαχταριστό!!!! αυτή την φορά έβαλε τζελ (τις προηγούμενες με λίγο σάλιο) και έγινε η είσοδος. γαμήσι σε 2 στάσεις και τραβήχτηκε έβγαλε το λάστιχο και άρχισε ξανά την πίπα λέγοντας ότι δεν αντέχει πολύ στον κώλο. (τις προηγούμενες φορές δεν είχε αντιδράσει. εγώ τον είχα βγάλει για ενδιάμεση πίπα.) ξανά mf και πέρασμα λάστιχου όπου και πάλι της τον έχωσα στο κωλί της. αυτό έγινε άλλη μία φορά ώσπου στο τέλος με αυτής ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι εγώ της γάμαγα το στόμα μέχρι που τελείωσα. τον στράγγιξε πραγματικά, σηκώθηκε τα έφτυσε σε χαρτί, πλύθηκε με listerin και μετά ακολούθησε ένα απολαυστικό μασάζ το οποίο κατέχει αρκετά.
αν και την 3η φορά το μωρό έδειξε "κουρασμένο" (λογικό καθώς δεν σταματάει τα ραντεβού) αξίζει!!!!!!!!!
πρέπει το μαγαζί να βρει και κάποια άλλη για να μοιραστεί τον χαμό που γίνεται με την Τζέσικα.......

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Κοπέλες διαθέσιμες
5 με 6
Ημερομηνία
October 09, 2015
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες