Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10 0.5
Studio 04 January, 2021 7933
Ρωσία vs Ελλάδα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

6.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Η μέρα μου σήμερα ήταν κάπως περίεργη με την δουλειά και επειδή με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες είχα φτιαχτεί, είπα να κάνω μια επισκεψούλα σε στουντιάκι που έχει κατά προτίμηση κοπέλα από την Ρωσία για να βγάλω λίγο το άχτι μου. Αφού έκανα επίσκεψη σε άλλο στούντιο της γειτονιάς μπήκα αποφασισμένος να τιμήσω το ρωσιδάκι που είχα βάλει στο μάτι. Ο χώρος γνωστός και ανακαινισμένος με πολύ ευγενική την κυρία της υποδοχής. Μου προσέφερε νεράκι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα φώναξε την Σάσα στο σαλόνι μιας και η άλλη κοπέλα με το όνομα Νικόλ δεν βρισκόταν ακόμα στο πόστο της την ώρα που είχα φτάσει.

Αφού έδωσα τον οβολό μου για το απλό πρόγραμμα μπήκα στο δωμάτιο για ντουζάκι. Άψογο δωμάτιο με τα πάντα σφραγισμένα και πεντακάθαρα. Δεν πρόλαβα καλά καλά να σκουπιστώ και ήρθε η κοπέλα αμέσως και με χαιρέτησε με ένα πλατύ χαμόγελο. Η Σάσα είναι μια αδύνατη κοπελίτσα 22 ετών με ξανθά μαλλιά, γαλαζοπράσινα ματάκια, μικρό βυζάκι, κακοσχηματισμένα δοντάκια στο στόμα και με ένα τατού τράϊμπαλ πίσω χαμηλά στην μέση. Την είδα λίγο μουτρωμένη και αφού την ρώτησα τί είχε για να σπάσει λίγο ο πάγος, μου εξήγησε με σπαστά ελληνικά πόσο άσχημα νιώθει για όλα αυτά έχουν γίνει αυτές τις μέρες και πόσο είχε ταλαιπωρηθεί σήμερα στο νοσοκομείο από τις 6 το πρωί για να κάνει εξετάσεις και τελικά δεν κατάφερε μέχρι τις 14:00 να βγάλει άκρη και θα πρέπει να ξαναπάει και αύριο. Σταθήκαμε λίγο στο περισταστικό και μου εξήγησε πως η ίδια κάνει κάθε 1 εβδομάδα εξετάσεις και πως υπάρχει πολιτική από το μαγαζί (έτσι είπε) να κάνουν όλες ανα 2 εβδομάδες το πολύ και όποια δεν έχει τον πούλο... Δεν είχα λόγο να μην την πιστέψω αφού μου τόνισε πως η προσωπική της ευτυχία και υγεία είναι πάνω από κάθε πολιτική του μαγαζιού. Πρωτού γίνει όλη αυτή την κουβέντα, είχα σκοπό κάνω την πρώτη Ρωσίδα που θα πετύχαινα να πηγαίνει τοίχο τοίχο, με την συγκεκριμένη όμως δεν μου βγήκε τελικά και μπορώ να πω πως την λυπήθηκα σε κάποια φάση αφού ένιωθε και εκείνη ένοχη σαν Ρωσίδα για τις μαλακίες της συμπατριώτισάς της. Πραγματικά ήταν τόσο στεναχωρημένη που τα ματάκια της ήταν έτοιμα να δακρύσουν αλλά επειδή είχα πάει για να περάσω καλά και όχι να γίνω ο ψυχολόγος της έδωσα το σύνθημα να ξεκινήσουμε.

Στα του αγώνα δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενα για κοπέλα από την Ρωσία. Πολύ άτεχνη πίπα με λίγο χέρι και σε κάποιες φάσεις έβαζε δόντι που με ενοχλούσε. Αφού σταμάτησε σε κάποια φάση χωρίς να της πω με ρωτάει για σεξ και είπα άντε να ξεκινήσουμε. Κάπου εκεί είναι που μου χάλασε το όλο σκηνικό αφού έβγαλε μπροστά μου το μπουκάλι με το τζελ και έβαλε κάμποσο μέσα στο στενό μουνάκι της. Χωρίς να μπορεί να στηθεί την καθοδηγούσα εγώ καθόλη την διάρκεια και γενικότερα δεν έβγαζε καθόλου πάθος. Όλες οι κινήσεις της ήταν μηχανικές. Κάναμε αλλαγή ορισμένων στάσεων και τελείωσα με εκείνη από επάνω.

Μου χαμογέλασε και κάτσαμε λίγο για κουβεντούλα στο κρεβάτι χωρίς να βιάζεται και μου είπε πως μετά από το σκηνικό με την συμπατριώτισα της η κίνηση είχε πέσει τόσο πολύ στο μαγαζί που δεν τα έβγαζε πέρα οικονομικά και σκεφτόταν να γυρίσει πίσω στην χώρα της να συνεχίσει τις σπουδές της. Δεν θέλω να πω πολλές λεπτομέριες από την κουβέντα μας αλλά αυτό που κράτησα είναι πως η ίδια ήξερε πολύ ακριβώς τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα και τον σεβάστηκα και πως παρότι κάποιες φορές, στους 3 μήνες στην χώρα μας, είχε δεχτεί προτάσεις για ακάποτο σεξ από πελάτες δεν θα το διακυνδίνευε με τίποτα στον κόσμο να πάθει κάτι και να μην μπορεί να κάνει οικογένεια και παιδιά που τόσο πολύ επιθυμεί.

Λίγο μελώ η κριτική αλλά η κοπελίτσα είναι κλασική περίπτωση κοπέλας από φτωχή οικογένεια που ήρθε μόνη στην Ελλάδα να βρει εύκολα και γρήγορα πολλά λεφτά και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της και να συνεχίσει την φυσιολογική της ζωή. Μια πολύ ευγενική ψυχή που μου ανοίχτηκε τόσο εύκολα πράγμα που σπάνια συναντάς σε τέτοιους χώρους. Δυστυχώς όμως από την άλλη δύσκολα θα την ξαναέβλεπα μιας και στο κρεβάτι δεν μου έβγαλε την ζωντάνια και το πάθος που θα ήθελα από μια κοπέλα της ηλικίας της. Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σάσα
Κοπέλες διαθέσιμες
Σάσα
Ημερομηνία
May 02, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα