Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 30 10 0.5
Massage
22 December, 2020
2975
Τζένη το απόλυτο!!!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφανιση σώμα
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Επισκεψη για 4-5 φορα στο ιδρυμα ωρα περιπου 4η μεσημεριανη. Παρελαση απο 3-4 τεμαχια αναμεσα τους το Χριστινακι που το εχω τιμησει δεοντως 2 φορες,και φυσικα δεν εκλαψα τα λεφτα μου. Παρολαυτα επελεξα την Τζενη λογω προσφατων θετικων σχολιων που διαβασα απο συναθλητας αλλα και λογω της εκρηκτικης παρουσιας της αλλα και του ζεστου χαιρετισμου της. Στο δια ταυτα. Η Γυναικα με το Γ κεφαλαιο απλα δεν παιζετε. Απο την αρχη. Ειναι πανυψηλη,κορμι λαμπαδα,σφιχτα μακρυα ποδια,στηθος φυσικοτατο 3αρακι θα το λεγα,με ρογες ...παναγια μου. Μην συζητησουμε για το ...οπισθεν γιατι...ταραζομαι...Σκουλαρικακι στον αφαλο,και μια γλυκια μυρωδια σ ολα τα σημεια του κορμιου της...Χαμογελο στο 10....τουπε στο 0. Ξεκινησαμε μασαζακι (αφου με περοιπειηθηκε να μου ανοιξει την πετσετα,να μου φερει ποτακι κτλ).Μασαζακι μετριο,αρκετη ωρα και με πολυ ευχαριστη κουβεντουλα...και πολυ χιουμορ απ την μερια της. Μ εκανε να νομιζω οτι την ξερω χρονια! Με δικη μου πρωτοβουλια...-δεν αντεχα ο ανθρωπος- της ζυτησα να γυρισω..Γυρνωντας αντικρυσα το τζενακι να βγαζει αισθησιακα ενα κολλητο φορεματακι που φορουσε αφηνοντας να φανουν τα απιστευτα ποδια και κολωμερια της...Καβαλησε απο πανω μου,αλογο τελειως και πολυ γυμνασμενη..Χαδια,φιλια...τρυφερη και ξαφνικα αγρια...με εξεπλητε πολλες φορες,καλαμακι βαθυ-υγρο με μαεστρικες εναλλαγες αργα-γρηγορα...χωρις ομως να με αφησει να τελειωσω!! Μου εκανε εντυπωση οτι το κορμι της σαν να λικνιζοταν με την αργη μουσικη...(χορευτρια χρονια)...Στο κυριως ηταν αγρια-με πρωτοβουλιες με ενθαρυννε ευχαριστα να ειμαι πιο βιαιος...ε και οταν γυρισε πισοκολλητα δεν αντεξα αλλο...παρεδωσα ψυχη και σωμα...Αφου χαλαρωσαμε (καθολου βιαστικη αν και χτυπουσαν κουδουνια συνεχεια)...μου εδωσε ενα πολυ ζεστο φιλι,και ετρεξε να κανει μπανακι. (μου εβγαλε το σκουφακι και με καθαρισε προσωπικα!)...Γυρισε ντυμενη,μοσχοβοληστη και χαμογελαστη,και οσο ντυνομουν,μου αναψε και τσιγαρακι!!!! Αυτη ηταν εμπειρια μου....φυσικα και θα την τιμησω ξανα πολυ συντομα...και μακαρι ολες οι Ελεεινηδες να παιρναν εστω και ενα μικρο παραδειγμα απο αυτο το παιδι..Ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα δεν νομιζω να εχουμε 80αρια για πεταμα και το τζενακι τα τιμησε μεχρι και το τελευταιο ευρω...Εις το επανιδειν λοιπον
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Τζενη
Κοπέλες διαθέσιμες
τρεις
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 11, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια