Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.5 5 10 0.5
Call Girls 23 December, 2020 1781
Natalia-krhth
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

2.5
Εμφάνιση πρόσωπο

4.0
Εμφάνιση σώμα

1.0
Συμμετοχή

1.0
Συμπεριφορά/Social time

4.0
Καθαριότητα κοπέλας

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

0.5
Η ημερομηνια ειναι ενδηκτικη αρχικα.Η συναντηση εγινε σε γνωστω ξενοδοχειο του κεντρου οπου η κοπελα ηρθε με 2μιση ωρες καθυστεριση.Βεβαια τουλ απ τα λεγαμενα της,της ετυχε κατι σοβαρο αλλα το αρνητικο ηταν οτι την τηλεφωνουσα επανηλημενα και δεν το σηκωνε... Αφου την πηρα απο αλλο νουμερο απαντησε και με τα πολλα μου ειπε οτι θα ερθει συντομα. Περιμενα λοιπον και εγω ετσι απο περιεργια αλλα και μην πανε χαμενα τα λεφτα του δωματιου να δω τη θα παιξει.Αφου λοιπον περιμενα αλλα 40λεπτα σαν ''Μακακας'' σκαει μυτη η τυπισσα. Συμπαθητικο προσωπακι,αρκετα κοντη,χοντρη και το στηθος της κρεμασμενο, οποτε μην λαμβανετε υποψιν οτι φαινεται στις φωτο. Μου μπηκε στο δωματιο ολο προθυμια οποτε και εγω εκατσα.Αρχισε λοιπον την περιποιηση η κοπελα με καλη πιπα,με προφυλακτικο ομως. Περναω λοιπον εγω μετα απο λιγο στα ενδωτερα.την στηνω στα 4 και μπαινω..... Ελαχιστα ομως καταλαβα....Ξεχυλομενα τα χειλι της κοπελιας, οπως και η πισω πορτα απο μια ματια που εριξα.... Αυτα εν ολιγης. Γνωμη μου. Η κοπελα δεν αξιζει τα λεφτα της οποτε μην το επιχειρησετε....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 02, 2011
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €