Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 33 10 0.5
Massage 11 December, 2020 4169
Βίκη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Θα μεταφέρω και εδώ για να υπάρχουν οι κριτικές μου από τις δύο τελευταίες κοπέλες που πήρα από το κατάστημα. Βέβαια δεν είναι φρέσκιες αλλά τουλάχιστον η Βίκη νομίζω ότι υπάρχει ακόμα. Έλεγα λοιπόν τότε:

"Στην Καλιρρόης 48 έγινε πρόσφατη εξέταση στη νεαρά Βίκυ που δήλωσε 21 χρονών από τη Ρωσία με 5 χρόνια στην Ελλάδα.
Καλούτσικη φατσούλα και λεπτό αλλά όχι όμορφο σώμα. Ως έμπειρος παίκτης διέκρινα ότι το στόμα της είχε τις δυνατότητες να διαπρέψει στο άθλημα του DT. Η Βίκυ με επιβεβαίωσε και με το παραπάνω καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας αποδεικνύει ότι είναι και ταλαντούχα και έμπειρη.
Με το μασάζ δεν ασχοληθήκαμε σχεδόν καθόλου καθώς δεν υπήρχε λόγος για τέτοια ρίσκα. Στα υπόλοιπα έχει αρκετή συμμετοχή χωρίς όμως να παίρνει αυτή τις πρωτοβουλίες. Καθαρός χρόνος 45-50 λεπτά από τα οποία τα μισά τα αφιερώσαμε στο DT
Καλή πρόταση για όσους γουστάρουν το σπορ του θρεντ αυτού αν και κατά τη γνώμη μου όχι για πάνω από 2-3 φορές."

Ίδια είναι η άποψη μου και σήμερα μόνο που το κορίτσι το είχα ψιλοαδικήσει καθώς είναι αρκετά όμορφο στο πρόσωπο. Από τότε την πήρα άλλη μια φορά με ίδια αποτελέσματα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βίκη
Κοπέλες διαθέσιμες
7
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 20, 2010
Κόστος €
80
Βάρδια