Κολωνού 48

 
8.2 (8)
173 0 1 0 0 0
C Updated
Κολωνού 48

Πληροφορίες

Χάρτης-Μap

Address
Κολωνού 48
Longitude
23.72
Latitude
37.98

, Κολωνού 48 

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

8 reviews

9-10 stars
 
(0)
 
(8)
5-7 stars
 
(0)
3-5 stars
 
(0)
1-3 stars
 
(0)
Γενική βαθμολογία 
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
8.0  (8)
Εμφάνιση σώμα 
 
8.3  (8)
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
8.5  (8)
Συμμετοχή 
 
8.4  (8)
Καθαριότητα κοπέλας 
 
8.0  (8)
Καθαριότητα χώρου  
 
4.5  (8)
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.8  (8)
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
9.4  (8)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Τάνια, ρώσικη καυλέτα!
Γενική βαθμολογία 
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
7.0
Εμφάνιση σώμα 
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
9.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
8.0
Καθαριότητα χώρου  
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
8.0
Για την Τάνια κατά καιρούς έβλεπα από συναδέλφους συναγωνιστές να κάνουν θετικές αναφορές για αυτήν, άλλους να την αναζητούν και άλλους και τα δύο. Έτυχε σε μια πρωινή μου τσάρκα προ λίγο καιρού να την δω και ομολογώ ότι ήταν πιο καλή από όσο τη φανταζόμουν καθώς πολλοί, και ίσως οι περισσότεροι, την κατηγορία των milf την έχουν σε μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες από ότι εγώ και δεν το λέω αρνητικά, κάθε άλλο... Μολόνοτι θα με χαρακτήριζα πιο πολύ ως πιπινολάτρη, έχω εξιδανικεύσει την κατηγορία των milf ίσως και για τον αυτόν τον λόγο, και τώρα που το σκέφτομαι και το γράφω δηλαδή, πως επειδή δεν θέλω να μένω μόνο στα πιπίνια και στις νεαρές, πρέπει να δοκιμάζω και άλλες κατηγορίες όπως είναι και αυτή, αλλά για να μου αρέσει, θα πρέπει να την ρίξω και λίγο ηλικιακά.
Από τότε λοιπόν την είχα βάλει στο μάτι και σε επόμενο πρωινό πέρασμά μου αν δεν θα έβρισκα κάτι που θα με συγκινούσε περισσότερο, θα την έπαιρνα. Πως όμως έσπασε και ο διάλος το ποδάρι του βρωμιάρες μέρες, να δουλεύει απόγευμα, και επίσης δύο-τρεις άλλες περιπτώσεις που ήθελα να δω για να διαλέξω να είναι εκτός. Μουνόδρομος ήταν η Τάνια. Μπήκα στον οίκο με το γεμάτο σχεδόν πάντα σαλόνι "από κάθε λογής περιθώριους, παραπεριθώριους και φλαμπουροκουβαλήστρες" (Ν.Α.) και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσα το κόκκινο αντίτιμο στην αλλοδαπή κοντή χαμογελαστή υπηρεσία. Με εβάλε αμέσως μέσα, στο καρφί ευθεία δωμάτιο, αφού πρωτα αρωμάτισε τον χώρο που μόλις λίγο νωρίτερα αποχώρούσε από αυτόν ημεδαπός μεσήλιξ συναγωνιστής.
Ξέχασα να αναφέρω λοιπόν πως η Τάνια είναι μιλφ, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, πρόσωπο παρότι άβαφτο και παρότι δεν έχει και την πιο βελούδινη επιδερμίδα, είναι ακετά όμορφο με ωραία σοβιετικά χαρακτηριστικά, ελαφρώς κοντή κανονικών κιλών και λίγη ανεκτή κοιλίτσα, με αρκετά μικρό στήθος και ωραία κωλάρα. Επίσης διαθέτει και ένα μεγάλο τατού περίπου στη μέση της λεκάνης της.
Αναμονή στο 10-15λεπτο περίπου διότι ύπηρχαν άλλοι πριν από εμένα, με εμένα να έχω ήδη ετοιμαστεί και πάρει θέση μάχης. Το δωμάτιο καθαρό μικρό και φιλόξενο, το χαλάκι του, να ζεσταίνει οπτικά τον χώρο και το αιρ-κοντίσιον δουλεύοντας στο φουλ ως καλοριφέρ να ζεσταίνει πρακτικά το κορμί.
Η σειρά μου ήρθε και η Τάνια έκανε την εμφάνισή της με ένα γλυκό αλλά και αμήχανο χαμόγελο μέχρι να σπάσει ο πάγος της πρώτης ματιάς και γνωριμίας. Αφού ανταλλάξαμε τα τυπικά το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τάνια να έρχεται από πάνω μου καθότι εγώ ξαπλωμένος, και αυτή να γλύφει τις θήλες μου αρχικώς μέχρι που στιγμιαία ήρθαν τα πάνω-κάτω.. Από κεί που το κεφάλι της ήταν κοντά στο δικό μου, χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκε χαμηλά στα δάχτυλα των ποδιών μου να γλείφει τα ίδια και ανάμεσα αυτών με πατούσες τις οποίες ένιωθα πιο πολύ να γαργαλάει παρά να γλύφει παρόλο που η γλώσσα άφηνε το καυτό της σάλιο από όπου και αν περνούσε. Αίσθηση, απίστευτη! Σιγα-σιγά άρχισε να ανεβαίνει, με την γλώσσα να έχει διανύσει κοντά στο μέτρο, μέχρι να φτάσει να γλείφει τον κορμό του καυλωμένου μου καυλιού. Το γλείψιμο συνεχίστηκε για λίγο στην γύρω περιοχή περνώντας και από άρχιδια νωρίτερα αλλά και μετά, μέχρι που το προφυλακτικό περάστηκε με το στόμα της σαν πούπουλο και κατεβάζοντάς το σιγά-σιγά με την έναρξη της πίπας. Η πίπα της υγρή και αισθησιακή, όχι βαθιά, άνευ χεριού και δοντιού. Την άφηνα και συνέχιζε χωρίς να πει να προχωρήσουμε, όμως δεν θα άντεχα για πολύ και τη σταμάτησα για να την φέρω από πάνω μου. Έκατσε στο πούτσο μου στηριζόμενη στα πόδια της και όχι στα γόνατά της, με εκείνη να το έχει πάρει όλο πάνω της! Ανεβοκατέβαινε αργά και αισθησιακά με μένα να λιώνω από καύλα και αυτή να παίρνει τις γκριμάτσες της υδονής. Έπρεπε να κάνω και εγώ κάτι αλλά και για να την ξεκουράσω. Γυρνάμε σε ιεραποστόλικό. Ξεκινάω το κοπάνημα με εκείνη να ανοίγει τα πόδια σχεδόν σπαγγάτο. Η αίσθηση δεν ήταν και η καλύτερη τώρα γιατί δεν καταλάβαινα τίποτα. Από εδώ και πέρα χάλασε το πραγμά. Κουράστηκα και άρχισα να σκάω από την ζέστη. Την στιγμή εκείνη ξεκίνησε να χτυπάει η υπηρεσία την πόρτα. Της λέω έλα να με τελείωσεις με πίπα και το έπραξε αμέσως. Όμως λόγο του έντονου χτυπήματος της πόρτας από την τσατσά, η πίπα της ήταν άγαρμπη και αγχωμένη σαν την "μαλακία" του Μαχαιρίτσα και έτσι έπεσα, με την αναστήλωση να θέλει τρόπο και όχι κόπο. Στάματησα την Τάνια για να της πω να μην το παλεύει αφού με τέτοια πίεση χρόνου (γνωστό σε αυτόν τον οίκο) δεν θα άλλαζε κάτι καθώς και η ίδια είχε το ίδιο άγχος γι αυτό. Να τηρείται αυστηρά το 10λεπτο!
Έφυγα χωρίς ξεφόρτωμα αλλά δεν χαλάστηκα, αφού η Τάνια ήταν αξιοπρεπέστατη επιλογή με φοβερή υπηρεσία και αν φταίει κάποιος σίγουρα δεν είναι αυτή, είμαι εγώ και η τακτική αυτού του μαγαζιού με την πίεση του χρόνου.
Άντε και του χρόνου τώρα..!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τάνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Όχι
Ημερομηνία
December 22, 2013
Τιμή €
10
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Προβλήματα η Βαλέρια μα ύπαρξη αιθέρια
Γενική βαθμολογία 
 
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
8.0
Εμφάνιση σώμα 
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
8.0
Συμμετοχή 
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
9.0
Καθαριότητα χώρου  
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
8.0
Από τις συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες μακροχρόνιες επισκέψεις μου στον προσωπικό μου ψυχαναλυτή και τελικώς ύστερα από μεγάλο επιστημονικό συμβούλιο κορυφαίων ειδικών με επικεφαλή τον ίδιο, το πόρισμα για την ιδιαίτερη περίπτωσή μου βγήκε τεκμηριωμένο ως " άτομο επιρρεπές σε εμμονές με υποτροπιαμούς σε απεγνωσμένες αναζητήσεις εκδιδόμενων γυναικών και συγκεκριμένα εξαφανισμένων ιερόδουλων".
Στην περίπτωση αυτή ανήκει και η Βαλέρια για την οποία είχα κατηφορήσει ίσα με τρεις (3) φορές στη περιοχή του Μεταξουργείο για άλλη μια νέα εμπειρία ζωής και απόλαυσης! Εις μάτην όμως διότι πολύ απλά αγνοούνταν... δεν το έβαλα όμως κάτω γιατί ως γνωστόν ο επιμένων νικά (τρίχες κατσαρές), έτσι την τέταρτη φορά την βρήκα στη θέση της παρεάκι με την χοντρή μελαχρινή μιλφ Χριστίνα για την οποία θα αναφερθώ σε άλλη μου κριτική περιμένοντας καιρό όμως μέχρι να μερακλέψω.
Στη γεμάτη σαλά λοιπόν παρουσιάστηκαν τα "κορίτσα" με παρέα μου διάφορες φυλές του ανυπόφορου αυτού κόσμου. Η μιλφαρα Ρωσίς Βαλέρια μου γύρισε την πλάτη κάνοντας μεταβολή προς το κουζινάκι μάλλον, μετά την παρουσίασή της! Το κορμί της αγέρωχο και ερωτικό σε συνδυασμό με το ωραίο ταττού στην μέση πάνω από τον κώλο της ακριβώς με εκστασίασε περισσότερο και δικαίωσε την από νωρίτερα επιλογή μου για να περάσω από το σαλόνι στο δωμάτιο!
Το κόστος της συνευρέσεως κατατέθηκε στο ταμείο του καταστήματος και η κυρία υπηρεσία με οδήγησε με χαρά στο βάθος αριστερό δωμάτιο. Το δωμάτιο ήταν αρκετά καθαρό όπως και φωτεινό αφού το φυσικό φως πλημμύριζε τον χώρο από το ανοιχτό παράθυρο της πίσω ήσυχης πλευράς του οίκου.
Η Βαλέρια δεν άργησε να έρθει, ήμουν ο επόμενος της πελάτης και άλλος δε προηγούνταν. Ξανθιά όμορφη με πολυ καλή περιφέρεια δεδομένου πως πρέπει να κοντεύει τα σαράντα αλλά με λίγα κιλά παραπάνω στην κοιλιακή της χώρα και στήθος αρεστό που αρχίζει όμως να κρεμά. Χαιρετηθήκαμε, δεν είπαμε πολλά, γρήγορα ξάπλωσε δίπλα μου άρχισε να με χαιδέυει στην κοιλιά για αν επέλθει η υποτυπώδης στύση στο καυλί μου και να μου περάσει με μαεστρία την καπότα με το στόμα. Ήταν μαζεμένη κυριολεκτικώς για να μην έχω πολλά περιθώρια να κάνω αταξίες αλλά και το εσώρουχο ήταν μονοκόματο και ήθελε "κόπο" για να το βγάλει καθώς ενωνόταν το σουτιέν με το στρίνκ με την μπροστινή επιφάνεια που κάλυπτε όσο χρειαζόταν για την ίδια τις ατέλειες που έχει. Ασχήμο πράμα να γαμάς ημίγυμνη τη γυναίκα. Δεν καύλωνα όσο ήθελα και την πρότρεψα να ενδώσει σε χάδια και φιλιά όπως και έπραξε στην διάρκεια της πίπας η οποία ήταν άγευστη και άτονη. Η πλήρης στύση επιτεύχθει άμεσα και μου γύρισε την πλάτη, δεν της είχα κάνει κάτι, απλώς να την γαμήσω πλαγιαστά κάτι που δεν διήρκησε για πολύ καθώς δε βολευόμουν και την πήγα ιεραποστολικό για να τελειώσω σε αυτό ανοίγοντας μου τα πόδια με το μουνί της ναι είναι πιάτο πορσελάνης και να αδειάζω μέχρι την έναρξη της πτώσης χωρίς να βιαστεί να σηκωθώ και να δυσανασχετήσει.
Σηκώθηκε αλλά δεν έφυγε, κοντοστάθηκε στο παράθυρο και χάζευε έξω, ήταν εμφανώς σκεπτική και προβληματισμένη.
Τη ρώτησα πως τα βλέπεις τα πράγματα εδώ; έχει δουλεία;
Μου απαντά κοφτά και με βλέμμα μελαγχολικό που έλεγε περισσότερα...
-Κρίση!
Συνεχίσαμε κάτι λίγα αλλά πολύ σας κούρασα και δεν πρέπει!
Η "Μητέρα" Ρωσία την περιμένει..

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Κοπέλες διαθέσιμες
Ναι
Ημερομηνία
October 14, 2013
Τιμή €
10
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Επιστροφή Στον Τόπο Του Εγκλήματος!
Γενική βαθμολογία 
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
7.0
Εμφάνιση σώμα 
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
9.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
9.0
Καθαριότητα χώρου  
 
4.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Η επισκεψη εγινε στις 11-02-2012 και ωρα 02.00

Η Τσαρκα μολις ειχε ξεκινησει με διασημους συναγωνιστες.
Εγω ομως ειχα φωρτωσει κουραση και νευρα
κι ετσι δεν ημου και στην καλυτερη κατασταση για να πηδηξω!

Ειχα μια ελπιδα πως θα δουλευε εκει η Νατασσα.
Και οπως αποδειχτηκε βγηκα σωστος!

Δουλευε επισης και η ομορφη υπηρεσια με τα σεξυ γυαλακια,
που μου εχει κλεψει την καρδια!

Τη Νατασσα την περιεγραψα στην προηγουμενη κριτικη μου.

40αρα +
Με αψογα διατηρημενο σωμα,
λεπτο και καμπυλωτο για την ηλικια της!

Η καταθεση του 10ευρου εγινε και περασα στο δωματιο.

Στα ενδοτερα, το Social Time κρατησε λιγη ωρα
και στη συνεχεια μου περασε προφυλακτηρα και με πηρε στο στομα της!

Ημουν εμφανως κουρασμενος και το πουλακι μου δεν ηταν ακμαιο!
Με καλη προσπαθεια και υπομονη ανεβηκε απο πανω μου.
Ετσι λοιπον ειχα ολη την εμπρος οψη της γυναικαρας αυτης μπροστα στα ματια μου!

Κουνηθηκαμε παρεα για λιγη ωρα ετσι.
Εχει πολυ καλο και σεξουαλικο κουνημα!
Κουναει γλουτους-μεση με εναν απολυτο τροπο!

Για τελειωμα επελεξα ιεραποστολικο
οπου με εσφιγγε με τα ποδια της ολο και πιο μεσα της!

Δεν κρατηθηκα για πολυ.

Συνεχιζεται..................

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 11, 2012
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Νατάσσα. Οι Προσευχές Μου Έπιασαν Τόπο!!!
Γενική βαθμολογία 
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
7.0
Εμφάνιση σώμα 
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
9.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
9.0
Καθαριότητα χώρου  
 
4.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Η επισκεψη εγινε στις 04-02-2012 και ωρα 02.40

Η τσαρκα αρχισε με καλες προοπτικες!
Ειχα ορεξη, υπηρχε κεφι απο την ομαδα υποστηριξης
και γενικα η κατρουλιλα απο τα Μεταξενια στενακια
μου εφερνε ευχαριστες εικονες στο μυαλο,
απο πρεζακια να σουταρουν φλεβες ακομα και στη ψωλη τους!

Μπαινοντας στο συγκεκριμενο αντικρυσα για αλλη μια φορα την τσατσα ΟΠΤΑΣΙΑ!
Ειμαι ερωτευμενος με αυτη τη τσατσα... το δηλωνω!

Μας παρουσιασε τη Νατασσα. Μια νεοφερμενη ΜΙΛΦΑΡΑ.

Περιπου στα 40+ ετη.
1.65 στο υψος περιπου.
Κοντα 60 κιλα.
Ξανθο ισιο μαλλι.
Μικρο στηθος το οποιο ειναι το μοναδικο μειον της.
Το συστημα μεση-κωλος-μπουτια ειναι για σεμιναριο!
Η γυναικα ξεχυλιζει καβλα και ηδονη!

Εμφανιστηκε στο σαλονι με ενα σετ ζαρτιερες και μαυρες καλτσες!
Σπανια εμφανιση η οποια δεν μπορει να αφησει κανεναν ασυγκινητο!

Πριν καν παρουσιαστει ειχα βγαλει το 10ευρο
και το ειχα καταθεσει στα χερακια της τσατσουλας μου! Ααααχ!

Εισοδος στο δωματιο και προετοιμασια!

Ειχα καβλωσει ηδη απο τη στιγμη που ακουγα τα πορνοτακουνα να πλησιαζουν!

Η Νατασσα δεν αργησε να ερθει
και αμεσως αρχiσαμε ενα πολυ φιλοφρονιστικο Social Time!

Πλεον ημουν ετοιμος να την αρπαξω και να τη περιποιουμαι παντου!
Συγκρατηθηκα και αφησα εκεινη να κανει ολη τη δουλεια!

Πιπα "Με" οπου εγλυφε αργα, βασανιστηκα και σταθερα!
Ηθελε να ασχοληθει και με μπαλακια αλλα την σταματησα!

Δεν αργησα να την φερω να κατει πανω μου! Οπου κουνηθηκε πολυ καλα και σταθερα!

Γυρησαμε σε πισωκολλητο οσπου σπαταλησαμε λιγη ωρα ετσι
και η καταθασεη εγινε σε ξαπλωτο πισωκολλητο με την κωλαρα της ανασηκωμενη!

Σπανια σταση να την κανει καλα μια πουτανα!

Το Social Time συνεχιστηκε και...... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΩ!!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 04, 2012
Τιμή €
10
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Επιστροφή στις ρίζες! ΜΙLFοκαταστάσεις For Ever!!!
Γενική βαθμολογία 
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
9.0
Εμφάνιση σώμα 
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
9.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
8.0
Καθαριότητα χώρου  
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Η συναντηση εγινε στις 16-10-2011 και ωρα 04.20

Επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο αρκετο καιρο αποχης!
Η Ορεξη μου για Μιλφοπαρεα ειχε χτυπησει κοκκινο!

Τις τελευταιες μερες ειχα ξεφυγει αρκετα
απο τα προτυπα των γυναικων που μου αρεσουν!

Εμπλεξα με νεες, ομορφες, φρεσκες παρουσιες
και συνεπως η διψα μου για γυναικες ανω των 40 ετων ηταν τοσο εντονη
που θα μπορουσα ανετα να γαμησω και την πιο τελειωμενη τσατσα στο Μεταξουργειο!
Δεν με ενδιεφερε αν εφτυνε τα πνευμονια της απο τα τσιγαρα!
Δεν με ενδιεφερε αν το δερμα της ηθελε σιδερωμα με πρεσσοσιδερο ατμου!
Φανταζομουν γιαγιαδες χωρις δοντια και με μπολικη κυτταρυτιδα!

Ειχα καβλωσει απιστευτα!

Ημουν "τυφλωμενος απο το παθος"!
Ηθελα επειγοντως σαρκικη επαφη με μια μεγαλη γυναικα!

Ευτυχως κρατησα τις σκεψεις μου σε Normal επιπεδα και εκανα ΝΤΟΥ
στη γνωστη και μη εξαιρετεα....... Αναστασια!

Γυναικα ανω των 40 ετων, ξανθια, με τελεια ποδια!
Φανταστικα ματια και μαλλια μακρια ξανθα!
Εχω δωσει αρκετες περιγραφες της αλλα καθε φορα ομορφαινει και πιο πολυ!!!
Ισως ειναι που μεγαλωνει και πιο πολυ!

Η Διαδικασια γνωστη!
10 ευραιοι στην εισοδο και δωματιο!

Πριν βγαλω ακομα τα ρουχα μου ειχε ερθει στο δωματιο και μιλησαμε για αρκετη ωρα!

Στο σεχ, τα απαλα χαδια και τα γλυκα κοιταγματα στα ματια
με ειχαν κανει ηδη πανετοιμο για την διαδικασια της ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ!

Μια κορυφαια πιπα "ΜΕ" και αρχισαμε να παιζουμε τον "Φακιρη"!
Ηρθε και εκατσε στο "καρφι μου"!

Στη διαδικασια της ΚΑΥΣΗΣ - ΕΚΤΩΝΩΣΗΣ" το πισωκολλητο ηταν η αψογη σταση!

Η "ΕΞΑΓΩΓΗ" ηρθε μαζι με πολυλεπτη συζητηση ξανα!

Ανανεωση για την επομενη βδομαδα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 16, 2011
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Βachelor Party!
Γενική βαθμολογία 
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
9.0
Εμφάνιση σώμα 
 
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
9.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
8.0
Καθαριότητα χώρου  
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Η επισκεψη εγινε στις 25-09-2011 και ωρα 04.30.

Ειναι καποια συναισθηματα στη ζωη 2 ανθρωπων
που ειναι τοσο δυνατα συνδεδεμενα μεταξι τους
ωστε να καταληξουν να ενωθουν και να γινει ενα!

Αυτο το ανυπερβλητο συναισθημα ειναι η ΑΓΑΠΗ.

Ετσι λοιπον οπως ο καλος μου κολλητος φιλος
θα γινοταν ενα με το αλλο του μισο σε λιγες ωρες,
αποφασισα κι εγω με τη σειρα μου να τον τιμησω
με ενα τελεταιο γαμησι (αφου ο φιλος ειναι πιστος και πολυ καλα κανει)!

Τη συνευρεση αυτη (και συνεπως την κριτικη μου)
του την αφειερωνω με ολη μου την σεξουαλικη μου διαθεση!

Μπαινοντας στο μαγαζι με περιμενε μια απιστευτα ευχαριστη εκπληξη!

Ηταν η γνωστη Τατιανα-Μαριαννα-Αναστασια απο το Λεωνιδου 28 πανω
πριν απο λιγο καιρο!

Η γνωστη ξανθια μιλφαρα περιπου στα 40+ ετη
με το πολυ προσεγμενο σωμα για την ηλικια της!

Επεστρεψε και θα ειναι εκει καθε βραδυ μετα τις 23.00.

Αμεσως ακολουθησε ζεστο καλοσορησμα (Λεπτομεριες απο κοντα)!

Δεν εχασα οπως ηταν φυσικο την ευκαιρια
και περασα στο δωματιο με το γνωστο εισητηριο του σπιτιου αυτου! 10 ευραιους!

Μετα απο μικρη προσμονη καθως ηταν σε αλλον συναγωνιστη μπαινει στο δωματιο!
Μακροσκελης συζητησουλα για προσωπικα θεματα και εγκαρδιοι εναγκαλισμοι!

Οσο για τις υπηρεσιες ειναι λογικο να αναφερω για αλλη μια φορα τα καλυτερα!

Πιπα χαλαρη και πολυκαβλωτικη για τα γουστα μου!
Χωρις χρηση δοντιων και με παιχνιδια της γλωσσας της!

Ηθελα επιγοντως να την ξαπλωσω και να μπω μεσα της!
Ετσι κι εγινε! Ιεραποστολικη σταση με τα ποδια της τελειως ανοιχτα
και να εχω αφεθει στον υπεροχο λαιμο της!

Μετα απο ερκετα λεπτα ετσι
επιλεγω να την βαλω στα 4 καθως ειχα καιρο να πιασω την κωλαρα της!

Η καρο σημαια επεσε και μας βρηκε για αλλη μια φορα αγκαλια
και να μιλαμε για αλλη τοση ωρα επι προσωπικου!

Μεχρι που η υπηρεσια χτυπησε την πορτα! Στα 10-15 λεπτα περιπου!
Δωσαμε ραντεβου για επομενη συναντηση και την χαιρετησα!

Δεν βλεπω την ωρα να ξανακατεβω!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
September 25, 2011
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ζουμπουρλούδικο Μιλφάκι!
Γενική βαθμολογία 
 
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
8.0
Εμφάνιση σώμα 
 
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
8.0
Συμμετοχή 
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
7.0
Καθαριότητα χώρου  
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
9.0
Επισκεψη στις 21-05-2011 και ωρα 03.10

Η αποτυχημενη καταθεση που ειχε προηγηθει επρεπε να διορθωθει ΑΜΕΣΑ!

Ετσι λοιπον ρεφαρησα με την Βαλερια.

Απο τα λεγομενα της συμπαθητικης τσατσας η κοπελα ειναι Ρωσσιδα.

Εμφανιση τεμαχιου:

Ηλικια κοντα στα 40+
Κοντα μαλλια μεχρι πιο πανω απο τους ωμους, ξανθα!
Υψος 160cm με το ζορι.
Κιλα περιπου στα 70+
Ειχε ομως πολυ ομορφο προσωπο!
Το στηθος ηταν αρκετα καλο για την ηλικια της
με """φιλικες προς το περιβαλλον""" ρογες! :glasses:

Εμφανιστηκε με μαυρο κορμακι το οποιο εχω την εντυπωση πως τελειωνε με κροσια
στο υψος του μουνιου εννοειται!

Τα High Heels που φορουσε ηταν μοδατα αλλα οχι και τοσο του γουστου μου!
Θα τα προτιμουσα λιγοτερο κλειστα! Παντως ηταν ομορφα!

Στο κυριως πιατο τωρα το μενου περιελαμβανε τσιμπουκακι ΜΕ,
το οποιο ηταν με μπολικη περιποιηση (@).(@),
κατι το οποιο δεν τιμησα ιδιεταιρως!

Το καβαλημα που ακολουθησε μου αφησε μια γλυκια γευση απο μπολικα αληθοφανη
κουνηματα της κατω περιοχης της! Κατι το οποιο εμενα με εξιταρει πολυ!

---Σ.Σ. Η γκομενα πρεπει να βγαζει μπολικα υγρα
καθως ενιωθα πως ειχα γινει κι εγω μουσκεμα μαζι της!---

Στο επιδορπιο ειχαμε πισωκολλητο με ωραιες κινησεις του κωλου της!

Για γλυκακι το ιεραποστολικο οπου η ασπρη Sauce της τουλουμπας μου :glasses:
εκανε την εμφανιση της!

Ετσι τελειωσε ενα ωραιο μεταμεσονυκτιο γευμα
στο εστιατοριο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - Κολωνου 48!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 21, 2011
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
VFM για MILFοκαταστάσεις!
Γενική βαθμολογία 
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
9.0
Εμφάνιση σώμα 
 
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
7.0
Συμμετοχή 
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
6.0
Καθαριότητα χώρου  
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
10.0
Επισκεψη στις 12-12-2010 και ωρα 13.00

Παρεα με τους CHEYENNE και Pitsirikos1 καναμε μια πρωινη εξορμηση
στο Μεταξι!

Γυρνοντας αρκετα μαγαζακια κατεληξα στο γνωστο πλεον για τα Μιλφακια
που φερνει ΚΟΛΩΝΟΥ 48.

Εκει δουλευε η Λορα μια γυναικαρα με ολη τη σημασια της λεξεως!
Κατα δηλωση συναγωνιστη παλαιοταρα δουλευε και στο Διδυμου!

Ξανθια με κοντο μαλλι σχετικα!
Πανω απο τα 40 η κυρια!!! ΣΟΥΠΕΡ!!!
Βυζαρες, 2αρια ελαφρως πεσμενα και μαλακα στην αφη! (Ο,τι καλυτερο)!!!
Ψηλη πανω απο 1,70 χωρις τα τακουνια.
Ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου!

Παρουσιαστηκε στο σαλονι με ενα σετ απο μαυρες καλτσες,
μαυρες γοβες και μαυρο baby doll!

Δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο και αμεσως εκανε φτερα το 10ευρο!!!

Στο δωματιο οι υπηρεσιες της ειναι απλες λιτες,
αλλα περιεκτικοτατες ωστε το αποτελεσμα να ειναι το επιθυμητο!!!

Παιρνει αμυντικη σταση στην πιπα,
δηλαδη δεν μπορεις να πιασεις ουτε βυζια ουτε κωλους ουτε μουνια!
Η Πιπα της με ελαφρια χρηση δοντιων κατι που εμενα με ερεθιζει αρκετα!

Σε ρολο ιεραποστολου την γαμησα για αρκετα λεπτακια
και αφου ειδα πως κοντευω να χυσω την γυρναω σε πισωκολλητο
για να εχω θεα την κωλαρα της και τις μαυρες καλτες της!

Δεν αντισταθηκα και πολυ στην θεα του εντυπωσιακου της σωματος και τελειωσα!

Απλη καταθεσουλα χωρις πολλα φρου-φρου κι αρωματα!
Χωρις βιασυνες και χτυπηματα πορτων απο την υπηρεσια!
Εδειχνε να μην βιαζεται ουτε η Λορα!

ΟΜΟΡΦΑ!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λόρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 12, 2010
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!

Αφήστε μια απάντηση