Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 27 10 0.5
Συγγρού 40-42 6ος
Massage 12 August, 2015 20934
Βίκυ, συμπαθητικό κορίτσι (3ος όροφος)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Επίσκεψη στο μασατζίδικο της οδού Λ. Συγγρού 40 – 42 στον 3ο όροφο. Είχα σκοπό να πάρω μία από τις Βίκυ την είχα δει την προηγούμενη φορά ή την Μαρίνα την οποία είδα για 1η φορά κι επέλεξα στα ενδότερα την Βίκυ.

Η Βίκυ είναι ένα συμπαθητικό 27χρονο κορίτσι από την Γεωργία. Είναι θα’ λεγα γλυκό κορίτσι κι αρκετά κοινωνικό. Το σώμα καλό εκ πρώτης όμως όταν γδύνεται διαπιστώνεις ότι υπάρχει αρκετή χαλαρότητα, χαλαρό και το στήθος της, μεγαλούτσικο αλλά χαλαρό. Καλό είναι να μη συγκρίνουμε τα κορίτσια αυτά με τα CG επειδή ανήκουν σε άλλη κατηγορία όμως αν έχεις τέτοια εμπειρία (κυρίως με τα πιπινάκια του Glamour) μοιραία έρχεται η σύγκριση. Τέλος πάντων το κορίτσι είναι πολύ φιλότιμο, θέλει να σε ικανοποιήσει και συμμετέχει στο φουλ όμως μερικές φορές κάποια επιφωνήματά της φαίνονται λίγο ψεύτικα. Από φιλιά άλλο τίποτα, όμως τα γλωσσόφιλά της δεν είναι και τόσο καλά παρ’ όλο που δεν τα τσιγκουνεύεται δείχνει να μην ξέρει να φιλήσει με γλώσσα. Πάντως κατά τη διάρκεια του σεξ σε φιλά πολύ και με γλώσσα σχεδόν παντού και είναι αρκετά καυλωτικό. Το στοματικό της αρκετά καλό, όχι τέλειο σίγουρα άνω του μετρίου, είχαμε και Mouth Fucking όμως σε οριακές καταστάσεις όταν την πίεσα πολύ μου που παραπονέθηκε. Κάνει και cim όμως εγώ τελείωσα μέσα της σε ιεραποστολική στάση με χούφτωμα και γλωσσόφιλα. Να μην ξεχάσω ν’ αναφέρω ότι της αρέσει πολύ να την περιποιείσαι και να την γλείφεις.

Εκεί όμως που το κορίτσι είναι ΑΣΤΕΡΙ είναι στο μασάζ. Κάνει πράγματι πολύ καλό μασάζ χωρίς μάλιστα η ίδια να το γνωρίζει. Είχε εργαστεί στο παρελθόν σε μαγαζί με μασάζ χωρίς σεξ και προσπαθεί όπως μου είπε να θυμηθεί την τεχνική. Εμένα πάντως με ικανοποίησε στο φουλ το κατευχαριστήθηκα.

Το δωμάτιο πολύ καλό σαν το προηγούμενο (είχα ανεβάσει φωτογραφία του στην προηγούμενη κριτική μου).

Επειδή η Βίκυ κάνει καλό μασάζ πιθανότατα να την ξαναδώ.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Κοπέλες διαθέσιμες
Βίκυ, Μαρίνα, Λέιλα
Ημερομηνία
April 17, 2018
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες