Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 27 10 0.5
Συγγρού 40-42 6ος
Massage 12 August, 2015 20934
Λίγο απ'ολα...!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Η κριτική που βάζω ειναι ένα σύνολο για τις κοπέλες που έχω πάρει στο μασατζίδικο τους τελευταιους 6-8 μήνες. Απλά λόγω τρελού φόρτου εργασίας δεν είχα βάλει καποια κριτική. Όποιος χρειαστεί περαιτέρω λεπτομέρειες για κάποια από τις κοπέλες ας μου στείλει inbox.
Jessica (3ος): Πολύ όμορφη ,απίστευτο σώμα και εξίσου απίστευτες υπηρεσίες
Αλίσια (3ος): Όχι πολύ ωραία εμφάνιση αλλά καυλιάρα και οι τοπ υπηρεσίες του μαγαζιού
Λέιλα (3ος): Πολύ ωραία κοπέλα πολύ χαμογελαστή με φουλ υπηρεσίες, από τα στάνταρ του ορόφου
Βίκυ (3ος): Κουκλάκι από την Γεωργία που παρά την πολύ όμορφη εμφάνιση είχε πολύ καλές υπηρεσίες! Πολύ γλυκιά , gfe χωρίς anal
Εύα (3ος): Σκύλόφατσα με μέτριες κριτικές να και εγω 2 φορες μεχρι τωρα πέρασα πολύ καλά με φουλ πρόγραμμα
Άναμπελ (6ος) : Η μαυρούλα του ορόφου με φοβερό και σφιχτό σώμα, χωρίς οσμές, φουλ γλωσσόφιλα και πολύ καλή απόδοση χωρίς πρωκτικό
Ρεγγίνα (6ος) : Πρόστυχη ξανθιά Ρωσίδα με κοντό μαλλί και ίσως τις τοπ υπηρεσίες και απόδοση του ορόφου χωρίς πρωκτικό
Λίζα (6ος) : Κοντοπούτανο με φοβερά γλωσσόφιλα, ωραίο σωματάκι εκτός anal και cim. Καλή περίπτωση
Και άλλες 3-4 που δεν θυμάμαι τα ονόματα τους!
Για 60 η μισή ώρα και 80 η 1 ώρα θεωρώ από τα πιο vfm το μασατζίδικο δεδομένου ότι έχει πολύ ωραίο και καθαρό χώρο και πολύ καλό επίπεδο στις κοπέλες και τις υπηρεσίες τους - κυρίως στον 3ο όροφο

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Διάφορες...
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 22, 2025
Κόστος €
60-80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
  • "Ισπανικό"
  • Πρωκτικό σεξ
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 April, 2018
Παίρνουμε πράγματι μια ενδιαφέρουσα πρώτη εικόνα αρκετών κοριτσιών. Όσον αφορά δυο με τρεις που ξέρω συμφωνώ.
L
liaris
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση