Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 33 10 0.5
Massage 12 December, 2020 3469
Αλίσια
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Μια και η τελευταία κριτική για την Αλίσια είναι άκρως λακωνική, μεταφέρω εδώ τα γραφόμενα μου στο σχετικό θρεντ για το κορίτσι. Από τότε έχω αλλάξει γνώμη μόνο για το σώμα της στο οποίο έχει βάλει λίγα κιλά στη μέση και την κοιλιά χωρίς να έγινε χοντρή. Κατά τα άλλα αντέχει και μάλλον γουστάρει τα σκληρά γαμήσια.

Προχθές ξεκίνησα για διάλλειμμα από τη δουλειά να πάω να δω ξανά τη Βίκη η οποία ήταν μεν εκεί αλλά είδα και την Αλίσια που μου φάνηκε ακόμα πιο ωραία οπότε είπα να δοκιμάσω. Η Αλίσια λοιπόν είναι Ρουμάνα, γύρω στα 20-23, ξανθούλα, περίπου 1.70 με όμορφο σώμα. Συνολικά η εμφάνιση της είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο αυτών των καταστημάτων.
Τώρα στο δωμάτιο έτσι όπως ήταν ντυμένη (και γδυμένη μπορείς να το πεις) αν και μου είπε ότι ξέρει μασάζ εγώ δεν δοκίμασα αρχικά. Έχει φοβερή επιδερμίδα και απίστευτο κωλί οπότε πήγα βουρ στον πατσά. Το κατέχει το άθλημα αλλά ως Ρουμάνα είχε την τάση της ξεπέτας. Επίσης έβγαζε και αρκετά ψεύτικα βογγητά που εμένα με χαλάνε και της είπα να τα κόψει. Καλή πίπα (τόχουν οι Ρουμάνες συνήθως) και αρκετές αλλαγές στάσεων με δικές μου υποδείξεις.
Στο τέλος πήγε να την κάνει αλλά καθώς το όλο σκηνικό είχε κρατήσει μόνο μισή ωρίτσα της λέω πού πας κάτσε να δω τι ξέρεις από μασάζ. Οπότε το δοκίμασα και αυτό για κανένα τεταρτάκι και ήταν σχετικά καλό.
Συνολικά θα πως ότι αξίζει μεν αλλά θέλει αρκετή εμπειρία να μην σε ξεπετάξει.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Κοπέλες διαθέσιμες
7
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού