Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 33 10 0.5
Massage 11 December, 2020 4168
Ακατάλληλο για ενηλίκους
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

6.0
Συμπεριφορά κοπέλας

4.0
Συμμετοχή

3.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

3.0
Στην τελευταία μου επίσκεψη εκτός από την Ιωάννα που πήρα είχα εντοπίσει κάνα δύο που χρειαζόταν εξερεύνηση. Αν και ήταν εκεί οι σίγουρες Μαριάννα και Αλίσια, πήρα απόφαση να πάω στο άγνωστο. Ωραία φατσούλα μου φάνηκε η Γιάννα (ξανθούλα, αδύνατη, περίπου 1.65) και την επέλεξα.
Της πρότεινα ντουζ μαζί και με ακολούθησε. Από εκεί άρχισα να την ψιλιάζομαι τη μαλακία που ακολούθησε αλλά με το κορίτσι γδυμένο κώλωσα να της πω να πάρει τον πούλο. Η κοπέλα είναι αμίλητη. Ακόμα και στα αγγλικά που είπε ότι ξέρει μόνος μου μίλαγα. Σε όλη της τη συμπεριφορά έδειχνε ότι είναι εκεί με το ζόρι και επειδή δε γουστάρω τέτοια σκηνικά τη ρώτησα δύο φορές αν ήταν ΟΚ ή να διαλέξω άλλη και είπε ΟΚ.
Το κορμί της είναι πολύ χειρότερο από ότι δείχνει με τα ρούχα καθώς ο κώλος της είναι πιο πεσμένος κι από της γυναίκας μου που έχει περάσει τα 40 κι έχει και δύο παιδιά. Εντελώς αγύμναστη και χαλαρή αν και 21 ετών.
Στην πράξη τώρα η πίπα της είναι παιδική με δύο χέρια που με πολλή προσπάθεια γίνονται μέχρι ένα.. Τσαντίστηκα και της λέω πάμε για μασάζ να χαλαρώσω και συνεχίζουμε μετά. Κι εκεί από άσχετη μέχρι επικίνδυνη οπότε την έκοψα στο πεντάλεπτο.
Μου έβαλε μισό μπουκάλι κρέμα και άλλο μισό στην ίδια και πάλι κράταγε κόντρα. Τον βγάζω στο δίλεπτο και της τον δίνω στο στόμα με το σκουφί όπου και έχυσα στα γρήγορα για να την κάνω από εκεί μια ώρα αρχίτερα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Γιάνα
Κοπέλες διαθέσιμες
7-8
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 23, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια