Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 30 10 0.5
Massage
22 December, 2020
2974
ΤΖΕΝΗ - ΔΥΝΑΤΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Καλά τι γίνεται κάθε Πέμπτη που πάω στη Στουρνάρη βρέχει, γαμώ την ατυχία μου.
Βασικά ξεκίνησα για να επισκεφθώ τη Βίκυ. Δυστυχώς δεν ήταν εκεί.
Διάλεξα τη Τζένη, αν και δεν μου έκανε κλικ ως παρουσία, επειδή είχα διαβάσει καλά λόγια στο φόρουμ.
Πράγματι η Τζένη είναι Ελληνίδα, γυμνάστρια με πολύ ωραίο σώμα και βυζάκι (όχι μεγάλο, αλλά στητό) και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Ξεκινήσαμε στον καναπέ με χαδάκια όπου η ρωγίτσα της πέτρωσε και αυτό με κάβλωσε πολύ.
Συνεχίσαμε με καλαμωτό, πολύ καλό, βαθύ χωρίς χέρια και με φτυσίματα.
Περάσαμε σε εκατέρωθεν γλυψιματάκια όπου κάβλωσε πάρα πολύ και το φχαριστήθηκε ιδιαίτερα (μοσχομύριζε).
Συνεχίσαμε με μπριζολίτσα και ολοκληρώθηκε το ματς με επιτυχία.
Γενικά, η κοπέλα τιμάει τη δουλεία της. Λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο η Τζένη αποτελεί πολύ καλή περίπτωση για να περάσει κανείς καλά αν βέβαια δεν τον χαλάει ότι μιλάει αρκετά, στα όρια του ξενερώματος.
Από μασάζ μέτριο. Μου δικαιολογήθηκε ότι για αυτήν που το ζει ιδιαίτερα είναι δύσκολο να κάνει το πρόγραμμα αντίθετα, επειδή κουράζεται και δεν μπορεί να αποδόσει στο μασάζ.
Πέρασα καλά και δεν το σχολιάζω περισσότερο.
Βασικά ξεκίνησα για να επισκεφθώ τη Βίκυ. Δυστυχώς δεν ήταν εκεί.
Διάλεξα τη Τζένη, αν και δεν μου έκανε κλικ ως παρουσία, επειδή είχα διαβάσει καλά λόγια στο φόρουμ.
Πράγματι η Τζένη είναι Ελληνίδα, γυμνάστρια με πολύ ωραίο σώμα και βυζάκι (όχι μεγάλο, αλλά στητό) και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Ξεκινήσαμε στον καναπέ με χαδάκια όπου η ρωγίτσα της πέτρωσε και αυτό με κάβλωσε πολύ.
Συνεχίσαμε με καλαμωτό, πολύ καλό, βαθύ χωρίς χέρια και με φτυσίματα.
Περάσαμε σε εκατέρωθεν γλυψιματάκια όπου κάβλωσε πάρα πολύ και το φχαριστήθηκε ιδιαίτερα (μοσχομύριζε).
Συνεχίσαμε με μπριζολίτσα και ολοκληρώθηκε το ματς με επιτυχία.
Γενικά, η κοπέλα τιμάει τη δουλεία της. Λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο η Τζένη αποτελεί πολύ καλή περίπτωση για να περάσει κανείς καλά αν βέβαια δεν τον χαλάει ότι μιλάει αρκετά, στα όρια του ξενερώματος.
Από μασάζ μέτριο. Μου δικαιολογήθηκε ότι για αυτήν που το ζει ιδιαίτερα είναι δύσκολο να κάνει το πρόγραμμα αντίθετα, επειδή κουράζεται και δεν μπορεί να αποδόσει στο μασάζ.
Πέρασα καλά και δεν το σχολιάζω περισσότερο.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ΤΖΕΝΗ
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίζα, Μαρίνα, Λία
Ημερομηνία
May 26, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες