Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 33 10 0.5
Massage
11 December, 2020
4168
Πιπίνι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Επίσκεψη στο ίδρυμα και παρέλαση από 6-7 κοπέλες. Αλίσια, Μαριάννα, και κάτι άλλες ψιλοκαινούργιες από τις οποίες μια Βίκη αν δεν κάνω λάθος είχε ωραίο σώμα. Εγώ διάλεξα την Άντζελα που είχε σίγουρα ωραίο σώμα κυρίως αν αναλογιστεί κανείς τα στάνταρ της κατηγορίας. Η κοπέλα πρέπει να δούλευε στο παρελθόν στη Φραντζή γιατί κάτι μου θύμιζε αλλά δεν την έχω ξαναπάρει. Φρεσκαδούρα μέχρι 22 χρονών που δήλωσε από την Ουγγαρία με αποτέλεσμα να βάλω τα γέλια. Χάδια μόνο στο μασάζ γιατί δήλωσε ότι δεν είναι επαγγελματίας. Κατέβηκε χαμηλότερα και άρχισε μια πολύ άτεχνη και βιαστική πίπα με χεράκι. Το τράβηξα μία το τράβηξα δύο και στο τέλος της είπα να κουλάρει και να πάει πιο αργά οπότε ψιλοέστρωσε. Δεν τον πήρε βέβαια όλο αλλά βελτιώθηκε αρκετά. Στα υπόλοιπα την πήρα σε δυο τρεις στάσεις και το φχαριστηθήκαμε καθώς βλέποντας ότι είναι αρκετά σφιχτή την πήρα αργά-αργά μέχρι να πιάσω πάτο και ανέβασα ρυθμούς μόλις υγράθηκε καλά. Συμπερασματικά να πω ότι ήταν καλή η εμπειρία αλλά θέλει δασκάλεμα για να στρώσει. Δε λέει όχι αλλά δεν είναι και για όλες τις ώρες. Αυτά.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Κοπέλες διαθέσιμες
7
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 15, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια