Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 12 10 0.5Λάουρα η Τσέχα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.5
Η Λάουρα είναι μια ψηλή, γύρω στο 1.70, κοπέλα από την Τσεχία που νομίζω πως είναι σχετικά φρέσκια στο πρόγραμμα του εν λόγω ιδρύματος αλλά από ότι μου είπε να δουλεύει και αλλού. Την πέτυχα σε πρωινή βάρδια και επειδή την είχα βάλει στο μάτι από φωτογραφίες που είχα δει είπα να την τιμήσω... Με την πρώτη ματιά που θα της κάνεις στο σαλόνι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και αμέσως θα σε προδιαθέσει πως είναι κοπέλα για πολλά μαμίσια... Με το που θα μπεί όμως στο δωμάτιο και αρχίσει να γδύνεται, τα πράγματα ένα ένα επανέρχονται στην πραγματικότητα. Το πρόσωπο της κοπέλας δεν είναι και το πιο όμορφο που θα συναντήσει κανείς και ειδικά στην περιοχή του στώματος κάτι με χάλαγε προσωπικά. Από σώμα ενώ είναι ψηλή και φαίνεται εντυπωσιακή γυναίκα, δεν είναι τόσο σφιχτό και αθλητικό όσο θα νόμιζε κανείς. Το στήθος μικρό και ψηλοπλαδαρό που είναι το κερασάκι στην τούρτα της απογοήτευσης. Από υπηρεσίες τώρα η κοπέλα δεν είναι κάτι το φοβερό. Προκαταρκτικά σχεδόν ελάχιστα με πεταχτά φιλάκια από εδώ και από εκεί. Η πίπα της είναι αρκετά μέτρια με αρκετή χρήση χεριού κρατώντας όμως ένα μονότονο ρυθμό... Στο σεξ από την άλλη δεν μπορώ να πω πως είναι τελείως άμπαλλη αφού ξέρει να στήνεται καλά και να δέχεται όποια στάση την βάλεις να κάνει χωρίς δυσανασχέτηση. Η όλη συνεύρεσή μας είχε διάρκεια 15 λεπτά και δεν μπορώ να πω πως έφυγα ενθουσιασμένος ή τουλάχιστον με κάποια θετική αίσθηση. Ήταν μια τελείως άτονη συνάντηση που την ξέχασα με το που έφυγα από το δωμάτιο. Το συγκεκριμένο μαγαζί το επισκεύτομαι σχετικά συχνά αλλά την συγκεκριμένη κοπέλα δεν είμαι σίγουρος πως θα την ξαναπροτιμήσω.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ημερομηνία
November 27, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
- Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
A