Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 2 10 0.5
Studio Girls 11 January, 2021 1439
Γιατί να μην την γνώριζα πιο πριν;;;;;; Είναι απίστευτη.....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
AX Σαρα είναι η γνωστή Σάρα από Φ104.Τί να πώ για την συγκεκριμένη κοπέλα....έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και με το παραπάνω θα έλεγα.κρίμα που τουλάχιστον τώρα που γράφω την κριτική δεν έχει φωτογραφίες.Είναι Αστέρι και λίγα λέω.Καταρχίν τις είπα ότι οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ.είναι ένα κορμί θανατηφόρο υπέροχο με μικρό όμορφο στήθος αλλά ατελείωτα πόδια και υπέροχο κολαράκι.Τώρα στα του αγώνα ότι και να πώ είναι λίγο.Οι κριτικές που είχα διαβάσει για την Σάρα επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο.δεκτική υπομονετική και το απολαμβάνει μαζί σου.Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε εμένα.Πίπα καταπληκτική και όταν της έβαλα και δάχτυλο άντε γεια....με έστειλε....αν και έκανα μόνο μία στάση μαζί της ήταν όλα τα λεφτά.καταρχήν ούτε και η κοπέλα μου να ήταν δεν θα με έφτιχνε έτσι.Σε σημείο που δεν ήθελε να τελειώσω γιατί της είπα ότι από τις αγαπημένες μου στάσεις είναι στα 4ρα και ότι εκεί τελειώνω σίγουρα και γρήγορα. και δεν ήθελε να πάμε κατευθείαν στα 4σερα για να μην τελειώσω.Η κοπέλα είναι απόλυτα επαγγελματίας και απόλυτα ερωτεύσημη...τυχαιρός αυτός που θα της κερδίσει την καρδιά....Τιμάει τα λεφτά που δίνεις και τον πελάτη.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΡΑ.Το σίγουρο είναι ότι θα την επισκευτώ και πάλι γιατί είναι μέχρι στιγμής και με την μικρή μου εμπειρία αν όχι το καλύτερο GF από τα καλύτερα σίγουρα....Μωρό μου μου πήρες τα μυαλά....Θα τα πούμε σίγουρα πολύ σύντομα.

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Μελαντιας 50
Ημερομηνία
November 22, 2011
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν ζητήθηκε
Πίπα