Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 1 10 0.5
Massage
25 December, 2020
2437
Ναταλία DT
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφανιση σώμα
6.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Λοιπόν η Ναταλία είναι Ρωσίδα γύρω στα 32-35 με ασιατικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Παλιότερα είχε περισσευούμενα κιλά τα οποία έχασε και έβαλε κι ενίσχυση στους βύζους. Δεν έριξε όμως γυμναστική κι έτσι το σώμα της έμεινε αρκετά χαλαρό.
Από μασάζ είναι καλούτσικη. Κορυφαία είναι όταν τελειώσει το μασάζ και πριν τα μπριζολίδια. Με λίγα λόγια είναι από τα καλύτερα λαρύγγια του μασαζοχώρου. Έχει τύχει σε 45 ολόκληρα λεπτά να μην κάνω τίποτα άλλο εκεί μέσα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχει την απαραίτητη συμμετοχή και στα υπόλοιπα. Το σημαντικό μείον της είναι τα υπερβολικά ηχητικά εφέ τα οποία εγώ τουλάχιστον της έχω ξηγηθεί και τάχει κόψει.
Από μασάζ είναι καλούτσικη. Κορυφαία είναι όταν τελειώσει το μασάζ και πριν τα μπριζολίδια. Με λίγα λόγια είναι από τα καλύτερα λαρύγγια του μασαζοχώρου. Έχει τύχει σε 45 ολόκληρα λεπτά να μην κάνω τίποτα άλλο εκεί μέσα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχει την απαραίτητη συμμετοχή και στα υπόλοιπα. Το σημαντικό μείον της είναι τα υπερβολικά ηχητικά εφέ τα οποία εγώ τουλάχιστον της έχω ξηγηθεί και τάχει κόψει.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κοπέλες διαθέσιμες
5
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
- Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανάβλεπες?