Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 13 10 0.5Λαουρα. Παντα αψογη με φαντασια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Έχω γράψει και αλλού για την κοπέλα. Άψογο σώμα, στήθος σιλικονατο μέγεθος χούφτας, ατελείωτες ποδάρες μοντέλου και διάθεση στα κόκκινα.
Μπορείς να πάρεις GFE ή light PSE, εύκολα. Προκαταρκτικά όρθια(σήμα κατατεθέν) , η βιασύνη απουσιάζει από το ρεπερτόριο και γενικά αισθάνεσαι ότι είσαι ο μοναδικός πελάτης εκείνη τη στιγμή. Καλά Ελληνικά για κουβέντα και συνεννόηση.
Ο χώρος έχει βελτιωθεί αλλά εκτός από τη Λάουρα και την Αλέξια (ίσως και Σαμπρινα που δεν έχω δοκιμάσει) τα υπόλοιπα τεμάχια "κομοδινακια ξεπετας". Δυστυχώς η κοπέλα ανεβαίνει μόνο κάθε Παρασκευή στο βουνό και τα άλλα μαγαζιά που δουλεύει μου πέφτουν λίγο μακριά.
Ίσως καλύτερα , να γλιτώσουμε κανα 50ρικο
Μπορείς να πάρεις GFE ή light PSE, εύκολα. Προκαταρκτικά όρθια(σήμα κατατεθέν) , η βιασύνη απουσιάζει από το ρεπερτόριο και γενικά αισθάνεσαι ότι είσαι ο μοναδικός πελάτης εκείνη τη στιγμή. Καλά Ελληνικά για κουβέντα και συνεννόηση.
Ο χώρος έχει βελτιωθεί αλλά εκτός από τη Λάουρα και την Αλέξια (ίσως και Σαμπρινα που δεν έχω δοκιμάσει) τα υπόλοιπα τεμάχια "κομοδινακια ξεπετας". Δυστυχώς η κοπέλα ανεβαίνει μόνο κάθε Παρασκευή στο βουνό και τα άλλα μαγαζιά που δουλεύει μου πέφτουν λίγο μακριά.
Ίσως καλύτερα , να γλιτώσουμε κανα 50ρικο
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Κοπέλες διαθέσιμες
Σαμπρινα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 06, 2011
Τιμή €
50