Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2975
Η ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΒΕΡΟΝΙΚΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο με στόχο τη Βίκυ. Την έχω πάρει και άλλες φορές και έχουμε τρομερή χημεία. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ήταν στην πόρτα – που θα πάει θα την πετύχω.
Επειδή φαινόταν ταλαιπωρημένη δεν την πίεσα να με αναλάβει στα μαγικά χεράκια της και το απίστευτο στοματάκι της.
Από τις διαθέσιμες κοπέλες μου πρότεινε τη Βερόνικα για την οποία με ενημέρωσε ότι δεν κάνει τέλειο μασάζ αλλά είναι πολύ εξυπηρετική και φιλότιμη.
Λοιπόν η Βερόνικα (γεωργιανή κατά τη δική της δήλωση ???) είναι ξανθιά (βαμμένη) με πολύ ωραίο σώμα. Ξεκινήσαμε ανάποδα κατά την προσφιλή μου συνήθεια και μπορώ να πω ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή....... Καθ’ όλη τη διάρκεια της 20λεπτης περίπου μάχης, μου έβγαλε μια προστυχιά και μια απίστευτη καύλα (και προσποίηση να ήταν ούτε το κατάλαβα ούτε με ενδιαφέρει) και ευχαριστήθηκα πολύ. Πολύ πιθανό να είχε πάρει εντολή από τη Βίκυ για να με περιποιηθεί ιδιαίτερα ως γνωστό πελάτη.
Όσο αφορά στο μασάζ, μέτριο προς το καλό με υπομονή, καλύτερο από ότι περίμενα.
Γενικά πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα και η Βερόνικα όπως και το κατάστημα είναι στα προτεινόμενα. Βέβαια θα πρέπει να ενισχύσει λίγο το ρόστερ.

Εκείνη η Μαρίνα, που χάθηκε?

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΒΕΡΟΝΙΚΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΑΝΝΑ, ΛΙΑ, ΕΛΕΝΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 29, 2011
Κόστος €
80