Αναζήτηση

Review Detail

8.3 19 10 0.5
Studio November 30, 2020 2585
ΝΤΟΥΕΤΟ ΦΩΤΙΑ
Overall rating
 
8.8
Η ιδέα ενός ντουέτου με Ρομίνα και Πολίνα με είχε εξιτάρει εδώ και καιρό. Εν μέσω τρεξιμάτων που είχα αυτή την εβδομάδα κατάφερα χθες να κάνω μία βόλτα από τη Βριλησσού. Η Ρομίνα είναι από τα αγαπημένα μου αν όχι το αγαπημένο μου studioκόριτσο ενώ και για την Πολίνα έχω πολύ καλή άποψη από προηγούμενη επίσκεψη.

Δίνω το κατοστάρι και μπαίνω στο δωμάτιο για ένα ντουσάκι. Μείον εδώ στο ότι το σεντόνι του κρεβατιού ήθελε αλλαγή.... Μετά από λίγο άφιξη του ντουέτου. Μην περιμένετε λεσβιακά show και hardcore πράγματα από τις κοπέλες, απλό μπαλαμούτι μεταξύ των δύο
την ώρα που είχαμε μπλέξει τα μπούτια μας γενικώς. Προκαταρκτικά για αρκετή ωρίτσα, στην όλη φάση τα δύο χέρια δείχνουν πολύ λίγα, να είχα τέσσερα τι καλά θα ήταν... Εναλλαγή στοματικού από τις κοπέλες και σε όλη τη διάρκεια τα χέρια μου πάντα γεμάτα. Λίγο το παρακάνανε με τα αχ βαχ, ειδικά στη φάση των προκαταρκτικών, το παραβλέπω αυτό.

Δύο οι στάσεις, η κλασσική και αγαπημένη μου, Ρομίνα από πάνω παίζοντας με την Πολίνα και τέλος ήρθε έχοντας την Πολίνα στα 4 και παίζοντας με την Ρομίνα. Καλή φάση, πολύ καλές και πρόθυμες και οι δύο κοπέλες.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΡΟΜΙΝΑ - ΠΟΛΙΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΡΟΜΙΝΑ - ΠΟΛΙΝΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
March 02, 2011
Τιμή €
100
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Z
82 reviews
Report this review Was this review helpful? 1 0

Comments

Already have an account? or Create an account