Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 33 10 0.5
Massage 11 December, 2020 4168
Mέτρια πράγματα η Χριστίνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

7.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Συνέχεια στο test drive των τελευταίων αφίξεων και επέλεξα την Χριστίνα. Μελαχροινό κορίτσι 24 ετών από την Αλβανία με αρκετά καλά ελληνικά που έμαθε στα τέσσερα (χρόνια). Παρουσία στο μαγαζί τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Αρκετά ωραίο κορμί, περίπου 1.70, με ενισχυμένο στήθος ν.2 και όμορφο ποπό που μου φαίνεται και δουλεμένος (εμένα μου άρχισε τα περί μεγέθους και δεν επέμεινα).
Μπανάκι μαζί όπου δέχτηκε μια πρώτη εξερεύνηση με τα δάχτυλα χωρίς μα και μου. Στο δωμάτιο από κάτι λίγα στην αρχή διαπίστωσα ότι δεν πολυσκαμπάζει από μασάζ κι έτσι προχωρήσαμε στα λοιπά με συνοπτικές διαδικασίες.
Φιλιά σε όλο το σώμα και κατάληξη στα μπαλάκια χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα πάντως. Σχετικά ρηχή ήταν και η πίπα παρόλο που άκουγε στις σχετικές εντολές : αργά, πάρε τα χεράκια και όλα τα σχετικά.
Την πήρα αρχικά πισωκολλητά με θέα στον καθρέφτη και στο κωλί της για αρκετή ώρα χωρίς διαμαρτυρίες μεν αλλά και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Περάσαμε μια βόλτα από τον καναπέ όπου έκανε την καουμπόισα χωρίς καλό ρυθμό και για το τέλος την προσγείωσα στο τριζάτο μασαζοκρέββατο.
Όπως γράφω και στον τίτλο αρκετά μέτρια φάση που πολύ δύσκολα θα επαναλάβω.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Χριστινα
Κοπέλες διαθέσιμες
6
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 02, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια