Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 20 10 0.5
Massage 13 January, 2021 4486
Η μελαχρινή Τζέσικα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Επίσκεψη τη Τρίτη πρωί με διάθεση για καλό μασάζ περισσότερο χωρίς ρίσκα όμως στο μετέπειτα πρόγραμμα. Έτσι είχα προαποφασίσει να διαλέξω την Ντιάνα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζεις πάντα.
Διαθέσιμες η Ελένη, η Τζούλια, μια κινεζούλα (που δε θυμάμαι όνομα) και η καινούργια στο κατάστημα Τζέσικα ενώ η Ντιάνα μόλις είχε περάσει με συναγωνιστή και θα έπρεπε να περιμένω +45', πράγμα που δεν μπορούσα. Δυστυχώς καμία δεν μου έκανε κλικ για το after massage πρόγραμμα ενώ η Ελένη θα ήταν ότι έπρεπε για να φύγουν κάτι πονάκια στην ωμοπλάτη. Αποφάσισα να ενημερωθώ περαιτέρω από την σερίφισσα και σε ερώτησή μου για το συνολικό πρόγραμμα της Τζέσικας μου την πρότεινε ανεπιφύλακτα με μια ενστασούλα στο μασάζ. Έτσι λοιπόν επελέγη η μελαχρινή Τζέσικα.
Ντουζάκι στον πάντα προσεγμένο χώρο και η Τζέσικα δεν άργησε να έρθει. Στο πρόσωπο μου έβγαζε εξ αρχής μια αγριάδα που προσπαθούσε να την σπάσει με χαμόγελα. Έβγαλε τη ρόμπα της, μένοντας με ένα όμορφο σετ εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνά της ενώ ξεκίνησε το μασάζ από πλάτη προς τα πόδια.
Δυστυχώς δεν κατάφερε να πιάσει τα πονάκια και να τα χαλαρώσει και το μασάζ της χαρακτηρίζεται από μένα λίγο ποιο πάνω του μέτριου προς μέτριο. Εδώ ίσως οι ποιο έμπειρες του χώρου θα έπρεπε να της κάνουν 2-3 σεμινάρια. Τελειώνοντας το μασάζ (30 γεμάτα λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω) κι ενώ βρισκόμουν ακόμα μπρούμυτα αρχίζει με γλύψιμο κώλου και αρχιδιών τα οποία περιποιήθηκε όπως έπρεπε. Γυρίζω ανάσκελα όπου και απολαμβάνω μια υγρή και very deep throat πίπα κρατώντας τον πούτσο μου τόσο βαθιά που κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα μείνει έγκυος αν χύσω! Ίσως από τις καλύτερες και βαθύτερες πίπες που έχω δοκιμάσει. Τέτοια πίπα θεώρησα σωστό πως έπρεπε να της την ανταποδώσω με μια έξτρα περιποίηση στο μουνάκι της, το οποίο και έπραξα αφού και η Τζέσικα έδειχνε να το ήθελε αλλά και η περιοχή ήταν πεντακάθαρη, μοσχομυρωδάτη και γευστικότατη ενώ είχα περάσει επ' ολίγον από τα μικρά, σαν λεμονάκια, στήθη της με τις απίθανες ρογούλες τους που ανταποκρίθηκαν. Αφιέρωσα χρόνο στην κλειτορίδα της, το μουνάκι της αλλά και την κωλοτρυπίδα της και με αντάμειψε με δυο όμορφα τελειώματα! Δεν έδειξε να προσποιείται. Αφού μου έβαλε σκούφο με το στόμα της γύρισε στα τέσσερα, που της άρεσε όπως δήλωσε, προσφέροντάς μου μια εκπληκτική θέα. Σφυροκόπημα από εμένα και από την Τζέσικα περίτεχνο σφίξιμο των μυών του μουνιού της με ταυτόχρονα σπρωξίματα για να μπω ποιο μέσα της. Σε τέτοιες καταστάσεις δύσκολα κρατιέσαι και έγινε η κατάθεση.

Στα μείον της Τζέσικα το μασάζ της που θέλει σαφή βελτίωση και ίσως για μερικούς από εσάς το πολύ μικρό της στήθος που εμένα ενώ με ενόχλησε στη θέα αρχικά (είμαι λάτρης του τριαριού) στη συνέχεια το συνήθισα και δεν με πείραζε.

Σίγουρα η Τζέσικα είναι στα value for money του συγκεκριμένου καταστήματος και θα ξαναπροτιμηθεί από εμένα όταν δε θα έχω και τόση ανάγκη το μασάζ (εξού και το "Μπορεί.." στο ανάλογο πεδίο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τσέσικα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ελένη, Τζούλια, Ντιάνα, Κινεζούλα, Τζέσικα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 27, 2012
Κόστος €
80
Βάρδια