Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2974
ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Επισκέφθηκα το γνωστό μασαζομάγαζο και την πόρτα Βίκυ.
Της λεω ότι ήρθα για Βικούλα, αλλά μου είπε ότι είναι στην πόρτα και δε δουλεύει.
Αφού είδα τις κοπέλες, και δεν μου έκανε καμιά εντύπωση, ετοιμαζόμουν να φύγω.
Τότε η Βικούλα πέρασε στο παρασύνθημα και μου είπε ότι η Έλενα εκ Κίνας κάνει καλό μασάζ και περίεργο στοματικό.
Έτσι έκατσα και ξεκίνησε η συνεδρία με αρκετά καλό μασάζ, το οποίο ξεκίνησε από την πλάτη και τελείωσε στα πόδια. Όπως ήμουν χαλαρός, με γυρνάει και βγάζει τα ρουχαλάκια της. Το βυζάκι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά η ρόγα τούμπανο. Ξεκινάει με καλαμωτό στο οποίο όντως χρησιμοποίησε κάποια περίεργη τεχνική με τη γλώσσα, η οποία δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε.
Τρελάθηκα όταν έβγαλε το σλιπ και φάνηκε το νινάκι της. Αξύριστο αλλά πολύ περιποιημένο και μοσχοβολιστό μου θύμιζε τις φωτογραφίες που πόσταρε ο συναγωνιστής «Ταράτσα» και έγινα πέτρα. Βέβαια την περιποιήθηκα δεόντως όπως και αυτή.
Εκεί που την πάτησα και έμεινα μετεξεταστέος είναι ότι μετά από κανα 20λεπτο παιχνίδι, τελείωσα τη στιγμή που μου φόραγε σκουφάκι. Πήρε ένα περίλυπο ύφος, έβγαλε το σκουφάκι και το πήρε απαλά στο στοματάκι της να ξεκουραστεί.
Φυσικά θα ξαναδώσω το μάθημα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου (αν είναι ακόμη εκεί).

Αυτό που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι αν και είναι υπομονετική και ευχάριστη παρουσία, ΔΕΝ μιλάει κουβέντα Ελληνικά και Αγγλικά. Δυστυχώς κινέζικα δεν γνωρίζω και ταλαιπωρήθηκα στη συνεννόηση.

Αυτά και καλό καλοκαίρι

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίζα, Λία και μια καινούργια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 07, 2011
Κόστος €
80