Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2974
ΜΑΡΙΝΑ, καλή επιλογή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Αν και ψιλοέβρεχε αποφάσισα να κατηφορίσω προς τα γνωστά στέκια για μασαζάκι. Βράχηκα λιγάκι αλλά άξιζε τον κόπο.
Μου άνοιξε η Βίκυ (θα την τιμήσω σίγουρα σε επόμενη μου επίσκεψη) με το κουκλίστικο πρόσωπο και τα όμορφα ματάκια. Ξεκίνησε η παρέλαση και αφού πέρασαν 4 θεραπεύτριες εμφανίστηκε τελευταία η Μαρίνα. Ψηλή, όμορφη με ωραία χαρακτηριστικά και σώμα (αχ αυτές οι ρωσίδες, ανεβάζουν το επίπεδο) καθώς και πολύ γλυκό χαμόγελο. Αφού έκανα ντουζάκι στο απαράδεκτο μπάνιο που διαθέτει το κατάστημα, μόλις η Μαρίνα μπήκε στο δωμάτιο άρχισε τα γλυκά λογάκια και τις ματιές. Δεν άντεξα και της την έπεσα. Λοιπόν μιλάμε για περίπου ένα μισάωρο αγώνα που άρχισε με μένα καθισμένο στον καναπέ και την Μαρίνα στα τέσσερα να μου γλύφει τα @@ και συνεχίστηκε στο μασαζοκρέβατο όπου αλληλογλυφόμαστε και δεν ήθελα να σταματήσει. Η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και καβλιάρα και την έκανα να τελειώσει με σπασμούς και κραυγούλες. Τελειώσαμε με μπριζολίτσα ζουμερή, εξουθενωμένοι και οι δύο. Πολύ υπομονετική και χαδιάρα. Ενημερωτικά δεν με άφησε να βάλω δακτυλάκι και να τελειώσω στα βυζάκια της αλλά μπροστά στο υπόλοιπο λίγο σημασία είχε.
Στη συνέχεια ντύθηκε και μου έκανε ένα απαλό μασάζ και από τις κινήσεις κατάλαβα ότι το γνωρίζει το αντικείμενο και την επόμενη φορά θα κάνω πρώτα μασάζ.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΜΑΡΙΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
Λιζα, Κατερίνα, Τζένη, Λια (στην πόρτα Βίκυ)
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 19, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια