Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2974
ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Ποιότητά μασάζ

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Επιτέλους, πέτυχα τη Χριστίνα για την οποία είχα διαβάσει τόσο καλά λόγια.

Όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλες κριτικές, εμένα με ικανοποιεί μόνο το "πακέτο", δλδ ικανοποιητικό μασάζ και ευχάριστη παρέα.
Η Χριστίνα τα έχει και τα δύο.
Όσον αφορά στο μασάζ, παρόλο που επιδέχεται βελτίωση είναι ικανοποιητικό και αρκετά άνω του μετρίου. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια είχαμε μια πολύ ευχάριστη κουβεντούλα γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα (επιτέλους δεν την πέρασα στη μούγκα όπως με πολλές αλλοδαπές).

Για υπόλοιπα, πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη παρουσία, όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί, γλυκομίλητη και χαμογελαστή εκτός παιχνιδιού αλλά επιθετική και αισθησιακή κατά τον αγώνα.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή, αναστατώθηκα από την παρουσία της και όπως μου αρέσει της ζήτησα αν θέλει να ξεκινήσουμε ανάποδα, πρώτα στο ψητό και μετά το μασαζάκι. Αφού το Χριστινάκι το δέχθηκε, ξεκινήσαμε με χαδάκια και φιλάκια στο σώμα. Της αρέσει πολύ το κορμί της και φτιάχνεται όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη.
Έχει πολύ ωραίο βυζάκι, 100% φυσικό και στο σωστό μέγεθος με τη ρώγα τούμπανο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της Χριστίνας για μένα είναι η καθαριότητα. Το κορμί της σε όλα του τα σημεία μοσχομύριζε και όπως μου τόνισε είναι πολύ σημαντικό για αυτήν να είναι καθαρή, μπράβο της (μετά τον αγώνα πήγε για ντουζάκι!!!!!!).
Επίσης μου άρεσε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με κοίταζε στα μάτια με ένα απίστευτα αισθησιακό βλέμμα, με παρότρυνε συνέχεια λες και ήταν η γκόμενα μου και έδειχνε ότι το ευχαριστιέται.

Βασικά κατά την επίσκεψη μου πέρασα μια πολύ ευχάριστη ώρα και έφυγα ανανεωμένος. Ούτως ή άλλως αυτό δεν ζητάμε?
Πατριωτάκι (100% Ελληνίδα) είσαι απίστευτη και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.

Υ.Γ. Άλλη μια απόδειξη ότι αν συμβουλευόμαστε τις κριτικές από συναγωνιστές, αποφεύγουμε τις κακοτοπιές (περνάμε καλά και δεν πετάμε λεφτά)
Επίσης θα πρέπει να ξαναπώ ότι το μπάνιο είναι απαράδεκτο και απορώ πως δεν έχει γλιστρήσει ακόμη κανείς και για τις παντόφλες, ουδέν σχόλιο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα η Ελληνίδα
Κοπέλες διαθέσιμες
Άννα, Μόνικα, Χριστίνα (άλλη)
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 16, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια