Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10 0.5
Studio 04 January, 2021 7935
Σάββατο βράδυ ...μυοχαλάρωσης
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Το Σάββατο το βράδυ μετά τη συναυλία του Παυλίδη στο Gagarin και λίγο πριν φτάσω σπίτι είπα να περάσω για ένα χαλάρωμα από το εν λόγω Studio, το οποίο έχει περάσει πρόσφατα ανακατασκευή. Μπήκα σε ένα πολύ προσεγμένο, ζεστό και καθαρό χώρο όπου με υποδέχτηκε η ευγενέστατη κυρία στο σαλόνι. Αφού επέμενε να με κεράσει ποτό ή μελομακάρονο (!), μου σύστησε τα 3 αγγελούδια που ήταν στη βάρδια. Η Βάλλια με βυζάρες (ρουμάνα αν ακατάλαβα καλά), η Χρύσα ελληνίδα (πολύ δυνατό μωρό, full πρόγραμμα θα πάρω την επόμενη φορά ) και η Ρία (μισή ρουμάνα , μισή ελληνίδα ) η οποία μου φάινοταν ότι μόλις τελείωσε το σχολείο (λύκειο εννοώ ρε ανώμαλοι ) την οποία και τελικά επέλεξα γιατί μου έβγαλε πολύ τρυφερότητα !
Τα προγράμματα πήγαιναν στα 50 (βασικό), 60 (με μασάζ), 80 (με ελεύθερο στοματικό) και άλλα πολά. Αν θέλεις κάτι extra το συζητάς στο δωμάτιο με την κοπέλα. Πήρα το 80άρι και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν σούπερ. Ντουζιέρα, τζακούζι, τουαλέτα, θέρμανση στο φουλ, απέναντι από το κρεβάτι όλος ο τοίχος είναι καθρέφτης και γενικά ΄μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Έκανα ντουσάκι (σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες μίας χρήσης) και πριν βγω να και το μωρό να με βοηθήσει να σκουπιστώ. Πήγαμε στο κρεβάτι όπου τη ρώτησα τι άλλο κάνει. Για να τη γλύψω και εγώ ήθελε άλλα 20 ευρω. Τέλος πάντων λέω, κακή συννενόηση.Τα δίνω και ρωτάω τι άλλο παίζει και μου είπε ότι μπορεί με 150 ευρω να καθήσεις μία ώρα και λίγο παραπάνω και να το κάνεις 2 φορές, full πρόγραμμα εκτός από πρωκτικό, με μασαζάκι και τζακούζι. Επίσης μπορείς να διαλέξεις και 2 κοπέλες. Γενικά υπάρχει ευελιξία στο πρόγραμμα. Καλό είναι να έχεις ρωτήσει από πριν μπεις στο δωμάτιο κια μετά βλέπεις τι άλλο γουστάρεις.
Η κοπελίτσα είναι μινιόν, μελαχρινή με μακριά κατσαρά μαλλιά, με σφιχτό δερματάκι, μικρό βυζάκι (1,5) για πολύ πιπίλισμα, λάγνο βλέμμα που κολάζει και άγιο και γενικά θες να την βάλεις κάτω και να γλύφεις μέχρι να μουδιάσει το στόμα σου !! Τα μουνοχειλάκια είναι μαύρα και η κλειτοριδούλα της χωμένη ...μέσα, θέλει λίγη δουλίτσα για να γίνει τούρμπο. Αφού το ευχαριστήθηκα, τον πήρε στο στόμα και μετά από λίγο τελείωσα στα βυζάκια της. Καλή συμμετοχή, υποθέτω ότι αν την πάρεις κι άλλες φορές θα γίνει ...άριστη. Φιλί δεν την έβλεπα να θέλει. Συστήνετα στους πιπινολάτρες, αλλά δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα για μια ώρα. Τότε θα προτιμούσα μάλλον τη Χρύσα που κάνει full πρόγραμμα και μάλλον θα δοκιμάσω Next time. Κάθισα περίπου μισή ώρα στο δωμάτιο, καληνύχτησα και έφυγα. Είναι πολύ καλό το μαγαζί, εξαιρετική περιποίηση στον πελάτη, πολές κοπέλες να διαλέξεις και γενικά καλή εμπειρία. Συστήνεται.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ria
Κοπέλες διαθέσιμες
Ρία, Χρύσα, Βάλλια
Ημερομηνία
December 19, 2015
Τιμή €
100
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 December, 2015
"υποθέτω ότι αν την πάρεις κι άλλες φορές θα γίνει ...άριστη"
Αμμμ δε........εχω γραψει γι αυτην εδω πριν πολυ καιρο....
http://www.greeksexforum.com/sex-studio/studio-reviews/golden-studio
οταν την ξανα πηρα εδειξε σημαδια βιασυνης και οχι βελτιωσης.....
επισης τοτε αφηνε και γλυψιμο απο κατω στο 50αρικο αν και δεν ειμαι φαν.....
σαν εμφανηση με καλυψε σε πολυ μεγαλο βαθμο.....
υπηρεσιες αποστειρωμενες θα ελεγα σε συγκριση με αλλα κοριτσια των στουντιο πχ βριλλησου 36
και σε προγραμμα των 80 τα πραγματα πανω κατω τα ιδια ηταν....

υγ "και η Ρία (μισή ρουμάνα , μισή ελληνίδα ) "
στο ειπε η ιδια???γιατι αυτη χτυπιοταν οτι ειναι βερα ελληνιδα (σκουροχρωμη)
και μαλιστα απο νησι.....αχαχαχαχαχ.....αλλα εχει ζησει και εξωτερικο ......
.....
G
greta15
21 December, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το μισή ροτμάνα - ελληνίδα το είπε η κυρία στην υποδοχή. Η ίδια λέει ότι είναι από Κρήτη, αλλά αν θες τη γνώμη μου, δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα. Κλασσική ρουμάνα μου φαίνεται. Ναι, είναι λίγο αποστειρωμένη σε υπηρεσίες αλλά είναι σκέτη καύλα το άτιμο ! Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τότε next time θα πάρω Χρύσα. Έχεις πάρει άλλη κοπέλα από εκεί ?
A
aragorn135
21 December, 2015

χμμμμ τα ελληνικα παντως τα μιλαει πολυ καλα
και και ξερει και δυσκολες λεξεις ....(σημασιολογικα)
τα "χρωματα" της ομως σε παραπεμπουν οντως προς ρουμανα
και για ρουμανα πολυ μη και μη παιζει ..........
χρυσα δεν εχω παρει, την εχω πετυχει αλλα πιο πολυ μου αρεσε η ρια...
διηστανται οι αποψεις.......πιστευω σε μεγαλο προγραμμα αποδιδει καλυτερα.......
"ναυαρχιδα" του ομιλου νομιζω αποτελει η μαρινα η σερβα
δεν την εχω παρει δεν μου αρεσει πολυ εμφανησιακα
http://melantias50.com/girls/marina
κανει πολλα περισσοτερα απο τα αλλα κοριτσια του ομιλου
και στο απλο.......
λυδια ειχα παρει επισης εγραψα στο golden studio
αλεξια κ.α που δεν θυμαμαι καν.......
στα μετρα της ρια ειναι η νινα
http://melantias50.com/girls/nina
αλλα υπηρεσιε ςμια απο τα ιδια
και στο αλλο στουντιο που ηταν οι κριτικες
της δεν ειναι ενθαρυντικες...........

G
greta15
21 December, 2015

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πάντως σαν ...μαγαζί είναι προσεγμένο, καθαρό και η διαμονή σου είναι ευχάριστη. Οι κοπέλες από τις φωτό δείχνουν επιπεδο champions league. Θα δούμε ....
A
aragorn135
22 December, 2015

εχει ανακαινηστει το καλοκαιρι.... ηταν για μηνες κλειστο
και πριν λιγους μηνες ανοιξε παλι......
εγιναν καποιες αλλαγες στους τοιχους ταπετσαριες δαπεδα κλπ....
ωστοσω και πριν ην ανακαινηση ηταν εξισου καλο
και παντα μοσχομυριζει απο την εισοδο ακομα.......
το αλλο που εκελεισε στη μετα μορφωση , το golden
ακομα πιο πολυτελης ο χωρος.....και πολυ άπλα το σαλονι......
G
greta15
22 December, 2015

Εδώ Ν. Κόσμο που μένω, έκλεισε το Φραντζή 47 και το Ιππωνακτος 14 που κάτι έλεγαν. Έχει μείνει μόνο το Studio 82 που είναι χάλια και Τριγγετα 3 που οι ...τανες εκεί είναι μη μου άπτου.. Το Μελαντιας θα το επισκεφθώ αρκετές φορές ...
A
aragorn135
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση