Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2975
ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

9.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητά μασάζ

9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Μετα τα σχολια και τις παροτρυνσεις στο θρεντ για να παει καποιος το πηρα αποφαση και πηγα εστω και αν υπηρχε καποιος δισταγμος.
Η σεριφησα ευγενικοτατη τα κοριτσια για μενα καλα,πανω του μετριου οπωσδηποτε,δεν βρηκα την Βικυ που αναφερετε στο θρεντ αλλα δε με χαλασε καθολου.
Ζητησα απο την σεριφησα να μου συστηση καποια κοπελα που ειχε σχεση και με το μασαζ,και διαλεξα την Χριστινα.
Μελαχρινο σγουρο μαλλι υψος γυρω στο 170-175 προσωπο οχι γλυκο αλλα καλο και κορμι κατα εμε πολυ δυναμη,δεν ειναι απο τα
κορμια τα λεπτεπιλεπτα αλλα γεματο χωρις κυταριτιδα ομως και γυμνασμενο και με φυσικο μεγαλο στηθος σε παρα πολυ καλη κατασταση!!
Υπηρεσιες τελειες,μασαζ για μενα απο τα καλυτερα,η κοπελα εχει δουλεψει σε κανονικο μασατζιδικο,και εκει εγω τουλαχιστον την ταλαιπωρησα
πολυ σε αυτον τον τομεα.Η κοπελα ηταν πολυ προσχαρη και θετικη σε οτι ζητουσα...α και για να μην το ξεχασω ελληνιδα απο θεσσαλονικη και κοντα στα 30.
Απο τις αλλες υπηρεσιες παρα πολυ καθαρη και σου αφηνε την αισθηση του GFE σε οτι και εαν εκανε.Δεν ξερω παντως εχω την εντυπωση οτι για λιγο καιρο
εγω θα ριξω αγκυρα στο μαγαζι!! μεχρι τουλαχιστον να νιωσω την αναγκη για μια αλλαγη,κυριως γιατι με τον τροπο της με κερδισε σαν ατομο!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
4-5
Ημερομηνία
February 08, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?