Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10 0.5
Studio 04 January, 2021 7934
Αντζελίνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Η Άντζελα είναι ένα 20χρονο μωράκι από την Ουγγαρία γύρω στο 1.65 με πολύ όμορφο σφιχτό σώμα και στητό βυζάκι 2άρι. Έχει κάτι περίεργο στο προσωπάκι της που ούτε σε χαλάει αλλά ούτε και σε φτιάχνει. Γούστα είναι αυτά βέβαια... Η κοπέλα όσο ήμουν στο μπάνιο είχε μπεί μέσα στο δωμάτιο και με περίμενε ολόγυμνη για να με φτιάξει. Με το που την είδα έγινα αμέσως κάγκελο και εκείνη αμέσως χαμογέλασε. Μικρή γνωριμία στην αρχή και έπειτα μπήκαμε αμέσως στο ψητό. Λίγο προκαταρκτικά από μέρους μου, με γλύψιμο στα στητά βυζάκια της, που είναι το δυνατό σημείο πάνω της και έπειτα παθιασμένα φιλιά στο λαιμό και στο στήθος μου από μέρους της. Η κοπέλα φαινόταν καυλωμένη από την αρχή που την είδα και μου ζήτησε να μου φορέσει τον σκούφο όπου και άρχισε μια πιπα δυνατή όσο πρέπει αλλά με λίγο χέρι που προσωπικά δεν με χάλασε. Μόλις ένιωσα έτοιμος της λέω να σηκωθεί όρθια όπου ξεκίνησε η μάχη με δυνατές "ψεύτικες" αλλά καυλωτικές φωνούλες από μεριά της ενώ κοιταζόμασταν στον καθρέφτη. Πέφτουμε στο κρεβάτι όπου συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και μετά από λίγο στήσιμο στα τέσσερα όπου και ξεκίνησε δυνατό σφυροκόπημα. Η κοπέλα αντέχει και γουστάρει χούφτωμα στα βυζάκια της αλλά και το δυνατό γαμίσι. Όσο βρισκόταν στα τέσσερα η θέα του κώλου της με τρέλανε αφού είναι τρομερός και μάλιστα φαίνεται και καλά δουλεμένος! Κάπου εκεί ήταν που ήρθε και το τέλος από εμένα αφού δεν άντεξα και πολύ ώρα μετά την κούραση της δουλειάς. Σε γενικές γραμμές η κοπέλα φαίνεται πολύ δυνατή χωρίς πολλά πολλά και δείχνει να το γουστάρει. Έχει φοβερό σώμα για τα δικά μου γούστα και βγάζει κάτι πρόστυχο προς τα έξω. Στα αρνητικά τώρα θα έβαζα τον λίγο βιαστικό τρόπο φυγής της από το δωμάτιο που ενώ δεν την περίμενε κάποιος άλλος πελάτης δεν κάθησε ούτε δευτερόλεπτο να πούμε έστω μια τυπική κουβέντα... Δεν με χάλασε βέβαια πάρα πολύ αυτό γιατί ήμουν ψιλοχώμα και ήθελα να την κάνω αλλά και δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα τα την προτιμήσω ξανά διότι δεν είχε κάποιο στοιχείο πάνω της που θα με έκανε να μείνω άφωνος και μου αρέσει να γνωρίζω νέο κόσμο.Ίσως αν την ξαναδοκίμαζα θα ήταν για να χτυπήσω την πίσω πόρτα της αλλά το τίμημα μου φάνηκε λίγο αλμυρό για τους καιρούς που ζούμε... Θα δούμε.... Τέλος, ο χώρος και η υπηρεσία είναι σε αρκετά καλά επίπεδα και μου αρέσει αυτό κάθε φορά που επισκέφτομαι το εν λόγω μαγαζί.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Ημερομηνία
November 01, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style