Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Studio A admin 14 November, 2010 168
Ρωξάνη – Αποκάλυψη
Γενική βαθμολογία 
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
8.5
Εμφάνιση σώμα 
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
10.0
Συμμετοχή 
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
10.0
Καθαριότητα χώρου  
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Την είδα για πρώτη φορά πριν μια εβδομάδα σε τσάρκα που έκανα με τον SPEED, ο όποιος την τίμησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε και εμένα εμφανισιακά, έτσι σήμερα σε έκτακτη μεταμεσονύκτια κάθοδο στον Βοτανικό, βρήκα την ευκαιρία για την στενότερη γνωριμία.

Αν και περασμένη η ώρα, εργάσιμη η αυριανή ημέρα χρειάστηκε να περιμένω πολύ σε ένα από τα καλύτερα δωμάτια των Αθηναϊκών studio, μιας και δυο συναγωνιστές προηγούντο.
Γελαστή και ιδιαιτέρα φιλική, μπήκε στο δωμάτιο και μου ζήτησε συγγνώμη για την μεγάλη αναμονή. Μιλήσαμε λίγο πριν το ξεκίνημα της συνεδρίας μας.
Μιας συνεδρίας ανέλπιστα καλής, μιας και η Ρωξάνη ήταν πολύ ανώτερη του αναμενομένου.

Να σας την περιγράψω καταρχήν μιας και δεν είναι από τα ιδιαιτέρα γνωστά ονόματα του χώρου, αφού και έχει μόνο ένα μήνα στα studio.
Ψηλή, με ίσια καστανόξανθα μαλλιά, μέχρι τους ώμους. Από την μέση και κάτω λίρα 100, μιας και η περιφέρεια της και οι γλουτοί της, είναι το κάτι άλλο. Όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, για τα γούστα μου τουλάχιστον, με εκφραστικά μάτια και γλυκό χαμόγελο.
Το μόνο αρνητικό, είναι το σχετικά μικρό, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα της, στήθος το όποιο όμως τουλάχιστον είναι φυσικό.

Στα της διαδικασίας :
Πολύ καλά τα προκαταρκτικά της ,με φιλιά και γλυψίματα σε όλο το σώμα. Καλή τεχνική της γλώσσας και των χεριών με χάδια και ελαφρά γρατζουνίσματα. Μοναδική συμμέτοχη στην δική μου περιποίηση την οποια όχι μόνο δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, αλλά ειδικά όταν πιπιλούσα τις ρώγες της, οι οποίες είχαν σκληρύνει αισθητά, ήταν το κάτι άλλο.
Το στοματικό της πολύ καλό επίσης. Καραμέλωμα και στα @@κια με καλή τεχνική, ενώ στο κύριο μέρος, ήταν βαθύ, με χτυπήματα στην γλώσσα της, αισθησιακό, με εναλλαγές της περιποίησης του «μικρού Cheyenne» με όλη την υπόλοιπη ευαίσθητη περιοχή. Λίγη χρήση χεριών, ίσα ίσα εκεί που χρειαζόταν
Και το sex μαζί της απολαυστικό. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό, σαν συνεχεία της δικής μου περιποίησης στην κοιλία και τους γλουτούς της. Δυνατά σφιξίματα στην μέση μου με τα πόδια της , και συνέχεια με την Ρωξάνη επάνω μου. Εναλλάξ φιλιά και γλειψίματα, και στα τέσσερα ήταν η επομενη φαση του αγώνα. Η θέα μοναδική, με άψογο στήσιμο και έτσι ήρθε το τέλος. Εντονοι αναστεναγμοί και βογκητά τα οποία όμως δεν ηταν υπερβολικά, και έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και πάλι κουβέντα, παρόλο που για άγνωστο λόγο η μουσική δυνάμωσε , μιας και δεν ήταν και λίγος ο χρόνος που καταναλώσαμε στο δωμάτιο.
Ας τσιμπήσει λοιπόν το 4αρακι στην αντίστοιχη βαθμολογία, παρόλο που η όλη υπόλοιπη παρουσία της ήταν αξιοπρεπής.
Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε, μου είπε γελαστή: «Μην δίνεις σημασία, άστη. Εάν αρχίσω να βιάζομαι και να το παίζω ντίβα, από τώρα που ξεκίνησα αλίμονο» Άγνωστη λέξη η βιασύνη λοιπόν για την Ρωξάνη. Με χαιρέτησε με ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και μια φράση που δεν έχω ξανακούσει όσα χρόνια γυρνώ στα «ιδρύματα» :
«Σε ευχαριστώ πολύ, πέρασα καλά»
«Εγώ να δεις», της απάντησα……………..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ρωξάνη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Ημερομηνία
March 20, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση