Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2974
ΝΤΙΑΝΑ καινουρια και λιγα πραγματα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

6.5
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Ποιότητά μασάζ

5.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Πηγα ξανα στο εν λογω σπιτακι μηπως φανω τυχερος με την ελενα αλλα δυστηχως τζιφος η δουλεια.2 κοπελες διαθεσιμες ντιανα αν θυμαμε καλα το ονομα της και μαρια μια κοντη με πιασιματα και μεγαλους βυζους.

η ντιανα περνωντας απο το σαλονι με το κοντο μινι της που αφηνε να φανει το κολαρακι της και η υποσχομενη ματια της με εκαναν να την διαλεξω.

ξεκινησε με μασαζακι υστερα αποτα πρωτα της γνωριμιας,απο οτι μου ειπε ειναι απο ρουμανια και ητνα καινουρια στο σπιτακι.το μασαζακι δνε ητνα καθολου καλο,πολυ απαλο αν και βεβαια υπηρχαν στιγμες που πραγματικα αυτο το απαλο με εκανε να χαλαρωσω,αλλα επειδη παντα συγκρινω το μασαζ με αυτο αλλων γυναικων και χωρις να το θελω με αυτο στην ταιλανδη,το δικο της δεν πιανει ουτε βαση.ασχετα με αυτο με το που μπηκε εβγαλε τα ρουχα της και η φαση γινονταν γυμνη και αφου τελειωσε το μασαζακι γυρισα για να βαλει σκουφο και να ξεκινησει πιπα.το αδυνατο σωμα της και το μικρο βυζακι της δεν ηταν κατι που θα σε ξετρελανουν σε σχεση με αλλες πετιτ κοπελες.δεν δεχτηκε φιλια η 69 και μετα την πιπα την πηρα πισωκολλητο για να καταληξουμε στο καναπε.Η ολη συμπεριφορα τελειως συμπεριφορα μπουρδελου αντε να τελειωνουμε.

Αν και η πρωτη φορα στο ιδρυμα μου αφησε εντυπωσεις καλες για να με κανουν πελατη τους ωστοσο η επομενες 2 φορες με αποτρεπουν απο αυτο,σιγουρα την κοπελα δεν θα ξανατιμησω αλλα θα δωσω μια ακομα ευκαιρια στο ιδρυμα και αν και αυτην την φορα παραμεινουν τα πραγματα ετσι δυστηχως θα σταματησω καθοτι οπως εχω ξαναπει οι καιροι ειναι δυσκολοι και αν θελουν να εχουν πελατεια θα πρεπει να φροντιζουν να φευγει ο πελατης ευχαριστημενος.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ντιανα
Κοπέλες διαθέσιμες
μαρια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 23, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια