Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 33 10 0.5
Massage 11 December, 2020 4169
για ηλιθιους μας περναν?
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

2.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

4.0
Ποιότητά μασάζ

0.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

0.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
επισκεψη στο καλιροης μετα απο μεγαλη βολτα στα γυρο μαγαζια μπενω μεσα και ρωταω λογο περασμενης ωρας αμα το μαγαζι ειναι ανοικτο η υπηρεσια μου απανταει και φυσικα και μπενω μεσα με ωαζει σε ενα δωματιο και με ρωταει πια κοπελα να μου στειλει πρωτο λαθος της απανταω οτι θελω να δω ολες της κοπελες που ειναι ευχερες ενω αυτη επιμενει να μου στειλει την μαριαννα της απανταω οτι θελω την ευα μια κοπελα απο μολδαβια και με κσινισμενα μουτρα μου την στελνει μαζι με ενα αναψυκτικο ποθ ζητησα ερχεται η κοπελα γδινατε στα γρηγορα οσο εγω εκανα μπανακι μολις βγενω μου τον αρπαζει στο κλαρινο οχι και ασχημο αλλα αποφευγε την επαφη ετσι οπως καθοταν δεν δινω βαση και συνεχιζω μετα με ρωταει πως μου αρεσει ηλιθια ερωτηση για κατοιγορια μπουρδελου της απανταω οτι ολες οι στασεις μου αρεσουν και αναβενει απο πανω καθως γαμιομασταν ακουω μια φασαρια απο εξω σαν καποιος να τσακωνετε τελιωνω στα γρηγορα και ακουω απο εξω παλι θα φωναξο την αστυνομια και λεω τη απο μεσα μου τωρα την γαμησαμε καθως ειμαι παντρεμενος μου λεει οι κοπελα ντυσου γρηγορα φοραω τα ρουχα στα γρηγορα και μου λεει η κοπελα πληρωσαμε καθως ειχαν περασει μονο δεκα λεπτα πανω κατω της λεω τη να σε πληρωσω μου απανταει 70 της απανταω οτι μαλλον ειναι τρελη και της λεω να μου φωναξη την σεριφησα ερχετε αυτη με ενα στυλακι και μου λεει ουτε και εσυ θελεις να πληρωσεις και της λεω οτι θελω να πληρωσω αλλα μονο για τα δεκα λεπτα που εκατσα και μου απανταει να ερχοσουν πιο νωρις της λεω οτι οτον μπηκα μεσα ρωτησα αμα ειστε ανοικτα και μου απαντησες ναι δεν μου ειπες οτι μονο για δεκα λεπτα και μου απανταει οτι εχυσα και πρεπει να πληρωσω ολο το ποσο και οτι ανα παω σε μπουρδελο και χυσω δεν πληρωνω της λεω και εγω για αυτο δεν παω σε μπουρδελο αλλα οπως φενεται η υπηρεσιες ειναι ιδιες ενω στο μεταξυ εξω να γινεται της πουτανας με δυο συναδελφους που καναν φασαρια το γιατι ακριβως δεν καταλαβα αμα θελει να γραψει σχολιο και να μας πει τι εγινε η σεριφησα μου λεει ελα εδω και με παει στη πορτα και ακριβως πισω μου η κοπελα να μουρμουραει για τα 70 ευρω και εγω να της απανταω δεν σου δινω 70 για δεκα λεπτα οταν φτασαμε στην πορτα της εδωσα 20 ευρω και της ειπα και πολλα ειναι για της υπηρεσιες που προσφερε για μαλακες μας περναν

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ευα
Ημερομηνία
June 19, 2012
Κόστος €
20
Βάρδια
Βραδινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0