Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 6 10 0.5
Studio 06 December, 2020 3075
Σόνια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Άφιξη στο στoύντιο στην απογευματινή βάρδια, δεν είχε πελάτες εκείνη τη στιγμή στο χώρο. Δύο ήταν οι διαθέσιμες κοπέλες. Η Αλέξια, ξανθιά αδυνατούλα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η κοπέλα που επέλεξα ήταν η Σόνια από Ρουμανία.

Είναι μελαχροινή με μακρί μαλλί, κοντούλα με στήθος 3+ το οποίο αποδείχτηκε ότι είναι και αληθινό, ο ορισμός του κοντοπούτανου. Ενημερώθηκα για τα προγράμματα, ξεκινάνε από 20 το απλό και ανεβαίνουν. Επέλεξα απλό όπως πάντα στις πρώτες μου συνευρέσεις, πήρα την πετσετούλα μου και μπήκα για ντους. Ο χώρος συμπαθητικός, δεν του λείπει κάτι, το δωμάτιο έχει ντουσιέρα και νυπτήρα. Το κρεβάτι έτριζε λίγο, είναι από τα κλασσικά τα μεταλλικά, αλλά λίγο το κακό.

Αρκετά ευγενική και ευχάριστη στο δωμάτιο τα τυπικά στην αρχή μέχρι που μου ζήτησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ευτυχώς δεν ήταν καθόλου βιαστική, σκουφάκι μου φόρεσε αφότου ήμουν έτοιμος. Παρόλα αυτά τα προκαταρτικά της περιορίστηκαν στο να με χαιδεύει χαμηλά ώστε να ανέβει το ηθικό μου. Λίγο το κακό μια και είχα όλη την ευχέρεια να παίξω με το ομολογουμένως εντυπωσιακό της στήθος το οποίο είναι must για Ισπανικό.... Σε δύο στάσεις παίχτηκε ο αγώνας ιεραποστολικά και στα τέσσερα.

Μέχρι να ντυθεί, είχαμε λίγο ακόμα κουβέντα, και αποχώρησε. Ήταν μία αξιοπρεπέστατη κατάθεση βάση των χρηματων που έδωσα.
Δεν έχει τη βαβούρα και τη βιασύνη της Φυλής (που παίζει 20άρικο) που προσωπικά δεν μπορώ. Ωραίο το καρτάκι από το στούντιο όπου μέσα σε όλα υπάρχει και το παρακάτω: Πίπα κόλο μουνί να γαμήσουν και οι φτωχοί.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλεξία
Ημερομηνία
March 10, 2012
Τιμή €
20
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?