Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 30 10 0.5
Massage 22 December, 2020 2975
Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΛΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφανιση σώμα

4.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Την προηγούμενη φορά που πήγα στη Ζάνα, ήταν παρούσα και η Λία με έκφυλο προσωπάκι και βλέμμα όλο υποσχέσεις. Παρόλα αυτά δεν την επέλεξα και πήρα σε κάτι πιο πιπινοειδές. Η εικόνα όμως μου έμεινε και ήθελα να δοκιμάσω. Ξαφνικά την έχασα και ευτυχώς χθες κάποιος συναγωνιστής πόσταρε ότι μετατάχθηκε στη Στουρνάρη 47.

Συνεδρία λοιπόν με τη Λία. Εξαιρετικά συμπαθέστατο μιλφ, πολύ γλυκιά και ευχάριστη συντροφιά. Από σώμα μέτρια πράγματα με εμφανή τα σημάδια του χρόνου τόσο στην κοιλίτσα όσο και στο στήθος.
Κατά την προσφιλή μου πλέον συνήθεια της ζήτησα και συμφώνησε να ξεκινήσουμε ανάποδα. Με έβαλε ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο, ανέβηκε επάνω μου και έπιασε δουλειά η απίστευτη γλωσσίτσα της. Με έγλυψε ολόκληρο από πάνω μέχρι κάτω, από αυτιά, λαιμό και πλάτη μέχρι κωλοτρυπίδα, @@ και δάκτυλα ποδιών. Στη συνέχεια γύρισα και ξεκίνησε το καλαμωτό με πολύ μεγάλη επιτυχία. Βαθύ και υγρό με ιδιαίτερη μαεστρία. Δυστυχώς ο παπάρας δεν τελείωσα εκεί και την τραβούσα επειδή ήθελα και μπριζόλα, την οποία μπορώ να πω ότι δεν την ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα κυρίως λόγω του μη σφιχτού σώματος και των βρωμόλογων που έλεγε. Έδειχνε ότι τελείωνε και αυτή με κραυγούλες και άλλα που ήταν λίγο θεατρικά και μου την έσπασε (κακώς βέβαια δεν της το είπα). Την επόμενη φορά θα που θα την πάρω, θα μείνω στο απίστευτο γλύψιμο και καλαμωτό.
Συνεχίσαμε με μασαζάκι το οποίο μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό για τα γούστα μου και τελικά παρέμεινα στο δωμάτιο περισσότερο από 1 ώρα.
Συμπερασματικά, η γλυκιά και υπομονετική Λία μου πρόσφερε μια πολύ ευχάριστη ωρίτσα και με χαλάρωσε σωματικά και ψυχικά. Εγώ θα την πρότεινα σε όσους αρέσουν τα μιλφοειδή και θέλουν να περάσουν ευχάριστα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΛΙΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΑΝΝΑ, ΛΙΖΑ και μια ψηλή μελαχρινή (δεν θυμάμαι όνομα)
Ημερομηνία
April 07, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια